• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

merhaba arkadaşlar :) ben geldim , bende temmuz annesi olcam nasipse :) bugün kesemizi gördük çok şükür sırada kalp atışı bekleyişi var :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , kolay bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah :)

Merhaba arkadaşlar bende nasipse Temmuz'da anne olacağım bu Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz ama bnm hala hiç belirtim yok ne göğüs dolgunluğu ne mide bulantısı normal mi bnm gibi tahar geçiren var mı acaba ben gelişmiyor mu diyorum korkuyorum, tüp bebek ile gebe kaldım
hayırlı olsun bebeğin cnm , aynı zamandayız sanırım , benimde fazla bir belirtim yok , arada kasık ve bel ağrılarım var :)

hepsi çok önemli canım istersen devlet hastanesinde de ücretsiz olarak yaptırabilirsin. hormon testleri için bir bardak su bile içmeden aç karnına gitmen gerekiyor. ben ilk bebeğimi tsh hormonum yüksek olduğu için kaybettim. hamilelerde maksimum 2,5 olmalıymış benimki 5 e yakın bir değerdi o yüzden bebeğin kalbi durdu. hormonlarına mutlaka baktır canım allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile..
geçmiş olsun,kaçıncı haftada kalbi durdu?benim de tsh yüksek de ilaç kullanıyorum,tedirginim..

Merhaba arkadaşlar bende nasipse Temmuz'da anne olacağım bu Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz ama bnm hala hiç belirtim yok ne göğüs dolgunluğu ne mide bulantısı normal mi bnm gibi tahar geçiren var mı acaba ben gelişmiyor mu diyorum korkuyorum, tüp bebek ile gebe kaldım

hoşgeldin cnm..bazen belirtiler erken hissedilmiyo olabilir bnce..en güzeli rahat hamilelik zaten..Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inş.. Bence kafana takma herşey güzel olacak inş:KK36:..

merhaba arkadaşlar :) ben geldim , bende temmuz annesi olcam nasipse :) bugün kesemizi gördük çok şükür sırada kalp atışı bekleyişi var :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , kolay bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah :)

mrb cnm..inş hepimiz için geçerli olur güzel temennilerin:KK68::KK68:..bn daha dr a gitmedim haftaya gideceğim inş..

Merhaba kizlar beta degerlerinizden bahsetmissiniz.benim 6 gun geciktigimde 6819 cikmisti degerim.ertesi gun doktora gittim keseyi gordum 5+1 demisti.sizler 1000 li degerlere 6 hafta baslangici demissiniz benimkinde anormallik mi var ? Dr bir daha istemedi benden beta.kalp atislarini da gordum ama hep endiseliyim iste
canım, benim 5+0 da 12000 di ve doktor gayet normal dedi.herkesin farklı olabiliyormuş.gerçi ben daha kalp atışları için gidemedim.

iyi gecelr benim bu gün değerim 793 çıktı doktor sağlıklı bir gebelik gözüküyor dedi yani hiç kafana takma bende haberler böyle çarşamba vajinal ultrasonla gözükür dedi ama ben haftaya bekliyelim dedim salı günü tekrar gitmeyi düşünüyorum
canim benim saol unutmadin yazdin rahatladm ben de hem senin.adina hem kendi adima:) bencede sali gunu gidersen hem karindan da bakilabilir bence ve kalp atislarni kesin duyarsn sanirim... ben mecbur cumartesi gidicem baska alternatifim yok.... olmadu diger hafta ctesi yine giderim:)yine haberleselim..

iyi gecelr benim bu gün değerim 793 çıktı doktor sağlıklı bir gebelik gözüküyor dedi yani hiç kafana takma bende haberler böyle çarşamba vajinal ultrasonla gözükür dedi ama ben haftaya bekliyelim dedim salı günü tekrar gitmeyi düşünüyorum

mrb kızlar. Bütün gece uyuyamadım gripten :KK43: boğazım, başım , kulağım ağrıyordu. Doktora kalp atışları için perşembe gün gidecektik. O randevuyu bugüne aldırdık artık. Vee 8+1 de gördük kalp atışlarını çok şükür.
Canim gozun aydin son adet tarihlerimiz ayni galiba.normalde persembe gunu 8 haftalik olacak bebislerimiz.senin onden mi gidiyomus ?

Ben malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.
himm evt eger zayifsaniz pek onemli degil diycektim .ama dikkat etmeniz lazim

merhabalar bende cuma günkü sonucum 282 ç1kt1. 0laçlar1 yazd1rmak için gittim doktor düsükle sonuçlan1r dedi. Fakat ben tüp bebekle hamile kald1m. Tedavimi yapan doktorum sonuç gayet iyi dedi. yar1n bende tekrar tahlil yapt1racag1m benim sonuç bakal1m kaç olacak? Ac1kca buradaki sonuçlar1 okuyuncada zaman zaman umutsuzluk olmuyor degil:KK6::KK61:

Slm kizlar bikac gundur giremedim kkya. Yeni hamis oldugunu ogrenenleri tebrik ediyim once hayirli olsun. Benim cumartesi gece biraz kanamam oldu hemen acile gittim ama malezef doktor bey tesrif etmedi tahlil yapip gonderdiler simdi ayaklarimin altinda yastik yatiyorum. Yarin doktor randevum var ins. Bebisim sagliklidir:KK51:

kızlar inşallah ben de temmuz annesi olacağım inşallah cumartesi 348,4 çıktı kan testi sonuçlarım 19 ekim adet tarihim acaba değerim düşük mü cuma doktora gitmeyi düşünüyorum kese görürüm inşallah

Canim gozun aydin son adet tarihlerimiz ayni galiba.normalde persembe gunu 8 haftalik olacak bebislerimiz.senin onden mi gidiyomus ?
Evet benimki önden gidiyormuş. Sordum doktora bir kaç gün önemli değil dedi :)

canım hayırlı olsun inşallah çok sevindim ben de temmuz annesi olacağım inşallah cumartesi öğrendik ama doktor bu cuma anca kese görünüğr dedi 4 hafta 1 günlük bebeğim senin son adet tarihin ne

iyi aksamlar kızlar..bugun tranferimin 14.günü beta hcg değerim 1201.4 . iki emriyo transferi yapılmıştı ilk denememde çok şükür pozitifi gördük. hesaplamalara göre 4+3 günlüğüz şuan da cuma günü kese görmeye gideceğim sağlıkla gelişir yada gelişirler inşallah.. muhtemel doğum tarihi 23 temmuz gözüküyor..Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..:nazar::nazar:

gözünüz aydınnn hayırlısı ile duyarsanız kalp atışını bizde . haftamız bugün duyduk kalp atışını

Back