- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.861
çok sevindim canım bizim sat lar aynıydı di mi :) darısı başıma inşallah benim kontrole daha 4 gün var..off..offfMerhabalarBiz bugün bebeğimizin kalp atışını gördük. Gönlüm rahatladı çok şükür. Darısı görmeyenlerin başına
A aaa bence ondan biliyo musun. Cunku genelde alttan bakildiginda dah net goruyo doktorlar. Benim doktorum hep alttan bakiyo. Bi de doktordan doktora da fark ediyor bence. Cunku ben 4+2de baska bi doktora gittim kese belli belirsiz dedi. 2 mm filan. Ben de korktum. Bir gun sonra kendi doktoruma gittim kese cok guzel 6mm dedi. Ben de sasirdim.Ilk kez 4 gun once gittim kese gozuktu sonra dayanamadim dun gittim hala kese gozukuyor ama kese icinde bebek yoktu. Doktor ayin 29unda gel kalp atislarina bakalim dedi. Bir haftada gozukmeyen bebek bir hafta sonra gozukur mu sence? Bu arada hic alttan bakilmadi ilki kurtaj oldugu icin hic bi doktor alttan bakmak istemiyor. Ayrica gec dollenme ihtimalide yok oyle olsaydi kesede gozukmezdi dedi doktor..
A aaa bence ondan biliyo musun. Cunku genelde alttan bakildiginda dah net goruyo doktorlar. Benim doktorum hep alttan bakiyo. Bi de doktordan doktora da fark ediyor bence. Cunku ben 4+2de baska bi doktora gittim kese belli belirsiz dedi. 2 mm filan. Ben de korktum. Bir gun sonra kendi doktoruma gittim kese cok guzel 6mm dedi. Ben de sasirdim.
Ben antalyada yasiyorum canim ya. Ama doktoruma bu sali karindan bakilinca daha mi gec gorunur diye sorucam senin icin tamam mi? Sen icini rahat tut.Senin doktorun kim canim istanbuldaysa ismini verebilir misin bende ona gideyim alttan baksinda bitsin bu isgence..
Ayrica alttan bakilmasinin hicbir zarari yok diye biliyorum ben. Doktoruma da baska bi doktora da sormustum. Asla sakincasi yok demislerdi. İnternette de oyle yaziyor.Senin doktorun kim canim istanbuldaysa ismini verebilir misin bende ona gideyim alttan baksinda bitsin bu isgence..
Ayrica alttan bakilmasinin hicbir zarari yok diye biliyorum ben. Doktoruma da baska bi doktora da sormustum. Asla sakincasi yok demislerdi. İnternette de oyle yaziyor.
aslında sabırsızlık değildi benim kiben bir ay önce miyom ameliyatı olunca hamile kalmamam gereken ayda hamile akldım o yüzden dış gebelik olma ihtimaliçok yüksekti vu yüzden korktu doktor hemen gel bakalım dedi bende idrara sıkışık olunca gözükmemiş...çok teşekkür ederim moral verdiğin için...canım sabret..
inşallahhh 2-3 güne bebeğini göreceksin
çok şükür..
bak demiştim benimde aynısı olmuştu..
genelde cihazlardan ve dr dan kaynaklı görülemiyebiliyor ilk etapta..
aslında biz de çok sabırsızız
bir an ence bebişlerimizi görmek istiyoruz..
aslında biraz daha beklesek belki sorun çıkmayacak,ama kayıplarımız bizi korkutuyor işte
Bence yine de daha farkli olabilir. Ayrica sen keseyi gordun bebegi goremedin daha di mi ? Onu da gec goruceksin demekki ben daha gormediysem sen alttan bakildiginda taa diger hafta gormen lazim o zaman. Ya da cuma filan ancak.Canim karindan bakilinca 6 gun daha gec gozukuyor yani sen alttan bakilarak 4+5 de keseyi gorebiliosun ben karindan bakilinca ancak 5+4 de en erken gorebiliyorum. 6 gun fark ediyormus yani
aynen öyle ve ben doğuma bir hafta kalana kadar çalıştım birde sadece 9 kilo aldım hamilelikte yani öyle olmasaydı herhalde bi 4,5 falan olurdu diyorum... kendisi beş kilo doğurmuş tabi ona göre benim ki küçük müş...yuh yani 3500 ede kucuk diyorlarsa artik... fil yavrusu degil insan yavrusu bu daha ne olsun.
