• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydinnnnn guzel hamislerrrr:anneadayı: nasılsınuz bakalim. Bebislerle araniz nasil? Benim ilk defa bugun bulanti ve kusmam olduu :KK48: insallah ilk ve son olur. Gerci herkes biraz hamile oldugunu anla baklm diye dalga gecio :p bunada alisicaz heralde :)

Maşallah cnm. İnş ilk ve son olur :)
Bugün benimde keyfim yok.
Kusmam yok ama sürekli midem ekşiyor, bulanıyor gb.
Nolduğunu da tam olarak anlayamadım.
Birde ciddi hazımsızlık çekiyorum.
Benim durumum da olan hanımlar var mı?

Aynı durum bende de var arkadaşım. Dün gittik doktora, bir tane iğne yapıldı ve progestan verdi . Düşük teklikesi var dedi. Ama benim kanamam hiç olmadı. Sen de durum nasıl? Bir de doktor bana kan tahlili yapmadı. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. :110:
Benim de kanamam hic olmadi.kasik agrim falan da yok hic.ins.hic de olmaz hicbirimizin.su yasak bu yasak dinleneceksin fln dedi mi hic bisey demedi bana.ben de o an akil edemedim sormayi.tiroid yukselir gibi oluyor benim arada.o yuzden ben soyledim dr.a gelmisken yapalim tahlili gerekise dusuk dozda hap baslariz dedi..

Ben pazartesi gitmeye karar verdim isimi sağlama alicam
ben daha dayanamıcam gerçekten artık :) cuma günü aldım randevu olmazsa zaten kontrole çağırır 10 gün içinde tekrar giderim belki ozamanda kalp atışını duyarım Allahım ne güzel heyecanlar :)

Benim kanamam olmadı. Sadece alttan bakılan ultrasonda kese etrafında kan görünüyor dedi. Buna istinaden de ilaçları yazdı. Ağır kaldırma, kendini yorma ve cinsel ilişki yasak dedi.
Bu ara ben 4+3 olmama rağmen ultrason 5+3 gösterdi. Bu iyi bişey mi?

Benim de fena midem :( devamli kotu durumda. Cok fazla hazimsizligim var. Ama bulanti kusmam yok cok sukur. Ama aksamlari sanki 7 aylik hamile gibi geziyorum :)

kızlar yirmilik dişim ağrıyor iki gündür :KK43: karanfil çiğniyorum biraz geçiriyor ama başka ne yapabilirim fikri olan var mı??

ilk üç ay dişle ilgili bişey yapılmasına izin verilmiyor galiba cnm tabi bi doktora görünmekte fayda var iltihaplandıysa o daha tehlikeli bekleme bence bi görün

Maşallah cnm. İnş ilk ve son olur :)
Bugün benimde keyfim yok.
Kusmam yok ama sürekli midem ekşiyor, bulanıyor gb.
Nolduğunu da tam olarak anlayamadım.
Birde ciddi hazımsızlık çekiyorum.
Benim durumum da olan hanımlar var mı?
benim durumum da sana benzer cnm.Mide ekşimem sık sık oluyor. bulantım da olıyo,bu sabah biraz şiddetlendi bulantım ama yemek yiyebiliyorum çok şükür istifra etmiyorum.ben de de kabızlık gibi oluyo sıkıntı çekiyorum.karnım şişti şimdiden aynen

merhaba sevgili anne adayları nasılsınız...benim dun ve bugun midem bulantılarım başladı ...ben mide bulantısı oldugunda baş dönmesi el ayak titremeside oluyor korkyorum inş şiddetlenmezz....ve açım ama yemek yiyemiyorumm dua edin lütfen

kalp atışlarını kimler gördü arkadaşlar bende bikaç gün sonra gidecğim görmeye inş :)
ben gecen hafta 6+3'te duydum.. ilk muayemendi.. cok heyecanladim.. haftaya 25 Kasim'da tekrar kontrolum var. 8. haftamiz olucak kısmetse...Babayla gidicez..

ben de bugün 6+2 oldum ama dr haftaya çarş çağırdı kalp atışları için yani 7 +3 olucam.Çok geç değil mi sizce de? Kese ve yolk kesesine çok iyi demişti dr geçen hafta ama kafama takıldı geç çağırması

merhaba sevgili anne adayları nasılsınız...benim dun ve bugun midem bulantılarım başladı ...ben mide bulantısı oldugunda baş dönmesi el ayak titremeside oluyor korkyorum inş şiddetlenmezz....ve açım ama yemek yiyemiyorumm dua edin lütfen

canım sen bir şekerine baktırsan iyi olur titreme genelde kn şekerinin düşmesiyle alakalı

0

İnanmıyorum cnm ya benim diğeri de kimyasaldı senin nasıldı?Gerçi hatırlamayalım geride bırakalım o kötü günleri rabbim bidaha yaşatmasın.İnşallah bu gebeliğimiz sağlıklı bi gebelik olur, hepimizin..
Benimde kimyasaldi,kese gorulmeden dustu.Ayni seyleri yasamisiz.İnsaAllah bu sefer yine ayni duyguyu paylasip evlatlarimizi kucagimiza hayirlisiyla ve saglikla alirizBu sefer hersey guzel olacak Allah cc.nin izniyle insaAllah

Yok canim ya esim yapiyor.Ben cesaret edemiyorum cunku cok aciyor.Kesin refleksle igneyi cikaririm doz bosa gider.Sen kendin mi yapiyorsun?
kendim yapıyorum genelde cnm , kız kardeşim hemşire evde olduğunda ona yaptııryorum , ama çoğunu ben yaptım göbüşten kolay oluyor :)

Back