- 15 Kasım 2015
- 108
- 84
- 18
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.301
attım cnm ins kabul ederler :)Canım sayfaya gir.yöneticilere özel mesajla nickini yolla.hemen kabul ediyorlar
Canm beğenmemekle alakası yok eğer yöntivilerden birine msj atarsan kkdanm die alırız zaten yaz bana alyö senifaceden gruba katılmak icin 2ay oldu ıstek yolladm bi kabul eden olmadı begenmediler beni galiba
Mazeff 2015. Temmuz anneleri sadece kadınlar klübü yazyrSu facebook sayfasının linkini bi atabilirmisiniz
Canımmm nasılsınn :)Çok faydalanıyorduk değil mi ben tecrübelerden bir sürü şey öğrendim.
İstek yolladim ama mesajı kime yollucazMazeff 2015. Temmuz anneleri sadece kadınlar klübü yazyr
İsim neİstek yolladim ama mesajı kime yollucaz
Önce sütun azaldı düşüncesinden kurtul.bil bol dinlenme.hergun dus al.bol sıvı tuket.arada banada oluyor.sonra yine çoğalıyor. Stres varsa yorgunluk.herşey etkiliyorKızlar bebeğim 31 temmuz doğumlu, son günlerde sütümün azaldığını hissediyorum, var mı benim gibi olan? Önerisi olan???
O stres beni de mahvediyor ama bişey yoktur test yaptın mıMeraba kızlar ya moralim bozuk. Bu ay adetim 4 gün gecikti. Doğumdan beri düzenli bi şekilde oluyordu. İlk kez bu kadar gecikiyor. Korkuyorum hamile olabilir miyim diye. prezervatif ile korunuyoruz hep dikkat ettik. Yine de acabalar kafami çok fena kurcalıyor. Strese girdim
Yapmadım. Yarın işten çıkınca eczaneye uğrayıp almayı düşünüyorum. Ama erken hamilelik belirtilerinin hepsi var gibi sanki yaO stres beni de mahvediyor ama bişey yoktur test yaptın mı
Ben oglumda 9. Ayimda oldum ikk adetimi. Kizimda 4.5 aylik hala olmadim. 1yila ladar olmayabilirsin. Gayet normal. Endise etmekızlar 30 temmuzda yaptım dogumu kızım 8 aylık ama ben hala hiç adet olmadım.cevremde hiç bu kadar geciken yok emziriyorumda ama normal mi bu kadar sürmesi?
tesekkürler ben aslında hiç takmıyordum ama duyan sasırıyor benide strese soktularBen oglumda 9. Ayimda oldum ikk adetimi. Kizimda 4.5 aylik hala olmadim. 1yila ladar olmayabilirsin. Gayet normal. Endise etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?