• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bebeginize muhallebi nasil yapiyorsunuz tarif verebilirmisiniz formul sutlemi yapiyorsunuz
Ben sutle yapiyodum.ağır oluyor sanki.internette tarifleri hep suyla vermişler. Benim buzlukta kendi sutum var ama çözülünce değişik oluyor vermek istemiyorum

Ben haftada iki kere falan veriyordu onuda tukuruyordu sevmiyor çocuk napim.bende hiç vermedim.doktor sordu veriyormusun diye veriyorum dedim ver ver dedi zeka gelişimi için önemli dedi.aman biz icmedikte zekamiz azmi oldu.günlük biraz pekmez veriyorum.iyi beslensin yeter.bence.
Bende veremiyorum kan damlasini ne pekmezi veriyorsun evde keci boynuzu var agir gelirmi acaba

Bende veremiyorum kan damlasini ne pekmezi veriyorsun evde keci boynuzu var agir gelirmi acaba
Valla aslında keçi boynuzu daha faydalı kalsiyum açısından ama bende emin değilim.şimdilik üzüm pekmezi veriyorum.doktora sormak hiç aklıma gelmedi.

Sebze corbalari meyve pureleri yogurt yumurta sarisi hersey verebilirsin dedi ama seker tuz kullanmayacaksin dedi

Olmadi oyle yapayim duruma gore devam ederim
Çok dikkat edersen illa birşey oluyor ben bu ona zarar vermez dediğim şeyi tattiriyorum baktım yiir depiyom valla.ama ek gıdaya gecelide kabiziz.üstelik katı yapıyoruz.doktora ona zeytinyağ ver dedi.annemede zamanında doktor direk iciremiyorsan.yrdirecegin zaman çiğ olarak kar yemeklere demiş öyle yapıyorum artık inşallah düzene girer oda

Çok dikkat edersen illa birşey oluyor ben bu ona zarar vermez dediğim şeyi tattiriyorum baktım yiir depiyom valla.ama ek gıdaya gecelide kabiziz.üstelik katı yapıyoruz.doktora ona zeytinyağ ver dedi.annemede zamanında doktor direk iciremiyorsan.yrdirecegin zaman çiğ olarak kar yemeklere demiş öyle yapıyorum artık inşallah düzene girer oda
Kabizlik zor canim corbalarina zeytinyagi katabilirsin kabiz yapacak seylerden yedirme bal kabagida cok faydaliymis bebeklere

Arkadaşlar benim oğlum 8 ayda bu aralar çok huzursuz gündüz uyumuyor uykusu var ama hemen uyaniyor gecede ole huzursuz sizdede oluyormu

Dış olabilirmi

Önceden alttan 2 diş çıkardı acaba diğer dişler cikarkendemi huzursuz olurlar uykusu yok sürekli huzursuz halinde bide parmakları sürekli ağzında bende disden supheleniyorum ama mahvoldu oğlum zayifladi da sanki yurtdışındayim bide hanımlar sizin bebislerinizde bolemi olan varmi

Önceden alttan 2 diş çıkardı acaba diğer dişler cikarkendemi huzursuz olurlar uykusu yok sürekli huzursuz halinde bide parmakları sürekli ağzında bende disden supheleniyorum ama mahvoldu oğlum zayifladi da sanki yurtdışındayim bide hanımlar sizin bebislerinizde bolemi olan varmi
Valla benimkinin iki dışı çıktı şimdi yenileri geliyor.bütün dişler gelene kade her dış çıkışında böyle olacaklar hazırla kendini.damaklarını rahatlatacak şeyler yapabilirsin.ust damağına bi bak bakalım belli oluyor dış gelecekse

Ben haftada iki kere falan veriyordu onuda tukuruyordu sevmiyor çocuk napim.bende hiç vermedim.doktor sordu veriyormusun diye veriyorum dedim ver ver dedi zeka gelişimi için önemli dedi.aman biz icmedikte zekamiz azmi oldu.günlük biraz pekmez veriyorum.iyi beslensin yeter.bence.
Ne zeka gelişimi için önemliymis belirtme mis siniz merak ettim

Back