2015 Temmuz Anneleri

Canim.karindan.bakildi.bebek gorulmedi zaten dr.gorulmesi gerektigini de soylemedi.kese gormemiz lazim dedi.iki hafta sonra kalp atisini gormek icin cagirdi.o kadar minikki suan zaten ayirt edilmez.oglumda da boyle olmustu.birdahaki gittiginde nokta kadar kalbin attigini gorecegiz ins.bosune kafana takip uzulme bence sende..
canım sen keseyi vaj ultrason ile mi gördün ve benim için kağıdına bakar mısın kesede bebek gözüküyor mu?

Canim ben 55 kiloyla evlendim ama dusukler hormon ilaclari ve sigarayi birakmam sonucu 90 a ciktim.90 dan 79 a indim 3 ay gibi surede ama iki haftadir sislik beni mahvediyor simdiden 3 kilosunu almis gozukuyorum tartida.

Ay kizlar alemsiniz, millet yiyemiyorum ,cikariyorum diye sikayetleniyo, siz yiyorum diye. Cok kasmayin yaw hamileliginizin tadini cikarin,afiyet bal seker olsun, yarasin yavrulariniza.Ben de sizin gibi istahli gurubundanim, canim ne cekerse yiyorum, aklimda kalacagina migdemde kalsin hesabi...inanirmisiniz sabah rüyamda simit yiyordum, öyle gercek gibiydi ki kavrulmus susamin kokusu burnuma kadar geldi.Sabah ilk isim firina gidip almak olacak.

canim inanir misin dun gece ruyamda misir havuc felan ekiyorum.Canim istedikce burdan koparir yerim diyorum Aklimiz fikrimiz yemek olmus bilincaltimiza islemis

canim inanir misin dun gece ruyamda misir havuc felan ekiyorum.Canim istedikce burdan koparir yerim diyorum Aklimiz fikrimiz yemek olmus bilincaltimiza islemis
Aaa benden bi tane daha varmis ne güzel. ben de rüyamda simit yiyorum bi yandan da ablama ay abla ne güzel yapiyorsun su simiti diye övgü yagdiriyorum,o kadar gercek gibiydi ki uyaninca cok güldüm, rezillige bak

Carsamba gunune randevu aldim o zaman ogrenicem insallah sagliklidir dıs gebelikten de korkuyorum. Benim 7 gun adet gunum geceli 4.gunu yaptirmistim testi.insallah sagliklidir
canım benimde sol kasığım baştan beri ağrıyo bende pazartesi gitcem keseyi görcez. ben sol tarafım ağrıyo demiştim doktora sol tarafa doğru yerleşiodur kese demekki dedi içini ferah tut bence canım

inşallah bacım geldim geleli diken üzerindeyim ağlamaktan gözlerim şişti

cok tatlisin ya guldurdun beni. bende habire yemek yiyorum ruyamda tabi gercektede. takmiyorumda zaten 49kiloyum alsam alsam ne kadar olucam ki ilk cocugumda 53 kiloyla doguma gitmistim. tabi hamileligimin basinda 45kiloydum

cok tatlisin ya guldurdun beni. bende habire yemek yiyorum ruyamda tabi gercektede. takmiyorumda zaten 49kiloyum alsam alsam ne kadar olucam ki ilk cocugumda 53 kiloyla doguma gitmistim. tabi hamileligimin basinda 45kiloydum
Allah cc hep guldursun canim Sen ye ic hakkin Ben 80 kiloyum almamam lazimda bogazim durmuyor

canim benimde dualarim seninle. insallah senin icin en iyisi olur.takmamaya dusunemeye calis. tabi bos laf bunlar ama dedigin gibi allaha havale etmekten baska care yok. rabbim ol der olur.

Doktorumiza gittik bugun hersey yolundaymis cok sukur ☺ sata gore tam 8 haftalik olmam gerekirken 7+4 cikti bebegim ve tam 13.3 mm boyunda :) gelisimi guzel suyu yeterli dedi.sata gore 1 haftaya kadar sapmalar normalmis.kalp sesini kisacik dinletti hemen gozlerim yasardi :') Rabbim herkese tattirsin.bir dahaki kontrolumuz tam 1 ay sonra.zaman nasil gececek bilemiyorum hayirlisi hakkimizda ☺

teşekkür ederim cnım evet hiç düşme yok düzenli artış var ama hala bir ihtimal deyince endişelendim

Halemoon arkadasim ins.dr. Yanilmistir.degerin cok yuksek degil henuz.ben 5bine yakinken gittim keseyi gordum.ins.sen de birkac gun sonra gorursun canim.
inşallah canım bende ümitliyim ama öyle bişey varsada biran önce anlaşılsın istiyorum dün 5+2 idi ama değer öyle gibi değil kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…