• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kimsenin aklını bulandirmiyorum karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz burada

Annisler sizin bebisleriniz günde ne kadar kakasini yapıyor ben ek gıdaya başladık son 1 haftadır günde en az 4 5 kez siciyor sizdede ole olan varmi

Annisler sizin bebisleriniz günde ne kadar kakasini yapıyor ben ek gıdaya başladık son 1 haftadır günde en az 4 5 kez siciyor sizdede ole olan varmi
Benimki uç günde bir yapiyor. Cildircam valla yaparken de zorlanıyor agliyor. Cok üzülüyorum.

Kızlar çorba yada püresine hiç tuz katan var mı. Ben tuz yasak diye hiç katmıyordum ancak annem normal tuzlu şehriye çorbasından içirmiş baya yemiş oğlum. Ben tuzsuz ne yapsam beğenmiyor en baştan beri. Azıcık koysam ne olur ki

Kızlar çorba yada püresine hiç tuz katan var mı. Ben tuz yasak diye hiç katmıyordum ancak annem normal tuzlu şehriye çorbasından içirmiş baya yemiş oğlum. Ben tuzsuz ne yapsam beğenmiyor en baştan beri. Azıcık koysam ne olur ki
Bebeginiz ne kadarlik. Tuz icin erken daha. Bobrekleri tuzu suzemeyebilir henuz.

Soruya cvp veriyom diye ziplama ordan. Senin kasim analarinin icinde ne isin var o zaman.

Back