• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Vitamin eksikligi varsa uyku olmus olabilir. 6.5 aylik bi bebege kahvalti baslamis olmaniz gerekir aslinda. Tatlari ayirtedebilmesi icin tek tek vermeniz daha iyi olur. Ama kolaylik olsun diye karistirip vermek daha cok tercih ediliyo genelde. Tuzsuz peynir yumurta sarisi ihlamur cayi ekmek ceviz baslangic kahvaltisi olabilir[/Q
basladık biz kahvaltıya ama doktor sadece peynir ve yumurta sarısı dedi ayrı ayrı veriyorum ben ama bana iki çeşit az gibi geldi o yüzden sordum

6.5aylik olnussunuz 2 cesit az olabilir. Gurme bebek sitesine bi gir bak orda aylara gore oneriler var. Faydasini gorursun

He valla maydonozla limonda harika oliyi:kk77:bide sogan kattikmi ohh miss (soganda mazef oluyo bu arada ):KK48:duymasin yolar beni:KK53:
Lenn ben telefonumdan mmuz anası değilmişim bursa benim topigim.zeymur her zamanki gibi maydanoz oldu sende limon ol barı.kız naneli sen dört çocuk anasisin yuutec hakkında ne dusunuyorsun

Back