• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bende kendimi temmuz analarina kabul ettiriimde catla. Ben daha yazmadim buraya. Yaziimde tecrubelerimden faydalansinlar:)

Zey-mur bebegim burayı çok kirlettik gel topigimize donelim sezgi41 sezgi41 canın sen yinede tuz verme.o tat değişik geldiği için yemiştir tuzu son çare olarak dusun.tuz daha erken bebeklerimiz icin

Merhaba kizlar nasilsiniz bebeginizin boyu kilosu kac benim kiz 67 cm 8 kg geldi 6 ayini 1 hafta once doldurdu normalmi sizce

Kızlar çorba yada püresine hiç tuz katan var mı. Ben tuz yasak diye hiç katmıyordum ancak annem normal tuzlu şehriye çorbasından içirmiş baya yemiş oğlum. Ben tuzsuz ne yapsam beğenmiyor en baştan beri. Azıcık koysam ne olur ki
Ben cok az katiyordum dr hic katmiyacaksin dedi sekerde tuzda kullanma dedi

Senin bebek nasil kabizligi gectimi cok zor bilirim benim kizda bi ara oyle olmustu fitille yapiyordu
Yok geçmedi.her kakamizda ağlıyoruz o gün.bezini değiştirirken tepinmrye başlıyor fitil koyacam sanıyor.psikolojisi bozuldu cocugun

Merhaba kizlar nasilsiniz bebeginizin boyu kilosu kac benim kiz 67 cm 8 kg geldi 6 ayini 1 hafta once doldurdu normalmi sizce
Benim kız da 6. Ayını doldurduğunda 66 cm 8060 gr geldi. Seninki ne kadar doğmuştu canım?

Benim kız da 6. Ayını doldurduğunda 66 cm 8060 gr geldi. Seninki ne kadar doğmuştu canım?
Benim ki 3kg 50 cm dogdu benim bebegimle ayni dogan akrabalarin bebekleri daha uzun olunca benimki kisami diye dusundum normal o zaman etrafta sagolsun bunalima sokmaya calisiyorlar aslinda bende minyonum uzun olmasini beklemiyorumda saglikli olsun yeter hipotiroid olunca gelisimini erkiler diye korkuyorum

Back