- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #69.081
Su kan ilacı veriyorlar ya trndirdiyot gibi bisey iğrenç bir tadı var o zeka gelişimi için onemliymisNe zeka gelişimi için önemliymis belirtme mis siniz merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su kan ilacı veriyorlar ya trndirdiyot gibi bisey iğrenç bir tadı var o zeka gelişimi için onemliymisNe zeka gelişimi için önemliymis belirtme mis siniz merak ettim
Diskida sumuksu yapiya deniyor mukusBebeğin dışkıda mukus ne arkadaşlar
Cehennem ol defol zeymurDiskida sumuksu yapiya deniyor mukus
Yuru kizim ya burayı barı kirletmeyelimBen sana boylemi yapiyorum ama. Cok ayip
Ya CNm işte popoda uyarılması iyi değilmiş bilimsel bir makalede okudumben kullanmak zorunda kaldım ne tehlikesi varmıs canım
Benimki uç günde bir yapiyor. