• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben konuyu anlamadım bile ama ultrasonun zararlı olabileceğine bende katılıyorum ama lütfen benide anlayın hiç bi belirtim(kanama, akıntı vs) yokken rutin kontrolde 9+5de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. benim için büyük bi yıkımdı o yüzden doktor gel hergün bakalım dese giderim şimdi çok endişeliyim daha 6 haftalık olmadı sadece kese gözüküyor bebeği ne zaman görücez acaba çok korkuyorum :KK43:

ben seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayız anlaşılan bende 8+5 de kalbi durduğu için kaybettim ilk bebeğimi... Değil hergün her sabah uyanınca ve her akşam yatmadan bakalım deseler tamam derim, o yüzden kendimi mantıklı davranmaya zorlamak için okudum forumları ve bir sürü makaleyi :o Kendini "aşırı" strese sokmadan gicebileceğin kadar geç git bence (ne bileyim 6+2 olur +3 olur +4 olur) hem bebeği hem kalp atışını gör çifte rahatla... Bu arada bende ilk muayeneye 5+5 te gittim, kalp atışı içinde 6+4 te gittim... Şimdi kalp atışını duyalı 6 gün oldu aynı stres devam ediyor... Ya durursa diye, ama işte olumlu düşünmeye çalışıyorum :) hatta sonunda bu gece olumlu rüya görmeyide başardım :P Ultrasonda bebeğimi kocaman olmuş gördüm :P

Kızlar bende iştah arttıkça artıyor , dehşet derecede, acı ekşi tatlı tuzlu baharatlı ne bulsam yiyorum,çok kilo Alcam sanırım ama dayanamıyorum ,şekerde yok sık sık acıkıyorum,kısır turşu ...ayran, kadayıf , lokma, et haşlama , anlamadım Herkes böyle mi:KK43:

aynen bende de böyle acıktığımda ne yesem diye düşündüğümde aklımdan deli alternatif geçiyo ama hep karbonhidrat ağırlıklı 2 haftada 3 kez mantı yedim mesela :/ ara öğünlerde ceviz - kayısı fln yemeye çalışıyorum hani sağlıklı birşeylerde yemiş olayım diye...

canım benimde sol kasığım baştan beri ağrıyo bende pazartesi gitcem keseyi görcez. ben sol tarafım ağrıyo demiştim doktora sol tarafa doğru yerleşiodur kese demekki dedi içini ferah tut bence canım
Insallah öyledir canim ya dua ediyorum sürekli bi sıkıntı olmasin diye. Rabbim kucagina almayida nasip eder insallah:-)

Canım benim de hiç ağzımın tadı tuzu yok.Şükür kusmuyırum, yemek te yiyebiliyorum ama yedikten sonra yediklerim gırtlağıma takılıp kalıyo, orda çıkmayı bekliyo gibi sürekli rahatsızlık veriyo.Hep böyle mi olcak yaaa.
yok ya genelde bir sure sonra gecer. bunlarda hamileligin cilveleri naparsin :KK24:

Allah cc hep guldursun canim :nazar: Sen ye ic hakkin :KK48: Ben 80 kiloyum almamam lazimda bogazim durmuyor :kk77:
sende ye canim kiloluyum diye sorun yapma karbonhidratlardan uzak dur kizartma yeme bide ekmegi az ye tam bugday ekmegi ye mesela hem faydali hemde az yiyor insan

Merhaba hanimlar..
bugun ben cok zor bi gun gecirdim.. 8 haftalik olduk.. sabah uyandigimda kanamam vardi.. oyle leke filan degil, bildigin adet gibi kanama.. cok korktum.. hemen doktorumu aradim.. hastaneye gel bende geliyorum dedi.. ultrasonla bakti.. cok sukur bebegim duruyor kalbide pit pit atiyor.. doktorum progestan ignesi yaptirdi ve ilacini yazdi... butun gun yatacaksin dinlemeceksin dedi.. 4 yasinda kizim var, butun gun yatmam ne mumkun.. ama elimden geldigince dinleniyorum.. kanamam durdu cok sukur, insallah tekrar olmaz.. dua edin bizim icin :KK43:
Rabbim yardımcın olsun evlatlarımızı korusun elini karnına koy ve ya hafıd esmasını oku inşallah.