Çok geçmiş olsun yaaaakızlar ben çok şiddetli bir gribe yakalandım anlatamam yorgan döşşek yatıyorum ıhlamur içiyorum sadece ballı ama bir faydası olmuyor inanaın hamileliğimi bile unuttum bu hastalıktan gözlerim akıyor...
Elitess Canim antalya da hangi doktora gidiyosun bende antalya daym ilk defa doktora gidicem rica etsem doktorunun ismini soyler misin bide hangi hastanede oldugunu ??Ben antalyada yasiyorum canim ya. Ama doktoruma bu sali karindan bakilinca daha mi gec gorunur diye sorucam senin icin tamam mi? Sen icini rahat tut.
Bence yine de daha farkli olabilir. Ayrica sen keseyi gordun bebegi goremedin daha di mi ? Onu da gec goruceksin demekki ben daha gormediysem sen alttan bakildiginda taa diger hafta gormen lazim o zaman. Ya da cuma filan ancak.
Canim ben Figen Demir'e gidiyorum. Ozel yeri var hastaneyle calismiyor. Sirinyali tarafinda Laura Avm'ye cok yakin. Cok memnunum. Ayrica hastane olarak Medstar Hastanesindeki Unal Yirmibes diye bi doktor var o da iyiymis baya. Bi arkadasim gidiyordu.Elitess Canim antalya da hangi doktora gidiyosun bende antalya daym ilk defa doktora gidicem rica etsem doktorunun ismini soyler misin bide hangi hastanede oldugunu ??
Bence sen baska bi doktora daha git. Belki alttan bakar bi sakinca gormez ve senin de icin rahatlar. İnsallah hicbir sikintin olmaz. Saglikli bi hamilelik gecirirsin ve saglikli bi evladin olur.Evet canim sana alttan bakilirsa iki uc gune kalp atislarini bile gorursun bana doktor cumartesi gunu gel dedi nerdeyse bir hafta var daha canim..
Canimcok saol arastiricam giderim insallahCanim ben Figen Demir'e gidiyorum. Ozel yeri var hastaneyle calismiyor. Sirinyali tarafinda Laura Avm'ye cok yakin. Cok memnunum. Ayrica hastane olarak Medstar Hastanesindeki Unal Yirmibes diye bi doktor var o da iyiymis baya. Bi arkadasim gidiyordu.
ya amaaan kayinvalideler iste illa gelinden üstün olacaklar. butun kayinvalidelere selam olsun kizmasinlar bana ama yaratilis boyle napcan . seviyorum onlariaynen öyle ve ben doğuma bir hafta kalana kadar çalıştım birde sadece 9 kilo aldım hamilelikte yani öyle olmasaydı herhalde bi 4,5 falan olurdu diyorum... kendisi beş kilo doğurmuş tabi ona göre benim ki küçük müş...
Bence sen baska bi doktora daha git. Belki alttan bakar bi sakinca gormez ve senin de icin rahatlar. İnsallah hicbir sikintin olmaz. Saglikli bi hamilelik gecirirsin ve saglikli bi evladin olur.
İnsallah canim. Daha benim de belli degil. Hic belli olmuyo bu isler. Hayirlisi olsun. Haberdar et bizi de bari muhakkak.Zaten 3 farkli doktora gittim en son gittigim doktoru hic ciddiye almadim cunku ben ona kesede bebek gozukmuyor bir problem mi var onun icin geldim diyince karindan yalap salap bakti testler istiorum dedi ozel hastane ya para somurecek. Butun doktorlar karindan bakti. Bekleyecegim canim olacagi varsa elbet olacak insallah bu kez evladimi saglicakla kucagima alirim.
çok geçmiş olsun gribin tek ilacı dinlenmek..kızlar ben çok şiddetli bir gribe yakalandım anlatamam yorgan döşşek yatıyorum ıhlamur içiyorum sadece ballı ama bir faydası olmuyor inanaın hamileliğimi bile unuttum bu hastalıktan gözlerim akıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?