- Konu Sahibi Hedef65tir
-
benimde aynı gün arkadaşım ama kanda 3 haftalik çıktı cuma bende gitmek istiyorumarkadaşlar benimde son bat 15 ekimdi 4+6 haftalık hamile olmam lazım cuma günü doktora gidicem acaba keseyi görür mü çok endişeliyim anlatamam
haftaya belli olur bence kalp atışı .Benim öğlenleri midem bulanıyo zor yemek yiyorum iş yerinde..henüz kalp atışını duymadığım için kimseye de söyleyemedim. Bakalım Hakkımızda Hayırlısı çok heyecanlıyım. Benimle aynı günde olup da kalp atışını duyan var mı? Benim sat 6 ekim. Doğum 13 Temmuz çıkıyor.
Canim tesekkur ederim cevabin icin.evet dr anormal bisey demedi 1 ay sonra tekrar gel dedi.sıkıntı olsaydi o kadar gec cagirmazdi sanirim ☺ ama burda o kadar cok okudum ki kontrole gittiklerinde kalp atisinin durdugunu gorenleri.o yuzden cok korkuyorum Rabbim korusun hepimizin minik meleklerini insallah ☺canım doktorun sana herhangi olumsuz bisey dememis kalp atıslarınıda duymussun bosuna endise edip strese sokma kendini:) hersey yolunda gözüküyo masallah..
Günaydın kızlar,
Bende yarın sabah doktora gidicem. Bakalım neler bekliyor bizi. Özel hastane olduğu için tahlil isterse çok pahalı olur muhtemelen. Acaba devlete gitsem doktorum bu tahlilleri istedi desem yaparlar mı?
Evet canım ilk gebelik yapar tabi neden yapmasın işi bu bende diyetisyene danışacağım fazla kilo almak istemiyorum. Sonra şeker tansiyon gibi problemler ortaya çıkıyor hamilelikte ayrıca o kilolar verilir önemli değil deniyor tamam kilo verilirde vücut sarkıyor toplanmıyor sonra çatlak vs üstüne sağlığını bozuyorsun hemde psikilojini o yüzden kiloya dikkat etmek lazım iki canlısın ye mantığı yanlış.Önemli olan vitamin minerali olan fazla kalorili olmayan yiyecekler yemek.Zaten sağlıksız yemekler kilo yapıyor.Sebze,meyve baklagil,et,süt,yumurta bunları dengeli tüketmek gerek.
Hangi tahlilleri yapıyorlar. Bugün doktor bana sordu tahlillerin yapıldı mı diye, ben de başka hastaneye gittiğimde yapıldı dedim.Ama kaç test yapılıyor idrar ve 2 tüp kan almışlardı benden amakesinlikle özelde çok pahalı canım en dandik özel hastaneden fiyat aldım 350tl dedi medicana ve onun üzeri hastaneler 770tl gibi bi fiyat veriyor.. en mantıklısı devlette yaptırmak bence
Aynen cnm ben de 2 sağlıksız gebelikten sonra testler yaptırmak istedim.Bende kan pıhtılşması çıktı eşimde de sperm sayızı 5 milyondu normal yolla çok zor dediler.Direk tüp bebeğe geçmeyi tavsiye ettiler ama maddiyat uygun olmadığı için 2 aşılama tutmazsa tüp bebeği devlet karşılıyomuş.umutsuzca aşılamaya başladık ,amaç tüp bebeğe ulaşmaktı ama şükürler olsun aşılama günü sperm sayısı 25 milyon olmuştu.Ve aşılamam tuttu çok şükür dr.lar imkansız gibi görürkeninşallah.aynı heyecan bendede var.bayağı sorundan sonra hamile kalınca doktorumun deyimiyle evet çok kıymetli bebek benimki.mutlaka herkesin bebeği kıymetlidirde.doktorlar umutsuz vaka olarak gördükleri için büyük nimet hamile olmam
hedar ve prettygl benim gündaşlarımsıznı ben de haftaya çarşambayı zor bekliyorum kalp atışları için çok heyecanlıyım.İnşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarımızı:)
Aynen cnm ben de 2 sağlıksız gebelikten sonra testler yaptırmak istedim.Bende kan pıhtılşması çıktı eşimde de sperm sayızı 5 milyondu normal yolla çok zor dediler.Direk tüp bebeğe geçmeyi tavsiye ettiler ama maddiyat uygun olmadığı için 2 aşılama tutmazsa tüp bebeği devlet karşılıyomuş.umutsuzca aşılamaya başladık ,amaç tüp bebeğe ulaşmaktı ama şükürler olsun aşılama günü sperm sayısı 25 milyon olmuştu.Ve aşılamam tuttu çok şükür dr.lar imkansız gibi görürken
bendede 3 haftalık diye görünüyordu kanda geçen perşembe 318 di ama netten araştırdm adet gününe göre 4+6 cuma doktora gidince çıkar haftası bide korkuyorum görülür dimi kesebenimde aynı gün arkadaşım ama kanda 3 haftalik çıktı cuma bende gitmek istiyorum
cumA GÜNÜ GÖRÜR BÜYÜK İHTİMAL[/QUOTE]UOTE="Asrfry, post: 37830928, member: 589960"]arkadaşlar benimde son bat 15 ekimdi 4+6 haftalık hamile olmam lazım cuma günü doktora gidicem acaba keseyi görür mü çok endişeliyim anlatamam
iyi gecelr benim bu gün değerim 793 çıktı doktor sağlıklı bir gebelik gözüküyor dedi yani hiç kafana takma bende haberler böyle çarşamba vajinal ultrasonla gözükür dedi ama ben haftaya bekliyelim dedim salı günü tekrar gitmeyi düşünüyorumyaa yakınmış değerlerimiz :) arkadas 1080 falan deyince bende de bi endişe olmuştu seni duyunca sevindm:) bende daha kimseye söylemedim ultrasonla göreym öyle söylemeyi düşünüyorum canım.. bugün kü sonucunu da yaz ben de kendim için az çok tahmin ederm sana göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?