- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #1.461
kızlar ben konuyu anlamadım bile ama ultrasonun zararlı olabileceğine bende katılıyorum ama lütfen benide anlayın hiç bi belirtim(kanama, akıntı vs) yokken rutin kontrolde 9+5de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. benim için büyük bi yıkımdı o yüzden doktor gel hergün bakalım dese giderim şimdi çok endişeliyim daha 6 haftalık olmadı sadece kese gözüküyor bebeği ne zaman görücez acaba çok korkuyorum
ben seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayız anlaşılan bende 8+5 de kalbi durduğu için kaybettim ilk bebeğimi... Değil hergün her sabah uyanınca ve her akşam yatmadan bakalım deseler tamam derim, o yüzden kendimi mantıklı davranmaya zorlamak için okudum forumları ve bir sürü makaleyi Kendini "aşırı" strese sokmadan gicebileceğin kadar geç git bence (ne bileyim 6+2 olur +3 olur +4 olur) hem bebeği hem kalp atışını gör çifte rahatla... Bu arada bende ilk muayeneye 5+5 te gittim, kalp atışı içinde 6+4 te gittim... Şimdi kalp atışını duyalı 6 gün oldu aynı stres devam ediyor... Ya durursa diye, ama işte olumlu düşünmeye çalışıyorum :) hatta sonunda bu gece olumlu rüya görmeyide başardım Ultrasonda bebeğimi kocaman olmuş gördüm