- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.021
inşallah evet hepimiz ramazan annesi olcaz ben 2013 te ramazanda doğum yapmıştım 2012 de ramazanda düşük yapmıştım borç borç üstüne birikiyo Allah tez vakitte tutmayı nasip etsinbende doktorumu aradım bu gün perşembe günü gel dedi inşallah kese görünür sonra kalp atışları buböyle sürüp gidecek ve doğuma kadar hiç bitmeyecek..bu arada temmuz ramazana geliyor bayram gelmeden bebeklerimi kucağımıza allıcaz inşallah çoğumuz
Aynen ben de kötü hissettim kendimi. Hamile olduğuma sevinemedim bile. Benim ilk çocuğum olacak çünkü, sanki düşecekmiş korkusu sardı. Nasipten öte yol yok tabi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
evet malesef sadece bu gurupta değil son zamanlarda hoç fazla sorunlu gebelik hikayesi duyuyorum Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın kaldıramayacağımız yük vermesin en acısı evlat acısıymış kimseye yaşatmasınTiroidim 3,5 cikti ve ilk 3 ay 2,5 un altinda olmasi gerektigi icin dusuk dozdan 25mg.dan tiroid hapi verdi dr.Bu durumda olan var mi?
Bu grupta cogunlugumuzun ya gecmisimizde ya simdi bir takim sorunlari olmus..Hepimiz hepsinin ustesinden gelip kavusacagiz ins.bebislerimize
sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm ,, o ultrason cihazlarından evemi alsak ne yapsak :) :)Merhaba,
Baktım 8 temmuz tarihi boş, orayada ben geleyim dedim... bu 3. hamileliğim ilki haziranda9 haftalıkken kalbi durduğu için gitti geçen ay çoook basit bir kimyasal gebelik (bhcg 20 nin üzerine bile çıkamadı) yaşadım ve şimdi tekrardan hamileyim :) İnşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla doğuracağım :) 10 kasımda keseyi gördük, 15 kasımda da kalp atışlarını... Şimbi bir sonraki randevuyu bekliyorum, bana kalsa hergün girebilirim ultrasona, ama sakin kalmayı öğrenmeye çalışıyorum :)
çok fazla kullandığım için alıştım artık cnm :)Valla supersinBen korkuyorum yapmaya.Aslinda canim tatli degildir,cocuklugumda bile ameliyat felan gecirdim gikim cikmadi ama kendime igne batiramiyorum.Boyle bir fobim var galiba
daha küçük olduğu için yavaş cnm , büyüdükçe artacak 8 haftalık olduğunda gümbür gümbür olur Allahın izniyle :)Merhaba arkadaşlar inşallah ben de temmuz annesi olacağım. 6 haftalık hamileyim fakat bebeğimin kalp atışları olması gerekenden yavaş, 80 çıktıdoktor olması gerekenden düşük dedi ve sanırım beni endişelendirmemek için fazla açıklama yapmadı. Bekleyelim 2 hafta daha dedi. Sizin bebeğinizin kalp atışları kaç?
Gerçi senin bir kızın var değil mi Allah bağışlasınçok fazla kullandığım için alıştım artık cnm :)
daha küçük olduğu için yavaş cnm , büyüdükçe artacak 8 haftalık olduğunda gümbür gümbür olur Allahın izniyle :)
Tiroid ilacini kullandigin sürece sorun cikmaz merak etme. Ben 5 yildir kullaniyorum tiroid ilacini , 125mg lik olanindan, yani seninki cok düsük korkma bisey olmaz.Sadece düzenli hersabah kahvaltidan 30 dk önce icmeye dikkat et.Ilacini ihmal etme, tiroid eksikligi düsüge sebep olabiliyor.Ben de haftaya kontrole gittigimde tekrar ölctürücem, sorun ciksin istemiyorum. Güzel hamilelikler geciririz insallah...Tiroidim 3,5 cikti ve ilk 3 ay 2,5 un altinda olmasi gerektigi icin dusuk dozdan 25mg.dan tiroid hapi verdi dr.Bu durumda olan var mi?
