2015 Temmuz Anneleri

Kizcemi akşam uykusu için salliyordum.sallanmak istemedi.Uyukluyir ama.yatirdim bi sağa döndü olmadı sola döndü olmadı.sonra bana baktı kızdı bana.tekrar salladin öyle uyudu
Uyku eğitimlerine baktım nettende.dış çıkartan çocukta pek etkili olmuyormus.halbuki tamda kıvamında.üstelik odayida ayırmak lazım.netten okuyuncr dusundum.çocuklar 45 dkda bir hafif uykuya geçermiş.muhtemelen benim kız o hafif uykuda babasının zorlamasına uyanıp geri uyuyamiyor.bi ihtimal yami

Evet canimm dis cikarirken falan oyle seylere girismemek lazim. Sende babasina soyle kizini sevmek icin uyandirmasin. Uyurken sevsin.

Evet canimm dis cikarirken falan oyle seylere girismemek lazim. Sende babasina soyle kizini sevmek icin uyandirmasin. Uyurken sevsin.
Bide uyku öncesi aktif oyun oynamamaktadır lazimmis.babası geldiği için oynuyorlardı ikisi.bunlara iyi bi yasak koymam lazım.bide herif bi k.çini kaldirmiyor kıza oda yapacam.dış çıkarttığı dönemde odaya alışır dışı çıkınca da uyku eğitimini alirdi

Hazirla sen bencede. O kocana soyle getirtmesin ben8 oraya:)))

Hazirla sen bencede. O kocana soyle getirtmesin ben8 oraya:)))
Aman.kaç aydır diyorum mi martta oda ayircam.geçen gelmiş diyoki yazın alalım gardiropu.napacaksa boş odaya bi beşik koyacaz herhalde. Niye dedim kredi bitsin su borçları bi kapatalim oyle. Bende dedim ben ayircam odayı dolabida kızın altinindan iki tane satar alirim.ev hesabını ben çeviriyordum.bunaldim dedim artık o bakıyor o işlere.neler yapacak göreceğiz.bu arsada bize kuruş koklatmiyor.bi ekmek parası veriyor o kade.bakalım gorrcegiz ay sonunda ne kadar para kalacak.sanki ben parayi karı kızda harciyordum

Aman erkek ya. Evin reisiyim triplerine girm8s o

Aman erkek ya. Evin reisiyim triplerine girm8s o
En boş şeylere para harcayanda kendisi.valla olacakları bekliyorum.biz hep markete gidip toplu alışveriş yapıyordum.ondada ne yaparsan yap yüzü geçiyor.geçen gitti dedimki kırkı geçme.80 le geldi :) geçen hafta bisy lazım değil gitme dedim.bu hafta sordu gene gitme dedim.gidiyor bu ucuzdu bunun tadı güzel bu indirimden bu dursun boş boş doldurup geliyor.

Aman buz bunun teyzesine gittik.kocasına biseyler al dedi aradi evde bisey kalmamış.adam bi geldi. Söyleneni almış.ustune bide iki kilo kaşar almış :)) demekki hepsi aynı bunların.

Kız konuyu gordunmu KV gelinin iç çamaşırlarını çalmış gülmekten catlicam sindi

Yok gormedim be. Bdvdemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…