aslında anne hissediyor ne olacağını , ben kızımda hissetmiştim ,, kız olacağını , oğlumdada hisetmiştim ,, bunuda kız hissediyorum ya da kız olmasını istediğim için öyle hissediyorum bilemiyorum:KK48:
bizimde baba hissediyorkızlarda kız demişti şimdi oğlan diyo hayırlısı bakalım:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

ben seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayız anlaşılan bende 8+5 de kalbi durduğu için kaybettim ilk bebeğimi... Değil hergün her sabah uyanınca ve her akşam yatmadan bakalım deseler tamam derim, o yüzden kendimi mantıklı davranmaya zorlamak için okudum forumları ve bir sürü makaleyi :eek: Kendini "aşırı" strese sokmadan gicebileceğin kadar geç git bence (ne bileyim 6+2 olur +3 olur +4 olur) hem bebeği hem kalp atışını gör çifte rahatla... Bu arada bende ilk muayeneye 5+5 te gittim, kalp atışı içinde 6+4 te gittim... Şimdi kalp atışını duyalı 6 gün oldu aynı stres devam ediyor... Ya durursa diye, ama işte olumlu düşünmeye çalışıyorum :) hatta sonunda bu gece olumlu rüya görmeyide başardım :p Ultrasonda bebeğimi kocaman olmuş gördüm :p
kızıma hamileyken son aylarımda iyice psikopata bağlamıştım doktorum banada cann ne zaman isterse gel demişti , bebeğini gösteririrm için rahatlar demişti ,, normalde 15 günde çağırırdı beni , bazen o bile çok gelirdi ,, :)

kızlar haberler kötü keseyi göremedik doktor bnüyük ihtimaldış gebelik dedi moralim çok bozuldu önce ama şimdi sanki bir şey hissetmiyorum beş gün sonra tekrar bakılacakmış
üzülme Allahtan hayırlısını dile hakkında en güzelini ve hayırlısını versin:KK43::KK43::KK43:takdir onun elinde duadan başka çaremiz yok

hayırlı cumalar
Hayırlı cumalara güzel anne adaylarıı ,, Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahh hepimizee ,, Rabbim kimseyi evladıylaa imtihan etmesinn inşallahh ... sağlıklaa kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallahh :) :)
amin şu mübarek gün hürmetine dua edelim birbirimize evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli kavuştursun mevlam:)

inşallah canım hepimizin
ne kadar hisli bir baba maşallahh :) :) inşallah gönlünüze göre olur cnm :)
hep erkek isterdim aslında ama bi kızımı kaybettim şimdi kız olsun istiyorum sanki duygularım alt üst:KK69::KK69:beyaz yelek başladım Allahım sağlıklı sıhhatli bağışlasın evlatlarımızı

inşallah canım hepimizin
hep erkek isterdim aslında ama bi kızımı kaybettim şimdi kız olsun istiyorum sanki duygularım alt üst:KK69::KK69:beyaz yelek başladım Allahım sağlıklı sıhhatli bağışlasın evlatlarımızı
benimde oğlum 34 haftalık doğdu ve kaybettim , kız olsaydı daha dirençli olurdu yaşama şansı yüksek olurdu dediler hep , nedense şimdi erkek istemiyorum , benim erken doğum riskim var , kızımıda 9 ay yata yata dünyaya getirdim , 37. haftada doğum yaptım , bunuda kız olsun istiyorum hayırlı sağlıklısıyla artık :) ördüğün yeleğide sağlıkla giydirirsin bebeğine inşallah cnm :)

Öncelikle hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin... Daha cok minik bebegin ve yerlesmeyw calisiyoe bol bol kazı çalışması yapacak normal bunlar kanama ve asiri agri olmadığı sürece... Bende yasadim bi sure kasik agrisi aklinda soru isarwtleri varsa dr git canim en iyi o bilgilendirir
Canim ya ben bisey daha sorcam bunu yeni ögrendim saglik merkezndeki doktora kac haftalik oldugunu sordugumda son adet tarihinden hesaplanir veya son birlikte oldgnz tarih ama ikiside dogru olmaya bilir ultrasonda bakildiginda daha dogru bilgi yi alirsinz dedi. Ben hesapladigm zaman 5+1 gunluk cikiyo sizinki de mi oyle son adet tarihinden mi hesaplaniyo her zaman...???

Back