- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.001
Yok canim gec degil 8. haftaya kadar kalp atisi icin cagirabiliyorlar.Garanti olsun demistir doktorun.Benimde cumartesi randevum var kese icinben de bugün 6+2 oldum ama dr haftaya çarş çağırdı kalp atışları için yani 7 +3 olucam.Çok geç değil mi sizce de? Kese ve yolk kesesine çok iyi demişti dr geçen hafta ama kafama takıldı geç çağırması
bende 7 haftalıkken gidecem cnm geç değil , aslında bebeğin kalp atışı o haftaya kadar çoktan oluşuyor ama gün geçtikçe güçleniyor daha net duyabilmemiz için o tarihte çağırıyor benceben de bugün 6+2 oldum ama dr haftaya çarş çağırdı kalp atışları için yani 7 +3 olucam.Çok geç değil mi sizce de? Kese ve yolk kesesine çok iyi demişti dr geçen hafta ama kafama takıldı geç çağırması
benim annem sağlıkçi çok sakin ben çok paniğim keseyi goremezsen endiselenir bebeği strese sokarsin diyor halbuki böyle daha stresli:) haberlerini mutlaka bekliyorumben daha dayanamıcam gerçekten artık :) cuma günü aldım randevu olmazsa zaten kontrole çağırır 10 gün içinde tekrar giderim belki ozamanda kalp atışını duyarım Allahım ne güzel heyecanlar :)
Bana hicbisey demedi nedense.Aslinda bu durum kanamamiz fln olmazsa cok kotu bisey degil sanirim ilacla yok oluyormus o kan.ama ne bileyim kotu oldum aglamak geliyor icimden..Iyi birsey birkac gun erken yada gec gorunmesi birsey ifade etmiyor sanirim.benim oglum iki hafta onden giderdi hep :)Benim kanamam olmadı. Sadece alttan bakılan ultrasonda kese etrafında kan görünüyor dedi. Buna istinaden de ilaçları yazdı. Ağır kaldırma, kendini yorma ve cinsel ilişki yasak dedi.
Bu ara ben 4+3 olmama rağmen ultrason 5+3 gösterdi. Bu iyi bişey mi?
sağol canım inan yüreğime su serptin her zamanki gibi:)bende 7 haftalıkken gidecem cnm geç değil , aslında bebeğin kalp atışı o haftaya kadar çoktan oluşuyor ama gün geçtikçe güçleniyor daha net duyabilmemiz için o tarihte çağırıyor bence
İnşallah sağlıklı bi kese görürsün canım c.tesi hadi bakalım:)Yok canim gec degil 8. haftaya kadar kalp atisi icin cagirabiliyorlar.Garanti olsun demistir doktorun.Benimde cumartesi randevum var kese icin
hayırlı olsun çok şükür duymuşsun kalp atışlarını bence başka şeyler düşünüp canını sıkma zaten bir anormallik olsa doktorun söylerdiKızlar merhaba bugun kalp atışı için doktora gıttım çok şükür duydum doktorun verdıgı kagıtda +Crl 7.0 mm cıktı sanırım gerıden gelıyo benım bebegım nette arastırdıgım kadarıyla 7. Hafta sonu 8-9 mm olmalı yazıyor ama bılemedım FHR kalp atışı 163 cıktı benımle aynı dönem SAT ı olan arkadaslar sizin ölçümleriniz kaç cıktı yazar mısınız?
amin canım amin inşallah.endişe hepimizde aynı canım.inşallah sağ salim alıcaz kucağımıza
Ben varım cnm sabah 8:30 15:30 arası 20 adet 4 yaş öğrencimin başındayım.Ne bir teneffüs,ne uyku saati.Bu saatlerde esnemeye başlıyorum eve gidicnce 1 saat uyumadan kendime gelemiyorum malesefMerhaba kizlar. Benim gibi günde 7 saat ayakta olup ilk hamileliği olan kaç kişi var? Ben çok yorulmaya başladım hep ayaktayim hem de sürekli konuşuyorum eve gidince pertim çıkıyor ilk zamanlar psikolojik yorgunluk dedim kendi kendime ama sanırım bedenim cidden yoruluyor
Valla supersinkendim yapıyorum genelde cnm , kız kardeşim hemşire evde olduğunda ona yaptııryorum , ama çoğunu ben yaptım göbüşten kolay oluyor :)
aynen canım ya benimkiler de 2. Sınıf canları saolsun 30 kişi pek hareketliler. Ben de bugun feci bel ağrısı var dedim ki hiç kalmayacagim daha yeni oturdum yaaBen varım cnm sabah 8:30 15:30 arası 20 adet 4 yaş öğrencimin başındayım.Ne bir teneffüs,ne uyku saati.Bu saatlerde esnemeye başlıyorum eve gidicnce 1 saat uyumadan kendime gelemiyorum malesef
Amin canım sağol,inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı keseler sonrada kalp atışları sonra cinsiyetler görünsün sonrada kucaklarımıza alalım :)İnşallah sağlıklı bi kese görürsün canım c.tesi hadi bakalım:)
Aynen ben de kötü hissettim kendimi. Hamile olduğuma sevinemedim bile. Benim ilk çocuğum olacak çünkü, sanki düşecekmiş korkusu sardı. Nasipten öte yol yok tabi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziBana hicbisey demedi nedense.Aslinda bu durum kanamamiz fln olmazsa cok kotu bisey degil sanirim ilacla yok oluyormus o kan.ama ne bileyim kotu oldum aglamak geliyor icimden..Iyi birsey birkac gun erken yada gec gorunmesi birsey ifade etmiyor sanirim.benim oglum iki hafta onden giderdi hep :)
Hoşgeldin canım.Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaAllah.Benimde iki kaybım var.Bu sefer hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelirler inşaAllah:)Merhaba,
Baktım 8 temmuz tarihi boş, orayada ben geleyim dedim... bu 3. hamileliğim ilki haziranda9 haftalıkken kalbi durduğu için gitti geçen ay çoook basit bir kimyasal gebelik (bhcg 20 nin üzerine bile çıkamadı) yaşadım ve şimdi tekrardan hamileyim :) İnşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla doğuracağım :) 10 kasımda keseyi gördük, 15 kasımda da kalp atışlarını... Şimbi bir sonraki randevuyu bekliyorum, bana kalsa hergün girebilirim ultrasona, ama sakin kalmayı öğrenmeye çalışıyorum :)
ultrason kagıdında yazıyordur canım gebelik haftanda kesenin kaç haftalık olduguda vardır benm gttiğimde 5+6 görünüyordu gebelik haftam kesemde 5+5di mesela doktorda aynısını söylediİyi günler tombiş anneler :)) nasılsınız bakalım
ben doktordan geldim ilk kez karından bakıldı keseyi gördük allahıma bin şükür. 10mm dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi. gebelik haftamla ilgili bir şey söylemedi(( 2 hafta nasıl bekleyeceğim ya önümüzdeki hafta başka bi doktora daha mı gitsem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?