2015 Temmuz Anneleri

Sabah peynir yumurta sarısı yoğurt pekmez ama
Öğlen irmikli meyve puresi
Akşam sebze puresi
Ben sağlık ocağındaki doktora sordum.hep içinde şey vardı acmi azmi ek gıda veriyorum diye.ne kadar vermeliyiz bi ölçüsü varmı yoksa yediği kadarmi dedim.yedgi kadar ver adı üstünde bu ek gıda dedi.öncelik anne sütü dedi.hatta baktım ek gıda alması anne sütüne engel ek gıdayı daha az ver falan dedi
Bide eklemek istiyorum katabildigim herşeye zeytinyağ katiyorum

Ben sabahlari yumurta sarisi tuzsuz peynir tahil ekmegi ve ihlamur cayi veriyodum. Oglen corba aksam sebze puresi veriyodum. Ara ogun olarak ev yapimi meyveli yogurt yada irmikli meyveli muhallebi.

Ben yumurta sarısini bir gün veriyorum bir gün vermiyorum peynir veriyormuş sabah biraz vişne reçeli açık çay a ekmek içi islatiyorum gün için de yoğurt çorba kendi yediklerimden verebileceğim birşey varsa veriyorum tadımlık

Sabah bir adet meyve püresi bir lokma ekmek veya bebe bisküvisi, bir tatlı kaşığı pekmez, yarım yumurta sarısı ve tuzsuz peyniri karıştırıp veriyorum severek yiyor oğlum.
Öğlen meyveli yoğurt yada salatılıklı havuclu yoğurt.
Akşam sebze püresi yiyordu ama ne yazık ki son bir haftadır sebzeyi reddediyor. Alternatif olarak nohutun kabuklarını soyup ezip yediriyorum bugün mercimek çorbası yaptım ilk kez onuda sevdi çok şükür.
Ama sebzeyi birden istememesini anlayamadım ağzını kilitleyip bağırıyor

Birde benim göğsümün teki kesildi sütten ya gelmiyor hiç zaten ucu az emmedi pek.
Şimdi diğeri de gelmezse diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…