2015 Temmuz Anneleri

doktorlarda biz evhamlı hamilelerden yorulmuş gibiler.yeteri bilgi ve açıklama yapmıyor biçok doktor.bizi kendi doktorumuz olmaya yönlendiRİYORLAR.MAALESEF BANada aç karnına gel demedide aç gitmeyi ve tahlilleri yaptırmasını isteyecem.ilk bebeğim düşüktü.fsh yüksekliği var bende yaştan dolayı riskli gebe konumundayım maalesf.bol bol dua ediyorum herkeste bende bebeğimi kucağıma alayım diye

Test sonuclarini yazarsin canim.ins.birsey cikmaz sende.benimde annem teyzelerim yillardir tiroid sorunlu ilac kullaniyorlar..

herkese merhaba... yeni üye oldum fakat neredeyse 2012 yılından beri siteyi takip ediyorum çok faydalı bilgiler edindim. bir yıllık evliyim. şu bir yıl içinde iki gebelik kaybı yaşadım. ilki ocak ayında 8 haftalıkken kalp atışları duyulamadığı için kürtaj oldum. ikincisi haziran ayında yine aynı şekilde 10. haftada aldırmak zorunda kaldım ikizdi bir de şimdi dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptıracağım. coraspin, folbiol ve deltacortil kullanıyorum. inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. desteğe morale ihtiyacım var çok korkuyorum bu sefer..

İnşaallah ben hamile olduğumu bilmeden geçen hafta oruca başlamıştım bende diyorum neden bu kadar kötü oluyorum Kısacık günde inşallah bidaha ki seneye tutabiliriz sağ salim bebişler gelsin de

İnşaallah ben hamile olduğumu bilmeden geçen hafta oruca başlamıştım bende diyorum neden bu kadar kötü oluyorum Kısacık günde inşallah bidaha ki seneye tutabiliriz sağ salim bebişler gelsin de

inşallah canım hayırlısıyla görelimde bir o günleri :)

Merhaba bende bugün test yaptırdım 2.bebişim geliyor nasipse.değerim biraz düşük Hayırlısı bakalım.kızım 4 Yaşında tedaviyle hamile kalmıştım.tedaviye başlamak için hazırlık yaparken sürpriz oldu.rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin

rabbim kızını size bağışlasın. amin inşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla :)

Merhaba kizlarr.

Ben bugün minigimin kalp atislarini duydum :)
Bugün tam 7 haftamiz doldu. 9,5 mm melegim :)
Her şey yolunda görünüyor tüm tahliller temiz çıktı sadece tiroid birazcik yüksek onu takip edicez. 27 aralikta ense kalinligi olculecek. Çok rahatladım bugün :)

canim cok sevindim.. bizim senle hemen hemen ayni gidiyor..
benim 2. kontrolum haftaya Sali gunu..
allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Hosbuldum teşekkür ederim hepimizin inşallah ben daha ultrason da göremedim şaka gibi geliyo bi test beni kesmedi sen gorebildin mi keseyi
Yok canım bende görmedim,henüz küçüğüz Cumartesi günü randevum var kese için.İnşaAllah görebilirim.Sen ne zaman gideceksin tekrar?

Canım çok geçmiş olsun,benimde 2 kaybım var.Sanırım kan pıhtılaşması var sende coraspin kullandığına göre.Hamileliğini öğrendiğin zaman doktorun iğneye başlatır muhtemelen.Kan testini ihmal etme canım hemen yaptır.İnşaAllah bu sefer herşey yolunda gider canım.Bende hamilelik öncesinde coraspin kullandım,şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum hergün.

Bana doktor test yaptırmadı üç aydır kullanıyorum bu ilaçları. Şimdi işten çıkınca ilk işim kan testi yaptırmaya gitmek olacak. İnşallah bu sefer bi sorun olmaz

Bugün kanamam başladı kaybediyorum bebeğimi çok Üzgünüm
Canım hemen moralini bozma,doktora gittin mi?Kontrol edildi mi?

Hayırlı olsun.Rabbimin hikmetinden sual olunmuyor Amin inşaAllah sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Hayırlı olsunDarısı bana ve kalp atışlarını henüz duymamış anne adaylarına olsun

Bana doktor test yaptırmadı üç aydır kullanıyorum bu ilaçları. Şimdi işten çıkınca ilk işim kan testi yaptırmaya gitmek olacak. İnşallah bu sefer bi sorun olmaz
İnşaAllah canım.Doktorun kan pıhtılaşmasından şüphelenerek coraspine başlatmıştır.Muhtemelende iğne verecektir.Sonucu yaz mutlaka

Sizinle nerdeyse aynı gün =) Bizimde yarın tam 7 haftamız dolacak... Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza, atmaya başlayan kalpleri hiç durmasın miniklerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…