- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #69.201
İyi yedin amaAllahin cezasi kari bende bu ne diyo diyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yedin amaAllahin cezasi kari bende bu ne diyo diyom.
Severim maydonozu ustunede limon sikacan ohhİyi yedin ama
Vitamin eksikligi varsa uyku olmus olabilir. 6.5 aylik bi bebege kahvalti baslamis olmaniz gerekir aslinda. Tatlari ayirtedebilmesi icin tek tek vermeniz daha iyi olur. Ama kolaylik olsun diye karistirip vermek daha cok tercih ediliyo genelde. Tuzsuz peynir yumurta sarisi ihlamur cayi ekmek ceviz baslangic kahvaltisi olabilir[/Q
basladık biz kahvaltıya ama doktor sadece peynir ve yumurta sarısı dedi ayrı ayrı veriyorum ben ama bana iki çeşit az gibi geldi o yüzden sordum
Kız yeter burayı kirlettigimiz hem bura hem ura zor oluyor hadi gurbetçilere gidiyozEvet o naneelimoonn ben maydinozlimon
Olar hadi gidek. kanadali35 gorunmedi bugun hic. Koca kicini kaldirip gelemedi herhal.Kız yeter burayı kirlettigimiz hem bura hem ura zor oluyor hadi gurbetçilere gidiyoz
Ama giderken bide kanadali35 vurum
Buraya dami el attiniz kizbende diyom kulaklarim cinliiyiimeshur ikili konum gondermis megersemEvet o naneelimoonn ben maydinozlimon
Buraya dami el attiniz kizbende diyom kulaklarim cinliiyiimeshur ikili konum gondermis megersemEvet o naneelimoonn ben maydinozlimon
Herseye beni skiyonuz ulasuzuldum artik sayenizdenaneelimoonn un limonunumu sikcan
He dedik kambersiz topik olmaz eksik kalmasin. Biz nere sen ora. Ben maydonoz sen limon isteBuraya dami el attiniz kizbende diyom kulaklarim cinliiyiimeshur ikili konum gondermis megersem
Hersey senin formda kalman icin:)Herseye beni skiyonuz ulasuzuldum artik sayenizde
He valla maydonozla limonda harika oliyibide sogan kattikmi ohh miss (soganda mazef oluyo bu arada )duymasin yolar beniHe dedik kambersiz topik olmaz eksik kalmasin. Biz nere sen ora. Ben maydonoz sen limon iste
Ayyy cok dusuncelisiniz efenimMersiiHersey senin formda kalman icin:)
Sogan aciysa tadini kacirir yav.(bizimkide pek tatli sayilmaz)He valla maydonozla limonda harika oliyibide sogan kattikmi ohh miss (soganda mazef oluyo bu arada )duymasin yolar beni
Lenn ben telefonumdan mmuz anası değilmişim bursa benim topigim.zeymur her zamanki gibi maydanoz oldu sende limon ol barı.kız naneli sen dört çocuk anasisin yuutec hakkında ne dusunuyorsunHe valla maydonozla limonda harika oliyibide sogan kattikmi ohh miss (soganda mazef oluyo bu arada )duymasin yolar beni
Ne demek biz uzmanizdir Mazef le bu konuda. Onun bi derdi yok ama ben fazlalik kilolarimla durmadan hamur isine devam.bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demi amaAyyy cok dusuncelisiniz efenimMersii
Kiz tursu deme hemde lahanagurbete gel kiz yoruldum bi ora bi buraNe demek biz uzmanizdir Mazef le bu konuda. Onun bi derdi yok ama ben fazlalik kilolarimla durmadan hamur isine devam.bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demi ama
Azcik hareket et anacim:) nerden cagirirsaniz ora geliyom bende:)Kiz tursu deme hemde lahanagurbete gel kiz yoruldum bi ora bi bura