- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.041
doktorlarda biz evhamlı hamilelerden yorulmuş gibiler.yeteri bilgi ve açıklama yapmıyor biçok doktor.bizi kendi doktorumuz olmaya yönlendiRİYORLAR.MAALESEF BANada aç karnına gel demedide aç gitmeyi ve tahlilleri yaptırmasını isteyecem.ilk bebeğim düşüktü.fsh yüksekliği var bende yaştan dolayı riskli gebe konumundayım maalesf.bol bol dua ediyorum herkeste bende bebeğimi kucağıma alayım diyehaftaya çarş kalp atışına gel dedi dr. da randevuyu 15:30a aldm aç karınla gel demedi bana işte ben de onu taktım kafaya acaba yapmıyacak mı bu testleri yaparsa nası aç karınla gidicem o saatte.Bi arıyım bakim dr.u ne diyecek
Hoşgeldin canım,Allah sağlıkla dünyaya getirmeni/getirmemizi nasip etsinMerhaba hepinize
bende dün öğrendim test sonucu gebe olduğumu ve tahmini günün 27 temmuz olduğunu allahim hepimize sağlık sıhhat versin bebegimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hosbuldum teşekkür ederim hepimizin inşallah ben daha ultrason da göremedim şaka gibi geliyo bi test beni kesmedi sen gorebildin mi keseyiHoşgeldin canım,Allah sağlıkla dünyaya getirmeni/getirmemizi nasip etsin
Meraba canım bende yarın yabtırıcam testlerımı benımde ailemde trıot hastası var hıc kendım kontrole gıtmedım ama şüphelenıyorum 2 ayda 4 kılo aldım cokda yemememe ragmen yarın sonuclarım alırsam yazarım buraya :)
İnşaallah ben hamile olduğumu bilmeden geçen hafta oruca başlamıştım bende diyorum neden bu kadar kötü oluyorum Kısacık günde inşallah bidaha ki seneye tutabiliriz sağ salim bebişler gelsin deinşallah evet hepimiz ramazan annesi olcaz ben 2013 te ramazanda doğum yapmıştım 2012 de ramazanda düşük yapmıştım borç borç üstüne birikiyo Allah tez vakitte tutmayı nasip etsinRabbim müsade vermiş yiycez
İnşaallah ben hamile olduğumu bilmeden geçen hafta oruca başlamıştım bende diyorum neden bu kadar kötü oluyorum Kısacık günde inşallah bidaha ki seneye tutabiliriz sağ salim bebişler gelsin de
Bende dün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 26 çıktı henüz çok yeni inş değeri yükselir geç döllenme olmuş belliki
Merhaba bende bugün test yaptırdım 2.bebişim geliyor nasipse.değerim biraz düşük Hayırlısı bakalım.kızım 4 Yaşında tedaviyle hamile kalmıştım.tedaviye başlamak için hazırlık yaparken sürpriz oldu.rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin
canim cok sevindim.. bizim senle hemen hemen ayni gidiyor..Merhaba kizlarr.
Ben bugün minigimin kalp atislarini duydum :)
Bugün tam 7 haftamiz doldu. 9,5 mm melegim :)
Her şey yolunda görünüyor tüm tahliller temiz çıktı sadece tiroid birazcik yüksek onu takip edicez. 27 aralikta ense kalinligi olculecek. Çok rahatladım bugün :)
Yok canım bende görmedim,henüz küçüğüzHosbuldum teşekkür ederim hepimizin inşallah ben daha ultrason da göremedim şaka gibi geliyo bi test beni kesmedi sen gorebildin mi keseyi
Canım çok geçmiş olsun,benimde 2 kaybım var.Sanırım kan pıhtılaşması var sende coraspin kullandığına göre.Hamileliğini öğrendiğin zaman doktorun iğneye başlatır muhtemelen.Kan testini ihmal etme canım hemen yaptır.İnşaAllah bu sefer herşey yolunda gider canım.Bende hamilelik öncesinde coraspin kullandım,şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum hergün.herkese merhaba... yeni üye oldum fakat neredeyse 2012 yılından beri siteyi takip ediyorum çok faydalı bilgiler edindim. bir yıllık evliyim. şu bir yıl içinde iki gebelik kaybı yaşadım. ilki ocak ayında 8 haftalıkken kalp atışları duyulamadığı için kürtaj oldum. ikincisi haziran ayında yine aynı şekilde 10. haftada aldırmak zorunda kaldım ikizdi bir deşimdi dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptıracağım. coraspin, folbiol ve deltacortil kullanıyorum. inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. desteğe morale ihtiyacım var çok korkuyorum bu sefer..
Canım çok geçmiş olsun,benimde 2 kaybım var.Sanırım kan pıhtılaşması var sende coraspin kullandığına göre.Hamileliğini öğrendiğin zaman doktorun iğneye başlatır muhtemelen.Kan testini ihmal etme canım hemen yaptır.İnşaAllah bu sefer herşey yolunda gider canım.Bende hamilelik öncesinde coraspin kullandım,şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum hergün.
Canım hemen moralini bozma,doktora gittin mi?Kontrol edildi mi?Bugün kanamam başladı kaybediyorum bebeğimi çok Üzgünüm
Hayırlı olsun.Rabbimin hikmetinden sual olunmuyorMerhaba bende bugün test yaptırdım 2.bebişim geliyor nasipse.değerim biraz düşük Hayırlısı bakalım.kızım 4 Yaşında tedaviyle hamile kalmıştım.tedaviye başlamak için hazırlık yaparken sürpriz oldu.rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin
Merhaba kizlarr.
Her şey yolunda görünüyor tüm tahliller temiz çıktı sadece tiroid birazcik yüksek onu takip edicez. 27 aralikta ense kalinligi olculecek. Çok rahatladım bugün :)
İnşaAllah canım.Doktorun kan pıhtılaşmasından şüphelenerek coraspine başlatmıştır.Muhtemelende iğne verecektir.Sonucu yaz mutlakaBana doktor test yaptırmadı üç aydır kullanıyorum bu ilaçları. Şimdi işten çıkınca ilk işim kan testi yaptırmaya gitmek olacak. İnşallah bu sefer bi sorun olmaz
İnşaAllah canım.Doktorun kan pıhtılaşmasından şüphelenerek coraspine başlatmıştır.Muhtemelende iğne verecektir.Sonucu yaz mutlaka
Merhaba kizlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?