- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
hayırlı olsun bebeğin cnm , aynı zamandayız sanırım , benimde fazla bir belirtim yok , arada kasık ve bel ağrılarım var :)Merhaba arkadaşlar bende nasipse Temmuz'da anne olacağım bu Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz ama bnm hala hiç belirtim yok ne göğüs dolgunluğu ne mide bulantısı normal mi bnm gibi tahar geçiren var mı acaba ben gelişmiyor mu diyorum korkuyorum, tüp bebek ile gebe kaldım
geçmiş olsun,kaçıncı haftada kalbi durdu?benim de tsh yüksek de ilaç kullanıyorum,tedirginim..hepsi çok önemli canım istersen devlet hastanesinde de ücretsiz olarak yaptırabilirsin. hormon testleri için bir bardak su bile içmeden aç karnına gitmen gerekiyor. ben ilk bebeğimi tsh hormonum yüksek olduğu için kaybettim. hamilelerde maksimum 2,5 olmalıymış benimki 5 e yakın bir değerdi o yüzden bebeğin kalbi durdu. hormonlarına mutlaka baktır canım allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile..
Merhaba arkadaşlar bende nasipse Temmuz'da anne olacağım bu Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz ama bnm hala hiç belirtim yok ne göğüs dolgunluğu ne mide bulantısı normal mi bnm gibi tahar geçiren var mı acaba ben gelişmiyor mu diyorum korkuyorum, tüp bebek ile gebe kaldım
merhaba arkadaşlar :) ben geldim , bende temmuz annesi olcam nasipse :) bugün kesemizi gördük çok şükür sırada kalp atışı bekleyişi var :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , kolay bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah :)
teşekkürler cnm sende sağlıklı haberlerini alırsın inşallah :)mrb cnm..inş hepimiz için geçerli olur güzel temennilerin..bn daha dr a gitmedim haftaya gideceğim inş..
canım, benim 5+0 da 12000 di ve doktor gayet normal dedi.herkesin farklı olabiliyormuş.gerçi ben daha kalp atışları için gidemedim.Merhaba kizlar beta degerlerinizden bahsetmissiniz.benim 6 gun geciktigimde 6819 cikmisti degerim.ertesi gun doktora gittim keseyi gordum 5+1 demisti.sizler 1000 li degerlere 6 hafta baslangici demissiniz benimkinde anormallik mi var ? Dr bir daha istemedi benden beta.kalp atislarini da gordum ama hep endiseliyim iste
canim benim saol unutmadin yazdin rahatladm ben de hem senin.adina hem kendi adima:) bencede sali gunu gidersen hem karindan da bakilabilir bence ve kalp atislarni kesin duyarsn sanirim... ben mecbur cumartesi gidicem baska alternatifim yok.... olmadu diger hafta ctesi yine giderim:)yine haberleselim..iyi gecelr benim bu gün değerim 793 çıktı doktor sağlıklı bir gebelik gözüküyor dedi yani hiç kafana takma bende haberler böyle çarşamba vajinal ultrasonla gözükür dedi ama ben haftaya bekliyelim dedim salı günü tekrar gitmeyi düşünüyorum
İcimi rahatlattin canim tesekkur ederim ☺ sende duyarsin gittiginde sanirim ☺canım, benim 5+0 da 12000 di ve doktor gayet normal dedi.herkesin farklı olabiliyormuş.gerçi ben daha kalp atışları için gidemedim.
iyi gecelr benim bu gün değerim 793 çıktı doktor sağlıklı bir gebelik gözüküyor dedi yani hiç kafana takma bende haberler böyle çarşamba vajinal ultrasonla gözükür dedi ama ben haftaya bekliyelim dedim salı günü tekrar gitmeyi düşünüyorum
Canim gozun aydin son adet tarihlerimiz ayni galiba.normalde persembe gunu 8 haftalik olacak bebislerimiz.senin onden mi gidiyomus ?mrb kızlar. Bütün gece uyuyamadım griptenboğazım, başım , kulağım ağrıyordu. Doktora kalp atışları için perşembe gün gidecektik. O randevuyu bugüne aldırdık artık. Vee 8+1 de gördük kalp atışlarını çok şükür.
himm evt eger zayifsaniz pek onemli degil diycektim .ama dikkat etmeniz lazimBen malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.
Evet benimki önden gidiyormuş. Sordum doktora bir kaç gün önemli değil dedi :)Canim gozun aydin son adet tarihlerimiz ayni galiba.normalde persembe gunu 8 haftalik olacak bebislerimiz.senin onden mi gidiyomus ?
canım hayırlı olsun inşallah çok sevindim ben de temmuz annesi olacağım inşallah cumartesi öğrendik ama doktor bu cuma anca kese görünüğr dedi 4 hafta 1 günlük bebeğim senin son adet tarihin nemerhaba arkadaşlar :) ben geldim , bende temmuz annesi olcam nasipse :) bugün kesemizi gördük çok şükür sırada kalp atışı bekleyişi var :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , kolay bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah :)
merhaba arkadaşlar :) ben geldim , bende temmuz annesi olcam nasipse :) bugün kesemizi gördük çok şükür sırada kalp atışı bekleyişi var :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , kolay bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah :)
Masallah ☺ onden gitmesi kotu bisey degildir.aksine cabucak buyur bebisin :)Evet benimki önden gidiyormuş. Sordum doktora bir kaç gün önemli değil dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?