- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.261
Bizim diş cikali iki ayı geçtiSağol canım
Gec cikan dis daha saglam olurmus. Benim oglum 9.ayinda cikarmisti ilk disini. 2yasinda hala dis cikarmaya devam ediyor:) bakalim kizimin ilk disi ne zaman cikacak:)))Demeyeydin iyiydiçok tatlı amaaaa
Niye benim çocuğun dişleri geç çıktı diye agliyoki niye bi teselli çabasına girdim anlamadimGec cikan dis daha saglam olurmus. Benim oglum 9.ayinda cikarmisti ilk disini. 2yasinda hala dis cikarmaya devam ediyor:) bakalim kizimin ilk disi ne zaman cikacak:)))
Ne biliim ben belkide gec cikmasini bi sorun olarak algilamistir.Niye benim çocuğun dişleri geç çıktı diye agliyoki niye bi teselli çabasına girdim anlamadim
Bende burdayım her girdiğimde kendimi öksüz gibi hissediyorumBaşlığımız sahipsiz kaldı eskilerden kimse yıkkızlar nerdesnşz ( face kullanamıyorsak suç mu Cansu Seda maya seyma ve
Diğer arkadaşlar, oysaki ne çok şey öğrendik burdan .
Bebeklerimizin gelişimini takip etsek fena mı olurdu:))
MerhabaMeraba
Aynen ya surekli bakiyorum kimseler yokBaşlığımız sahipsiz kaldı eskilerden kimse yıkkızlar nerdesnşz ( face kullanamıyorsak suç mu Cansu Seda maya seyma ve
Diğer arkadaşlar, oysaki ne çok şey öğrendik burdan .
Bebeklerimizin gelişimini takip etsek fena mı olurdu:))
NeerelerdesinMerhaba
Buralardayim arada bakip cikiyorum bebisin nasil oldu kabizligi gectimiNeerelerdesin
İyi canim sevindim gecmesine bende iyiyim kizimda iyi sukurGeçti gibi gene en erken iki günde yapıyor ama daha rahat yapiyor.sen nasılsın bebis nasil
Çok faydalanıyorduk değil mi ben tecrübelerden bir sürü şey öğrendim.Bende burdayım her girdiğimde kendimi öksüz gibi hissediyorumface kullanmayan topikte bir sen birde ben herlde dilacım kimsecikler yok bir ara sevde yazdı herlde ama bakan varsa cevap verin kızlar bize de
Valla kizlar ben temmuz annesi degilim ama 2cocuk annesiyim. Bildigim bisey olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim size.Çok faydalanıyorduk değil mi ben tecrübelerden bir sürü şey öğrendim.
Hanimlar herkes facede.ben de. Ordayim.sahte bir hesap acin siz de faceden takip edin.buralarda kimsecikler kalmamisAynen ya surekli bakiyorum kimseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?