- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
merhba sizinle beta değerlerimizde çok yakın benimde cuma sabahı 250 çıkmıştı bu gün tekrar yaptırdım bakalım kaç çıkacak dakikalar geçmek bilmiyor daha kimseye söyleyemiyorum bile hamileliğimievett ayni gunmus cok sevindim:) ben cumartesi gidebilicem anca oyle.randevu aldim ama cok.heyecanlym:) senin beta kac cikmisti ve ne zaman yaptrdin? ben cuma gunj yaptirdm 273.1 cikti:)
ooo seninki baya yüksek çıkmış ama 1081 değeri 6 haftalık başlangıç değeri gibi:) herkesin farklı oluyomus zaten bünyesi.. neyse ben de cumartesi gidicem bakalım ne diyecek doktor ilk olacağı için heyecan var.. sen de gidince yaz bakalm ne dedi merak ettim:)Ben de en son cuma gunu yaptirdim 1081 cikti.Dr. biraz gec dollenme demisti bana.Gerci ben oglumda cikan degerlerle karsilastiriyorum..Senin benden de gec olmus:)Hayirli olsun arkadasim ins.saglikli bir gebelik geciririz:)
yaa yakınmış değerlerimiz :) arkadas 1080 falan deyince bende de bi endişe olmuştu seni duyunca sevindm:) bende daha kimseye söylemedim ultrasonla göreym öyle söylemeyi düşünüyorum canım.. bugün kü sonucunu da yaz ben de kendim için az çok tahmin ederm sana göre:)merhba sizinle beta değerlerimizde çok yakın benimde cuma sabahı 250 çıkmıştı bu gün tekrar yaptırdım bakalım kaç çıkacak dakikalar geçmek bilmiyor daha kimseye söyleyemiyorum bile hamileliğimi
tamam yazarım mutlaka o endişe bende de var çünkü oğlımda ilk öğrendiğimd 800 lerdeydi değerim ama şimdi böyle olunca biraz endişelendim gerçi doktor endometrium kalıngebelik lehine diyor ama öneli olan artması değerinyaa yakınmış değerlerimiz :) arkadas 1080 falan deyince bende de bi endişe olmuştu seni duyunca sevindm:) bende daha kimseye söylemedim ultrasonla göreym öyle söylemeyi düşünüyorum canım.. bugün kü sonucunu da yaz ben de kendim için az çok tahmin ederm sana göre:)
ooo seninki baya yüksek çıkmış ama 1081 değeri 6 haftalık başlangıç değeri gibi:) herkesin farklı oluyomus zaten bünyesi.. neyse ben de cumartesi gidicem bakalım ne diyecek doktor ilk olacağı için heyecan var.. sen de gidince yaz bakalm ne dedi merak ettim:)
Benimde bazen oluyor regl sancısı gibi ama belimde ağrı yok.Yorgunluk hissi baya azaldı ama kokulara karşı hassaslaştım bazen mide ekşimesi ve gazla karışık birşeyler oluyor midemde sürekli olunca rahatsızlık veriyorkizlarr adet olcakmisim hissi baya azaldi ama hala belim agriyo bu batmalar agrilar ne zaman geciyo?siizinde devam ediyo mu?
Alinti yaptim cevap yazamadim Cleopatra arkadasim.Ben oglumla karsilastirinca az diyorum 30.gunde 2250 idi benim degerim.Bunda 475 cikti.Belki bu normaldir.O hep iki hafta onden ggiderdi zaten.Zaten kac ciktigi degil duzenli olarak yukselmesiymis normal olan.Seninki de gayet normal.Cuma gunu dr.tahlil istemedigi halde ben kendim yaptirdim tahlil icim raht etsin.diye.kafana takilacaksa imkanin varsa sen.de baktir istersen ama normaldir bence icini ferah tut
evet canm benmde ilk bu sabah uayndığımda biraz mide bulantım vardı... inşallah çok sıkıntı çekmeyiz...Benimde bazen oluyor regl sancısı gibi ama belimde ağrı yok.Yorgunluk hissi baya azaldı ama kokulara karşı hassaslaştım bazen mide ekşimesi ve gazla karışık birşeyler oluyor midemde sürekli olunca rahatsızlık veriyor
canım doktorun sana herhangi olumsuz bisey dememis kalp atıslarınıda duymussun bosuna endise edip strese sokma kendini:) hersey yolunda gözüküyo masallah..Merhaba kizlar beta degerlerinizden bahsetmissiniz.benim 6 gun geciktigimde 6819 cikmisti degerim.ertesi gun doktora gittim keseyi gordum 5+1 demisti.sizler 1000 li degerlere 6 hafta baslangici demissiniz benimkinde anormallik mi var ? Dr bir daha istemedi benden beta.kalp atislarini da gordum ama hep endiseliyim iste
bendede aksine sadece kasık ağrısı oluyor arada :/merhaba tatlı hanımlar
miğde bulantısından başka birsey hissetmeyen sadece ben miyim?
bendede aksine sadece kasık ağrısı oluyor arada :/
seninle aynıyız cumartesi gidecem kalp atışını duymak içinBenim öğlenleri midem bulanıyo zor yemek yiyorum iş yerinde..henüz kalp atışını duymadığım için kimseye de söyleyemedim. Bakalım Hakkımızda Hayırlısı çok heyecanlıyım. Benimle aynı günde olup da kalp atışını duyan var mı? Benim sat 6 ekim. Doğum 13 Temmuz çıkıyor.
hedar ve prettygl benim gündaşlarımsıznı ben de haftaya çarşambayı zor bekliyorum kalp atışları için çok heyecanlıyım.İnşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarımızı:)seninle aynıyız cumartesi gidecem kalp atışını duymak için
Benim öğlenleri midem bulanıyo zor yemek yiyorum iş yerinde..henüz kalp atışını duymadığım için kimseye de söyleyemedim. Bakalım Hakkımızda Hayırlısı çok heyecanlıyım. Benimle aynı günde olup da kalp atışını duyan var mı? Benim sat 6 ekim. Doğum 13 Temmuz çıkıyor.
inşallah.aynı heyecan bendede var.bayağı sorundan sonra hamile kalınca doktorumun deyimiyle evet çok kıymetli bebek benimki.mutlaka herkesin bebeği kıymetlidirde.doktorlar umutsuz vaka olarak gördükleri için büyük nimet hamile olmamhedar ve prettygl benim gündaşlarımsıznı ben de haftaya çarşambayı zor bekliyorum kalp atışları için çok heyecanlıyım.İnşallah hayırlısıyla duyarız kalp atışlarımızı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?