• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kizlar dunku degerim 58.97
bugun farkli yerde 53.04

yarin dun yaptirdigim yere gidecegim.ama sanirim kimyasal gebelik

Merhaba hanimlar,Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olacagim.Bat 15 ekim.2 dusugum var,bu ucuncu hamileligim.Yapilan arastirmalar sonucu kan pihtilasmam oldugunu ogrendim.Hamileligimi ogrendigimden beri kan sulandirici igne kullaniyorum.İnsaAllah hepimiz evlatlarimizi hayirlisiyla saglikla dunyaya getiririz.

Aynen cnm ben de 2 sağlıksız gebelikten sonra testler yaptırmak istedim.Bende kan pıhtılşması çıktı eşimde de sperm sayızı 5 milyondu normal yolla çok zor dediler.Direk tüp bebeğe geçmeyi tavsiye ettiler ama maddiyat uygun olmadığı için 2 aşılama tutmazsa tüp bebeği devlet karşılıyomuş.umutsuzca aşılamaya başladık ,amaç tüp bebeğe ulaşmaktı ama şükürler olsun aşılama günü sperm sayısı 25 milyon olmuştu.Ve aşılamam tuttu çok şükür dr.lar imkansız gibi görürken
Canim benimde iki dusugum var ve yapilan testler sonucu kan pihtilasmasi cikti.İgneye baslattimi doktorun?

hoşgeldin cnm..bazen belirtiler erken hissedilmiyo olabilir bnce..en güzeli rahat hamilelik zaten..Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inş.. Bence kafana takma herşey güzel olacak inş:KK36:..

mrb cnm..inş hepimiz için geçerli olur güzel temennilerin:KK68::KK68:..bn daha dr a gitmedim haftaya gideceğim inş..
Hoşbulduk canım Sağol umarım aksi bişey yoktur güzel hamileliktir sizin belirtileriniz nasıl acaba ???

Merhaba arkadaslar, ben de Temmuz 2015 anne adayiyim. Gecen hafta supriz bir sekilde öğrendik bebegimizin olacağını. 3-4 gun hafif pembemsi-kirmizimsi akintim vardi belki dis gebelik olabilir diye b-Hcg takibi yapildi normal bir gebelik cikti. Yerlesme kanamasi olabilirmis cok agrili ve regl kanamasi gibi bir kanama olursa hemen gel dedi doktor. Henuz kese ve kalp atisi gormedik. Cuma gunu tekrar doktora gidecegim. Umarim hersey yolundadir insan tedirgin oluyo tabi biraz. Dilerim herkes saglikla kucagina alir bebegini ve Rabbim isteyen herkese hayirlisi ile anne olmayi nasip eder :)

canim benim saol unutmadin yazdin rahatladm ben de hem senin.adina hem kendi adima:) bencede sali gunu gidersen hem karindan da bakilabilir bence ve kalp atislarni kesin duyarsn sanirim... ben mecbur cumartesi gidicem baska alternatifim yok.... olmadu diger hafta ctesi yine giderim:)yine haberleselim..
Aynen öyle artık rAhat uyuyabilirim bana belli olmaz belki cuma da Dayanamayıp gidebilirim sende yaz mutlaka değerlerimiz de aynı çünkü umarım bu Süreci birlikte sağlıkla sonuna kadar götürürüz âmin âmin âmin tabi ki herkes için hiç kötü haber almayız inşaallah

Arkadaşlar bu arada birbirlerinizin değerlerine bakarak kıyaslama yapmak yanlış aslında sarkar aynı olabilir ama yumurtlama günleri aynı olmayabilir bunlarıda Düşünelim birde değer çok kısa sürede ilerliyor yani aramızda bir kaç gün olması bile değerleri çok etkiliyor... Sadece taze anneleri rahatlatmak istedim

Canim benimde iki dusugum var ve yapilan testler sonucu kan pihtilasmasi cikti.İgneye baslattimi doktorun?
Evet canım hibor 3500 kullanıyorum ben öğrendiğimde başladım hemen.Bi de crinone jel kullanıyorum.Çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik.Sen tam benim kader arkadaşımmışsın canım ya 2 düşük 3. gebelik ve kan pıhtılaşması..Benim 2. dış gebelikti gerçi ama zor imtihanlar cnm inşallah bu bebeklerimizi sağlıkla,hayırlısıyla alırız kucağımıza

Merhaba hanimlar,Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olacagim.Bat 15 ekim.2 dusugum var,bu ucuncu hamileligim.Yapilan arastirmalar sonucu kan pihtilasmam oldugunu ogrendim.Hamileligimi ogrendigimden beri kan sulandirici igne kullaniyorum.İnsaAllah hepimiz evlatlarimizi hayirlisiyla saglikla dunyaya getiririz.
bende kan sulandırıcı kullanıyorum cnm .. clexane 0.4 sen ne kullanıyorsun ?

merhaba arkadaşlar :) ben geldim , bende temmuz annesi olcam nasipse :) bugün kesemizi gördük çok şükür sırada kalp atışı bekleyişi var :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , kolay bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah :)

mrb canım bebeğin hayırlı olsun keseyi gördükten ne kadar sonra kalp atışı görülürmüş doktorun ne zaman gel dedi?

Back