- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.061
Ben sutle yapiyodum.ağır oluyor sanki.internette tarifleri hep suyla vermişler. Benim buzlukta kendi sutum var ama çözülünce değişik oluyor vermek istemiyorumKizlar bebeginize muhallebi nasil yapiyorsunuz tarif verebilirmisiniz formul sutlemi yapiyorsunuz
Anne sutuyle olmaz diyr biliyorum canim anne sutu pismedigi icinBen sutle yapiyodum.ağır oluyor sanki.internette tarifleri hep suyla vermişler. Benim buzlukta kendi sutum var ama çözülünce değişik oluyor vermek istemiyorum
Bende veremiyorum kan damlasini ne pekmezi veriyorsun evde keci boynuzu var agir gelirmi acabaBen haftada iki kere falan veriyordu onuda tukuruyordu sevmiyor çocuk napim.bende hiç vermedim.doktor sordu veriyormusun diye veriyorum dedim ver ver dedi zeka gelişimi için önemli dedi.aman biz icmedikte zekamiz azmi oldu.günlük biraz pekmez veriyorum.iyi beslensin yeter.bence.
Yok pişmek degilde yoğurt falanda yapasim gelmiyor.ay ne yedircez bu çocuklara bilmiyorum.depresyona giresim geliyor bazenAnne sutuyle olmaz diyr biliyorum canim anne sutu pismedigi icin
Valla aslında keçi boynuzu daha faydalı kalsiyum açısından ama bende emin değilim.şimdilik üzüm pekmezi veriyorum.doktora sormak hiç aklıma gelmedi.Bende veremiyorum kan damlasini ne pekmezi veriyorsun evde keci boynuzu var agir gelirmi acaba
Aynen valla nr verecegimi sasiyorum bende dr bana tuz seker kullanma dediYok pişmek degilde yoğurt falanda yapasim gelmiyor.ay ne yedircez bu çocuklara bilmiyorum.depresyona giresim geliyor bazen
Aman bi gün bi çay kaşığı ver iki gün bekle birşey olmazsa hergun ver bi çay kaşığı oda bi meyve sonuçtaBende veremiyorum kan damlasini ne pekmezi veriyorsun evde keci boynuzu var agir gelirmi acaba
Olmadi oyle yapayim duruma gore devam ederimAman bi gün bi çay kaşığı ver iki gün bekle birşey olmazsa hergun ver bi çay kaşığı oda bi meyve sonuçta
Çok dikkat edersen illa birşey oluyor ben bu ona zarar vermez dediğim şeyi tattiriyorum baktım yiir depiyom valla.ama ek gıdaya gecelide kabiziz.üstelik katı yapıyoruz.doktora ona zeytinyağ ver dedi.annemede zamanında doktor direk iciremiyorsan.yrdirecegin zaman çiğ olarak kar yemeklere demiş öyle yapıyorum artık inşallah düzene girer odaOlmadi oyle yapayim duruma gore devam ederim
Kabizlik zor canim corbalarina zeytinyagi katabilirsin kabiz yapacak seylerden yedirme bal kabagida cok faydaliymis bebeklereÇok dikkat edersen illa birşey oluyor ben bu ona zarar vermez dediğim şeyi tattiriyorum baktım yiir depiyom valla.ama ek gıdaya gecelide kabiziz.üstelik katı yapıyoruz.doktora ona zeytinyağ ver dedi.annemede zamanında doktor direk iciremiyorsan.yrdirecegin zaman çiğ olarak kar yemeklere demiş öyle yapıyorum artık inşallah düzene girer oda
Ondan yiyor bi haftadır ama hiç faydası olmadı.Kabizlik zor canim corbalarina zeytinyagi katabilirsin kabiz yapacak seylerden yedirme bal kabagida cok faydaliymis bebeklere
ben suyla yapıyorum canım.1 çay bardağı suya 1 çorba kaşığı pirinç unuKizlar bebeginize muhallebi nasil yapiyorsunuz tarif verebilirmisiniz formul sutlemi yapiyorsunuz
Dış olabilirmiArkadaşlar benim oğlum 8 ayda bu aralar çok huzursuz gündüz uyumuyor uykusu var ama hemen uyaniyor gecede ole huzursuz sizdede oluyormu
Dış olabilirmi
Valla benimkinin iki dışı çıktı şimdi yenileri geliyor.bütün dişler gelene kade her dış çıkışında böyle olacaklar hazırla kendini.damaklarını rahatlatacak şeyler yapabilirsin.ust damağına bi bak bakalım belli oluyor dış gelecekseÖnceden alttan 2 diş çıkardı acaba diğer dişler cikarkendemi huzursuz olurlar uykusu yok sürekli huzursuz halinde bide parmakları sürekli ağzında bende disden supheleniyorum ama mahvoldu oğlum zayifladi da sanki yurtdışındayim bide hanımlar sizin bebislerinizde bolemi olan varmi
Kivam olarak düşünBebeğin dışkıda mukus ne arkadaşlar
Ne zeka gelişimi için önemliymis belirtme mis siniz merak ettimBen haftada iki kere falan veriyordu onuda tukuruyordu sevmiyor çocuk napim.bende hiç vermedim.doktor sordu veriyormusun diye veriyorum dedim ver ver dedi zeka gelişimi için önemli dedi.aman biz icmedikte zekamiz azmi oldu.günlük biraz pekmez veriyorum.iyi beslensin yeter.bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?