2015 Temmuz Anneleri

Başlığımız sahipsiz kaldı eskilerden kimse yık kızlar nerdesnşz ( face kullanamıyorsak suç mu Cansu Seda maya seyma ve
Diğer arkadaşlar, oysaki ne çok şey öğrendik burdan .
Bebeklerimizin gelişimini takip etsek fena mı olurdu:))

Gec cikan dis daha saglam olurmus. Benim oglum 9.ayinda cikarmisti ilk disini. 2yasinda hala dis cikarmaya devam ediyor:) bakalim kizimin ilk disi ne zaman cikacak:)))
Niye benim çocuğun dişleri geç çıktı diye agliyoki niye bi teselli çabasına girdim anlamadim

Bende burdayım her girdiğimde kendimi öksüz gibi hissediyorum face kullanmayan topikte bir sen birde ben herlde dilacım kimsecikler yok bir ara sevde yazdı herlde ama bakan varsa cevap verin kızlar bize de

Aynen ya surekli bakiyorum kimseler yok

Geçti gibi gene en erken iki günde yapıyor ama daha rahat yapiyor.sen nasılsın bebis nasil

Bende burdayım her girdiğimde kendimi öksüz gibi hissediyorum face kullanmayan topikte bir sen birde ben herlde dilacım kimsecikler yok bir ara sevde yazdı herlde ama bakan varsa cevap verin kızlar bize de
Çok faydalanıyorduk değil mi ben tecrübelerden bir sürü şey öğrendim.

Aynen buralar sakin geçiyor. Önceden ne çok konuşurduk geçmişi takip edemezdim şimdi geçmiş yok bile :/

Bende ilk kayıt olunca bi heves geldim kimsecik yok.artık ağustos anneleriyle kasım annelerine bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…