2015 Temmuz Anneleri

gunaydin annisler benim sorum olucakti sizlere oglum 8 aylik ve uykudayken uyanmaya yakin gozleri hizli hareket edio hizli nefes alip veriyor guluyor dogdugundan beri boyle netten okudugum kadariyla sanririm rem uykularindayken oluyormus sizinkilerde oyle oluyormu bazende uykusundayken ic ceke ceke agliyor bilgisi olan varmi

İç çekmeyi geçtim bazen viyak viyak ağlar.kısa koşa yanına giderim bakarimki ağlaması geçmiş uykuya devam.bazende tatlı tatlı güler.ama herşeyden çok etkilenirler.ben farkettinmi gündüz korktuğu birşey olunca gece uyanması ağlaması daha çok oluyor

Bebekler gun icinde yasadiklari seyleri uykularinda da yasarlar.sakin bir gunde cocuk daha rahat uyurken stresli zor borgunde ya uyumazlar yada uykulari zor olur. Aglamasi gulmesi cok normal. Endiselenecek birsey yok.

Arkadaşlar bebisleriniz ayda kac kilo aliyor biz yedinci ayi doldurduk dun doktor aylik 300 gr almali dedi bana az geldi sizinkiler nasil

Arkadaşlar bebisleriniz ayda kac kilo aliyor biz yedinci ayi doldurduk dun doktor aylik 300 gr almali dedi bana az geldi sizinkiler nasil
Az diil gayet normal. 4.aydan sonra kilo alimi duser. 7aylik bir bebek icin 300 normal.

Az diil gayet normal. 4.aydan sonra kilo alimi duser. 7aylik bir bebek icin 300 normal.
Biz anne sutu ek gida ve gece mama yiyoruz 150 cc kadar sut yetmiyor diye.bazen az gunduzde veriyorum mama 500 gr almis kizim mama fazlami geliyor acaba

Biz anne sutu ek gida ve gece mama yiyoruz 150 cc kadar sut yetmiyor diye.bazen az gunduzde veriyorum mama 500 gr almis kizim mama fazlami geliyor acaba
500 gr aldi diye mama fazla geliyo demek olmaz. Mama fazla gelse istemez zaten icmez fazlasini. Iciyosa fazla diildir. 300 gr ortalama bi kilo. 200le baslar yukarisi gider 800e kadar.

Keçi şütü veren varmı kızlar bugun aldık yarı su ile verdim oğlum iki dort cekti sonra oynadı biberonla ilk iki ay biberonu almıstı mamayı bırakınca unutmuş biberonu Nasıl alışacaksak tekrar bi kez devam sütü aldım komşumdan denemek için ay hiç almadı uyku sersemi gece verırım dedim o da yok ama alısması lazım artık
Çünkü gece uyku da hep emmek istiyor en azından bi kez biberon ala bendede süt birikir diye düşünüyorum heralde 30 kez kalkıyo gece saymıyorum bıle basım dçnüyor yat kalk
Kundaksız uyumayı istiyor ama o Zaman'da eller ayaklar durmuyor uyanmaya baslıyor ayy bir daha cocugum olursa hiç kundak yapmayacam bu ne yaa

İlla biberona yada mamaya alıştırmak zorunda değilsin canım kaç aylık oldu artık.yatmadan ince ek gıda ver onla uyusun bide öyle dene

İlla biberona yada mamaya alıştırmak zorunda değilsin canım kaç aylık oldu artık.yatmadan ince ek gıda ver onla uyusun bide öyle dene
Dört temmuz doğumlu ya neler neler veriyorum çorba bir gün yoğurt meyve muhallebi pirinç unu bile denedim ama bana mısın demiyor devamlı u yanıyor

Dört temmuz doğumlu ya neler neler veriyorum çorba bir gün yoğurt meyve muhallebi pirinç unu bile denedim ama bana mısın demiyor devamlı u yanıyor
O zaman uyanacagi var benim kızda öyle.en geç iki saatte bir uyanıyor. Birkere 7 kadar uyumuş bende uyumusum.şoka girdim valla.iki gundur bütün gece agliyor hem uykuda hem uyanıkken. Allah bize bol bol sabır versin

O zaman uyanacagi var benim kızda öyle.en geç iki saatte bir uyanıyor. Birkere 7 kadar uyumuş bende uyumusum.şoka girdim valla.iki gundur bütün gece agliyor hem uykuda hem uyanıkken. Allah bize bol bol sabır versin
Amin inşallah sağlıkları yerinde olsunda uykusuz gecelere razıyım

Merhaba hanimlar, ben Pelin. Haziran annelerindenim. Kızımın diş buğdayı sebebiyle ona kıyafet hazirlarken bu işten zevk aldığımı farkettim ve bu işi yapmaya karar verdim. ne mi yapiyorum? tütü tasarliyorum, keceden badi ve bandana yapiyorum. keçeden hediyelik süs gibi seyler de yapmayi düşünüyorum.
kızım için yaptigim tütü seti:
https://www.instagram.com/p/BCsjWQiIUKk/
sipariş alıyorum, mesajla ulasabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…