- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.441
canım sen keseyi vaj ultrason ile mi gördün ve benim için kağıdına bakar mısın kesede bebek gözüküyor mu?
nasıl bebeği görecenki kesede , kalp atışı oluyor öyle görünüyor bebek cnmkalp atışı değil kesede bebek gözükmüo geç döllenme değil malesef keşke öyle olsaydı
Canim ben 55 kiloyla evlendim ama dusukler hormon ilaclari ve sigarayi birakmam sonucu 90 a ciktim.90 dan 79 a indim 3 ay gibi surede ama iki haftadir sislik beni mahvediyor simdiden 3 kilosunu almis gozukuyorum tartida.Büşracım kaç kilo vermiştin.ilk hamileliğimde çok kilo aldığım için şimdi diyet yaparak tamamlamak istiyorum diyet yapıp kilo verdiysen bence dikkat et kilolu doğum yapmak çok sıkıntılı.kaç kiloyla hamile kaldın
Kızlar bende iştah arttıkça artıyor , dehşet derecede, acı ekşi tatlı tuzlu baharatlı ne bulsam yiyorum,çok kilo Alcam sanırım ama dayanamıyorum ,şekerde yok sık sık acıkıyorum,kısır turşu ...ayran, kadayıf , lokma, et haşlama , anlamadım Herkes böyle mi
Ay kizlar alemsiniz, millet yiyemiyorum ,cikariyorum diye sikayetleniyo, siz yiyorum diye. Cok kasmayin yaw hamileliginizin tadini cikarin,afiyet bal seker olsun, yarasin yavrularinizaCanim bende ayniyim.Zaten kiloluyum diyetle kilo veriyordum hamile kalinca diyeti biraktim.3 gundur cilgin gibi kisir tursu tuketiyorum senin gibi yakinsak bosa gitmesin altin gunu yapalimSadece tatli yemiyorum cunku sekerim sinirda cikmisti 3 ay once o yuzden dikkat ediyorum tatli yememeye ama eksi aklima gelince agzim sulaniyor
Ay kizlar alemsiniz, millet yiyemiyorum ,cikariyorum diye sikayetleniyo, siz yiyorum diye. Cok kasmayin yaw hamileliginizin tadini cikarin,afiyet bal seker olsun, yarasin yavrulariniza.Ben de sizin gibi istahli gurubundanim, canim ne cekerse yiyorum, aklimda kalacagina migdemde kalsin hesabi...inanirmisiniz sabah rüyamda simit yiyordum, öyle gercek gibiydi ki kavrulmus susamin kokusu burnuma kadar geldi .Sabah ilk isim firina gidip almak olacak .
canim inanir misin dun gece ruyamda misir havuc felan ekiyorum.Canim istedikce burdan koparir yerim diyorum Aklimiz fikrimiz yemek olmus bilincaltimiza islemis
canım benimde sol kasığım baştan beri ağrıyo bende pazartesi gitcem keseyi görcez. ben sol tarafım ağrıyo demiştim doktora sol tarafa doğru yerleşiodur kese demekki dedi içini ferah tut bence canımCarsamba gunune randevu aldim o zaman ogrenicem insallah sagliklidir dıs gebelikten de korkuyorum. Benim 7 gun adet gunum geceli 4.gunu yaptirmistim testi.insallah sagliklidir
vallahi canım şuan endişem o kadar fazlaki burdaki bir arkadaş beni haşlasa ağzına geleni söylese hiçççç kafama takacak durumda değilim çünkü aynı şeyleri yaşayacağım diye içim içime sığmıyor allahtan tek dileğim bu sefer evladımı sağlıcakla kucağıma almak. burda onaylı tastikli raporlar bütün makaleler bile önüme koyulsa eğer içimde bir his varsa ben ultrasona yine girerim bu durumda annelik iç güdülerim ağır basıyor. o yüzden üzüldük falan diye canını sıkma canım herkes görüş belirtmekte özgür. lütfen benide yanlış anlamayın içim yanıyor kızlar çok korkuyorum bu tarz olay yaşayanlar beni daha iyi anlar damdan düşenin halini damdan düşenin anlayacağı gibi.. dua etmekten başka çarem yok canım evladımı rabbime emanet ettim artık elimden başka bir şey gelmiyor((((
nasıl bebeği görecenki kesede , kalp atışı oluyor öyle görünüyor bebek cnm
Canim.karindan.bakildi.bebek gorulmedi zaten dr.gorulmesi gerektigini de soylemedi.kese gormemiz lazim dedi.iki hafta sonra kalp atisini gormek icin cagirdi.o kadar minikki suan zaten ayirt edilmez.oglumda da boyle olmustu.birdahaki gittiginde nokta kadar kalbin attigini gorecegiz ins.bosune kafana takip uzulme bence sende..
