- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- 113
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #69.101
Bende kendimi temmuz analarina kabul ettiriimde catla. Ben daha yazmadim buraya. Yaziimde tecrubelerimden faydalansinlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee yazda bebelerimiz hasta olsunBende kendimi temmuz analarina kabul ettiriimde catla. Ben daha yazmadim buraya. Yaziimde tecrubelerimden faydalansinlar:)
Sana soyledigim neyi yaptinda beben hasta oldu deli kari. Olsa benim bebislerim hasta olurdu allah korusun. Tecrubem senden cok diye kiskanmaHee yazda bebelerimiz hasta olsun
Senin bebislerun sağlam olduğunu ne bilelim gozumuzlemi görüyoruzSana soyledigim neyi yaptinda beben hasta oldu deli kari. Olsa benim bebislerim hasta olurdu allah korusun. Tecrubem senden cok diye kiskanma
Arkamdan konusursam haberin olur merak etmeBen gidince arkamdan konuscan dimi:)
Arkamdan konusursam haberin olur merak etme
Ben cok az katiyordum dr hic katmiyacaksin dedi sekerde tuzda kullanma dediKızlar çorba yada püresine hiç tuz katan var mı. Ben tuz yasak diye hiç katmıyordum ancak annem normal tuzlu şehriye çorbasından içirmiş baya yemiş oğlum. Ben tuzsuz ne yapsam beğenmiyor en baştan beri. Azıcık koysam ne olur ki
Bende doktora gittim geçen hafta kilosu 7880 geldi sağlık ocağına boyuna 66 dediMerhaba kizlar nasilsiniz bebeginizin boyu kilosu kac benim kiz 67 cm 8 kg geldi 6 ayini 1 hafta once doldurdu normalmi sizce
Bende doktora gittim geçen hafta kilosu 7880 geldi sağlık ocağına boyuna 66 dedi
Senin bebek nasil kabizligi gectimi cok zor bilirim benim kizda bi ara oyle olmustu fitille yapiyorduBende doktora gittim geçen hafta kilosu 7880 geldi sağlık ocağına boyuna 66 dedi
Aman etrafa sorarsan illa bisey bulurlarHimm benim kiz hipotiroid hastasi o yuzden sordum boyunu normal o zaman etrafta zayif kisa deyince moralim bozuluyor ister istemez
Yok geçmedi.her kakamizda ağlıyoruz o gün.bezini değiştirirken tepinmrye başlıyor fitil koyacam sanıyor.psikolojisi bozuldu cocugunSenin bebek nasil kabizligi gectimi cok zor bilirim benim kizda bi ara oyle olmustu fitille yapiyordu
Ayy canim ya kiyamam insallah gecer kuzum benimYok geçmedi.her kakamizda ağlıyoruz o gün.bezini değiştirirken tepinmrye başlıyor fitil koyacam sanıyor.psikolojisi bozuldu cocugun
Benim kız da 6. Ayını doldurduğunda 66 cm 8060 gr geldi. Seninki ne kadar doğmuştu canım?Merhaba kizlar nasilsiniz bebeginizin boyu kilosu kac benim kiz 67 cm 8 kg geldi 6 ayini 1 hafta once doldurdu normalmi sizce
Benim ki 3kg 50 cm dogdu benim bebegimle ayni dogan akrabalarin bebekleri daha uzun olunca benimki kisami diye dusundum normal o zaman etrafta sagolsun bunalima sokmaya calisiyorlar aslinda bende minyonum uzun olmasini beklemiyorumda saglikli olsun yeter hipotiroid olunca gelisimini erkiler diye korkuyorumBenim kız da 6. Ayını doldurduğunda 66 cm 8060 gr geldi. Seninki ne kadar doğmuştu canım?