Bu grupta cogunlugumuzun ya gecmisimizde ya simdi bir takim sorunlari olmus..Hepimiz hepsinin ustesinden gelip kavusacagiz ins.bebislerimize
Tiroid ilacini kullandigin sürece sorun cikmaz merak etme. Ben 5 yildir kullaniyorum tiroid ilacini , 125mg lik olanindan, yani seninki cok düsük korkma bisey olmaz.Sadece düzenli hersabah kahvaltidan 30 dk önce icmeye dikkat et.Ilacini ihmal etme, tiroid eksikligi düsüge sebep olabiliyor.Ben de haftaya kontrole gittigimde tekrar ölctürücem, sorun ciksin istemiyorum. Güzel hamilelikler geciririz insallah...
Allah birdaha yasatmasin canim.Ben de nisanliyken kist ameliyati oldum.Ogluma hamileyken dusuk tehlikesi gecirdim iki kez..Gecen sene bebek isterken neden olmuyor diye kontrole gottigimde rahim agzinda cok buyuk ve iyi gorunmeyen yara var denilerek arastirma hast.sevkedildim.Cok sukur hicbisey cilmadi ama 4 ay surdu tedavisi.Yeniden denemeye baslayinca 3.ayda geldi bu sefee bebis..Cok yazdim :)
Dr. Sana da progestan mi yazdi? Gunde 3 kez yazmis eczaci.Cok degil mi bu
Benimki 100 mg.mis simdi baktimda.prospektusunde dusuk tehdidinde gunde uc kapsul yaziyormus zaten.iki hafta sonra gel dedi dr.ama ilacin icinde 30 tane var on gun sonra nitecek.biter bitmez giderim ben de artik napayim bekleyemem oyleBen dün prolutan depot diye bir iğne oldum. Bu da düşük içinmiş. Evet hem de progestan yazdı doktor ama 200mg günde 1 tane vermiş bana. Mide bulantısı ve uyku yapar o yüzden akşam iç dedi. Forumda günde 3 tane progestan alanları okudum ama. Doktoruna göre değişiyor sanırım..
izledim ve bugün uyguladım zararı olmayacağını düşündüğüm için.1 litre ılık sıcağa yakın suya 1 çay kaşığı pul biber çok minikte tuz ilave edip için.sabah uyandığınızda şişkinliğe ve hazımsızlığa iyi geliyormuşbenim durumum da sana benzer cnm.Mide ekşimem sık sık oluyor. bulantım da olıyo,bu sabah biraz şiddetlendi bulantım ama yemek yiyebiliyorum çok şükür istifra etmiyorum.ben de de kabızlık gibi oluyo sıkıntı çekiyorum.karnım şişti şimdiden aynen
hamilelikte değerler değişiyormu bilmemde doktorların tam kan sayımı ve idrar testleri yapması gerekirse bazı tahlileri yaptırması gerek zaten hiç sorun olmasadaKızlar kafama takıldı ben hamile kalmadan önce bi takım testler yaptırmıştım TSH hormonum normaldi.Hamilelikte tekrar mı yaptırmak gerekiyo değişiyo mu yani hamilelikte bu hormon?
haftaya çarş kalp atışına gel dedi dr. da randevuyu 15:30a aldm aç karınla gel demedi bana işte ben de onu taktım kafaya acaba yapmıyacak mı bu testleri yaparsa nası aç karınla gidicem o saatte.Bi arıyım bakim dr.u ne diyecekhamilelikte değerler değişiyormu bilmemde doktorların tam kan sayımı ve idrar testleri yapması gerekirse bazı tahlileri yaptırması gerek zaten hiç sorun olmasada
Canım teşekkur ederim ınşlh sende keseyı ve kalp atışını duyarsın perşembe günü planlı hamıle kaldıgım için en basından berı cok dıkatlı beslenıyorum geriden gelmesini bırazcık kafamda buyuttum yarın testlerımı yaptırıcam ınşlh bı problem cıkmaz annem ve babamda trıoıt ve seker varhayırlı olsun çok şükür duymuşsun kalp atışlarını bence başka şeyler düşünüp canını sıkma zaten bir anormallik olsa doktorun söylerdi
Meraba canım bende yarın yabtırıcam testlerımı benımde ailemde trıot hastası var hıc kendım kontrole gıtmedım ama şüphelenıyorum 2 ayda 4 kılo aldım cokda yemememe ragmen yarın sonuclarım alırsam yazarım buraya :)Tiroidim 3,5 cikti ve ilk 3 ay 2,5 un altinda olmasi gerektigi icin dusuk dozdan 25mg.dan tiroid hapi verdi dr.Bu durumda olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?