2015 Temmuz Anneleri

UOTE="Asrfry, post: 37830928, member: 589960"]arkadaşlar benimde son bat 15 ekimdi 4+6 haftalık hamile olmam lazım cuma günü doktora gidicem acaba keseyi görür mü çok endişeliyim anlatamam [/QUOTE]
cumA GÜNÜ GÖRÜR BÜYÜK İHTİMAL

haftaya belli olur bence kalp atışı .

canım doktorun sana herhangi olumsuz bisey dememis kalp atıslarınıda duymussun bosuna endise edip strese sokma kendini:) hersey yolunda gözüküyo masallah..
Canim tesekkur ederim cevabin icin.evet dr anormal bisey demedi 1 ay sonra tekrar gel dedi.sıkıntı olsaydi o kadar gec cagirmazdi sanirim ☺ ama burda o kadar cok okudum ki kontrole gittiklerinde kalp atisinin durdugunu gorenleri.o yuzden cok korkuyorum Rabbim korusun hepimizin minik meleklerini insallah ☺

kesinlikle özelde çok pahalı canım en dandik özel hastaneden fiyat aldım 350tl dedi medicana ve onun üzeri hastaneler 770tl gibi bi fiyat veriyor.. en mantıklısı devlette yaptırmak bence

kesinlikle canım hamilelikte bazı hastalıklar oluşabilir o yüzden fazla kilo almadan bebeğe yarayacak şeylerle beslenmek en güzeli

mrb kızlar bugün doktora gittim 4+2 ymişim. keseyi göremedik kan tahlili yapıldı ve 305 çıktı normalmi bilmiyorum doktor iyi bir değer dedi haftaya keseyi görcez. bundan önce bir düşük yaptığım için korkuyorum

Kızlar merhaba doktora gittim bugün, kalp atışını gördüm,çok müthiş bir duygu,Allah tamamına erdirsin,herkese nasip olsun,6+4 görünüyor o sebeple satımı değiştirildim , bebeğimin gelişimini düzgün takip edebilmek için

mrb kızlar. Bütün gece uyuyamadım gripten boğazım, başım , kulağım ağrıyordu. Doktora kalp atışları için perşembe gün gidecektik. O randevuyu bugüne aldırdık artık. Vee 8+1 de gördük kalp atışlarını çok şükür.

kesinlikle özelde çok pahalı canım en dandik özel hastaneden fiyat aldım 350tl dedi medicana ve onun üzeri hastaneler 770tl gibi bi fiyat veriyor.. en mantıklısı devlette yaptırmak bence
Hangi tahlilleri yapıyorlar. Bugün doktor bana sordu tahlillerin yapıldı mı diye, ben de başka hastaneye gittiğimde yapıldı dedim.Ama kaç test yapılıyor idrar ve 2 tüp kan almışlardı benden ama

Aynen cnm ben de 2 sağlıksız gebelikten sonra testler yaptırmak istedim.Bende kan pıhtılşması çıktı eşimde de sperm sayızı 5 milyondu normal yolla çok zor dediler.Direk tüp bebeğe geçmeyi tavsiye ettiler ama maddiyat uygun olmadığı için 2 aşılama tutmazsa tüp bebeği devlet karşılıyomuş.umutsuzca aşılamaya başladık ,amaç tüp bebeğe ulaşmaktı ama şükürler olsun aşılama günü sperm sayısı 25 milyon olmuştu.Ve aşılamam tuttu çok şükür dr.lar imkansız gibi görürken

Maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı kısmet eder inş

benimde aynı gün arkadaşım ama kanda 3 haftalik çıktı cuma bende gitmek istiyorum
bendede 3 haftalık diye görünüyordu kanda geçen perşembe 318 di ama netten araştırdm adet gününe göre 4+6 cuma doktora gidince çıkar haftası bide korkuyorum görülür dimi kese

UOTE="Asrfry, post: 37830928, member: 589960"]arkadaşlar benimde son bat 15 ekimdi 4+6 haftalık hamile olmam lazım cuma günü doktora gidicem acaba keseyi görür mü çok endişeliyim anlatamam
cumA GÜNÜ GÖRÜR BÜYÜK İHTİMAL[/QUOTE]
inşallah ya bu hep böyle olacak galiba ne değişik duygular sürekli bir şeyler için evhamlanıyorsun

iyi gecelr benim bu gün değerim 793 çıktı doktor sağlıklı bir gebelik gözüküyor dedi yani hiç kafana takma bende haberler böyle çarşamba vajinal ultrasonla gözükür dedi ama ben haftaya bekliyelim dedim salı günü tekrar gitmeyi düşünüyorum

Selam kızlar. Ben de kısmet olursa Temmuz 2015 de anne olacağım inşallah. Bugün ilk defa doktora gittim. Alttan muayene etti doktor ve kese etrafında kan gördü ama benim hiç lekelenmem olmadı. İğne ve progestan verdi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Benzer durumu yaşayan var mı aramızda?

selam kızlar bi kaç gündür giremedim varmı sıkıntı değişiklik. bugün dr dan geldim herşey yolunda dedi. bir sürü test verdi 1 AY sonra tekrar geldi

mrb kızlar karnımın sol alt kısmında derim sanki yırtılıyo gibi acı var iki gündür özellikle akşamları, bu tür ağrı sancı yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar bende nasipse Temmuz'da anne olacağım bu Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz ama bnm hala hiç belirtim yok ne göğüs dolgunluğu ne mide bulantısı normal mi bnm gibi tahar geçiren var mı acaba ben gelişmiyor mu diyorum korkuyorum, tüp bebek ile gebe kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…