- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- 113
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #69.321
Stres olma. Gayet normal suan. 1 yili gecerse bi doktora gidersin.tesekkürler ben aslında hiç takmıyordum ama duyan sasırıyor benide strese soktular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres olma. Gayet normal suan. 1 yili gecerse bi doktora gidersin.tesekkürler ben aslında hiç takmıyordum ama duyan sasırıyor benide strese soktular
Bende 13 temmuzda doğum yaptım. Oğlum 5 aylıkken bir kere adet oldum bidaha tık yok. Bazen adet olacakmışm gibi şişkinlik ve hafif ağrı hissediyorum ama olamıyorum. Doktors gittim emzirdiğin için normal dedi. İlaç istedim adet söktürücü rahatlayım diye ama vermedikızlar 30 temmuzda yaptım dogumu kızım 8 aylık ama ben hala hiç adet olmadım.cevremde hiç bu kadar geciken yok emziriyorumda ama normal mi bu kadar sürmesi?
Emzirirken adet sokturuci kullanamazsin. Hormon icerikli o ilaclar. Sutunle bebisine gecer. Agri kesici bile icerken dikkat ediyoruz da nasil adet sokturucu kullanacaktin.Bende 13 temmuzda doğum yaptım. Oğlum 5 aylıkken bir kere adet oldum bidaha tık yok. Bazen adet olacakmışm gibi şişkinlik ve hafif ağrı hissediyorum ama olamıyorum. Doktors gittim emzirdiğin için normal dedi. İlaç istedim adet söktürücü rahatlayım diye ama vermedi
Haziran annelerinden bi arkadaşa doktoru korunması için kullanabileceği bi doğum kontrol hapı vermişti oda emziriyordu şaşırmıştım baya. Öyle bişey verir belki dedimEmzirirken adet sokturuci kullanamazsin. Hormon icerikli o ilaclar. Sutunle bebisine gecer. Agri kesici bile icerken dikkat ediyoruz da nasil adet sokturucu kullanacaktin.
Hormon icermeyen dkh yok benim bildigim. En iyisi icmemek. Sende dert etme 1yila kadar bekle. Gerekirse ondan sonra gidersin.Haziran annelerinden bi arkadaşa doktoru korunması için kullanabileceği bi doğum kontrol hapı vermişti oda emziriyordu şaşırmıştım baya. Öyle bişey verir belki dedim
Haklısın hepsi hormon. Sadece progestan içerenler rahatlıkla kullanılabilirmiş, diğerleride doğumdan en az 6 hafta sonra kullanılabilirmiş. Tüp bebek zamanımda okadar çok progestan kullandım ki adını yazarken bile midem kalkıyo aslında şuan başka bi derdim var bukadar zaman adet olmadım 1 ay daha olmasam iyi olur 10 gün sonra umreye gidiyorum olmadım olmadım orda olacağım tutarHormon icermeyen dkh yok benim bildigim. En iyisi icmemek. Sende dert etme 1yila kadar bekle. Gerekirse ondan sonra gidersin.
Allah kabul etsin simdiden. Insallah biraz daha olmazsin o zaman.Haklısın hepsi hormon. Sadece progestan içerenler rahatlıkla kullanılabilirmiş, diğerleride doğumdan en az 6 hafta sonra kullanılabilirmiş. Tüp bebek zamanımda okadar çok progestan kullandım ki adını yazarken bile midem kalkıyo aslında şuan başka bi derdim var bukadar zaman adet olmadım 1 ay daha olmasam iyi olur 10 gün sonra umreye gidiyorum olmadım olmadım orda olacağım tutar
Amin:)Allah kabul etsin simdiden. Insallah biraz daha olmazsin o zaman.
Ben de 31 temmuzda yaptım doğum Can'ım, ben de hala olmadım. Doktor 1 yıla kadar olmayabilirsin demişti.kızlar 30 temmuzda yaptım dogumu kızım 8 aylık ama ben hala hiç adet olmadım.cevremde hiç bu kadar geciken yok emziriyorumda ama normal mi bu kadar sürmesi?
Canim merak ettim test yaptinmi?Yapmadım. Yarın işten çıkınca eczaneye uğrayıp almayı düşünüyorum. Ama erken hamilelik belirtilerinin hepsi var gibi sanki ya
Icim rahatladi cok tesekkurler cnmBen de 31 temmuzda yaptım doğum Can'ım, ben de hala olmadım. Doktor 1 yıla kadar olmayabilirsin demişti.
Bizim ki emeklemiyor daha oyuncak koyuyorum onune gel al diye done done gelip almaya calisiyorAnnişler ne var ne yok bebekler emekliyor mu
Canim merak ettim test yaptinmi?
Bizimki hiçbirini yapmıyor ceee yapıyoruz kahkahalara boğuluyor diğerlerini yapmıyor biz yapınca gülüyor emeklemede yok tembel sıpaKizlar bebislerinize neler ogretiyorsunuz neler yapiyolar bay bay gel cee alkis v.s gibi? biz alkisla ceee ogrendik unutmaya bile basladik bu aralar konusuyorum sik sik bay bay yapyirmaya calisiyorum tik yok
Gizem CNN şükür kavuşturana :)) beni de alın sırf sizin için açtım face :)) dilara 86 benm alın beni de çok özledim herkrsiCanm beğenmemekle alakası yok eğer yöntivilerden birine msj atarsan kkdanm die alırız zaten yaz bana alyö seni
Ufaklık nasıl gizem, sağlığı yerinde mi canımCanımmm nasılsınn :)
Daha zamani var demekki ne zamana canlari isterse artik :)Bizimki hiçbirini yapmıyor ceee yapıyoruz kahkahalara boğuluyor diğerlerini yapmıyor biz yapınca gülüyor emeklemede yok tembel sıpa
Canım bulamadm ki dilara çetinkaya mı senGizem CNN şükür kavuşturana :)) beni de alın sırf sizin için açtım face :)) dilara 86 benm alın beni de çok özledim herkrsi