2015 Temmuz Anneleri

Merhaba hanımlar.
Günler çok hızlı geçiyor, oğlumun ateşi kalmadı çok şükür, ama vücudunda kırmızı benekler var minicik alerji olmuş kuzum. Birde sesi çok kısıldı hiç çıkmıyor nerdeyse. Ek gıdaları seviyor yiyor bakalım :) uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum 11 12 saat uyuyuyormus harika bişey ilk okuduğumda hadi canım dedim ama doğru haziran annelerinde başaran var bunu sadece sabır gerek. Emeklemiyor benimki maalesef daha ama örümcek de iyi gidiyor. Otururken de destekle oturuyor. Desteksiz birkaç saniye sonra düşüyor :/ dişimizde üstündeki deriyi yırtti biraz yarın birgün tam çıkar artık :)
Bizden bu kadar bebeklerimizin durumunu yazarsak tecrubelerimizden faydalaniriz iyi günler

Kızlar bebeğim 31 temmuz doğumlu, son günlerde sütümün azaldığını hissediyorum, var mı benim gibi olan? Önerisi olan???

Kızlar bebeğim 31 temmuz doğumlu, son günlerde sütümün azaldığını hissediyorum, var mı benim gibi olan? Önerisi olan???
Önce sütun azaldı düşüncesinden kurtul.bil bol dinlenme.hergun dus al.bol sıvı tuket.arada banada oluyor.sonra yine çoğalıyor. Stres varsa yorgunluk.herşey etkiliyor

Meraba kızlar ya moralim bozuk. Bu ay adetim 4 gün gecikti. Doğumdan beri düzenli bi şekilde oluyordu. İlk kez bu kadar gecikiyor. Korkuyorum hamile olabilir miyim diye. prezervatif ile korunuyoruz hep dikkat ettik. Yine de acabalar kafami çok fena kurcalıyor. Strese girdim

O stres beni de mahvediyor ama bişey yoktur test yaptın mı

kızlar 30 temmuzda yaptım dogumu kızım 8 aylık ama ben hala hiç adet olmadım.cevremde hiç bu kadar geciken yok emziriyorumda ama normal mi bu kadar sürmesi?

kızlar 30 temmuzda yaptım dogumu kızım 8 aylık ama ben hala hiç adet olmadım.cevremde hiç bu kadar geciken yok emziriyorumda ama normal mi bu kadar sürmesi?
Ben oglumda 9. Ayimda oldum ikk adetimi. Kizimda 4.5 aylik hala olmadim. 1yila ladar olmayabilirsin. Gayet normal. Endise etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…