cok tatlisin ya guldurdun beni. bende habire yemek yiyorum ruyamda tabi gercektede. takmiyorumda zaten 49kiloyum alsam alsam ne kadar olucam ki ilk cocugumda 53 kiloyla doguma gitmistim. tabi hamileligimin basinda 45kiloydumcanim inanir misin dun gece ruyamda misir havuc felan ekiyorum.Canim istedikce burdan koparir yerim diyorum Aklimiz fikrimiz yemek olmus bilincaltimiza islemis
Allah cc hep guldursun canimcok tatlisin ya guldurdun beni. bende habire yemek yiyorum ruyamda tabi gercektede. takmiyorumda zaten 49kiloyum alsam alsam ne kadar olucam ki ilk cocugumda 53 kiloyla doguma gitmistim. tabi hamileligimin basinda 45kiloydum
canim benimde dualarim seninle. insallah senin icin en iyisi olur.takmamaya dusunemeye calis. tabi bos laf bunlar ama dedigin gibi allaha havale etmekten baska care yok. rabbim ol der olur.vallahi canım şuan endişem o kadar fazlaki burdaki bir arkadaş beni haşlasa ağzına geleni söylese hiçççç kafama takacak durumda değilim çünkü aynı şeyleri yaşayacağım diye içim içime sığmıyor allahtan tek dileğim bu sefer evladımı sağlıcakla kucağıma almak. burda onaylı tastikli raporlar bütün makaleler bile önüme koyulsa eğer içimde bir his varsa ben ultrasona yine girerim bu durumda annelik iç güdülerim ağır basıyor. o yüzden üzüldük falan diye canını sıkma canım herkes görüş belirtmekte özgür. lütfen benide yanlış anlamayın içim yanıyor kızlar çok korkuyorum bu tarz olay yaşayanlar beni daha iyi anlar damdan düşenin halini damdan düşenin anlayacağı gibi.. dua etmekten başka çarem yok canım evladımı rabbime emanet ettim artık elimden başka bir şey gelmiyor((((
canim inanir misin dun gece ruyamda misir havuc felan ekiyorum.Canim istedikce burdan koparir yerim diyorum Aklimiz fikrimiz yemek olmus bilincaltimiza islemis
Çoktan farklı değilmişiz ama salma kendiniCanim ben 55 kiloyla evlendim ama dusukler hormon ilaclari ve sigarayi birakmam sonucu 90 a ciktim.90 dan 79 a indim 3 ay gibi surede ama iki haftadir sislik beni mahvediyor simdiden 3 kilosunu almis gozukuyorum tartida.
Allah Senin iyiligini versin sen bizi guldurdun ya Rabbimde seni güldürsün Inşallahcanim inanir misin dun gece ruyamda misir havuc felan ekiyorum.Canim istedikce burdan koparir yerim diyorum Aklimiz fikrimiz yemek olmus bilincaltimiza islemis
teşekkür ederim cnım evet hiç düşme yok düzenli artış var ama hala bir ihtimal deyince endişelendimCanim bende dis gebelik yasadim.Benimkinde deger bir artiyor bir dusuyordu.Dis gebeligin en onemli belirtiside bu,kan takibiyle anliyorlar erken donemde.Senin gayet duzgun artmis.Kalbini ferah tut canim,insaAllah sorunsuzca hayirlisiyla keseyi gorursun.
Ah ah bu anneler,benim annemler baska sehirdeler ama kayinvalidem ve esim hic aratmiyorlar,ye ye ye yeminle gobegim 9 aylik gibi gozukuyor.Gazda var,sistikce sisiyorum
Keske benimde canim hicbir sey istemese,simdiden kilo almaya basladim maalesef
inşallah canım bende ümitliyim ama öyle bişey varsada biran önce anlaşılsın istiyorum dün 5+2 idi ama değer öyle gibi değil kafam allak bullakHalemoon arkadasim ins.dr. Yanilmistir.degerin cok yuksek degil henuz.ben 5bine yakinken gittim keseyi gordum.ins.sen de birkac gun sonra gorursun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?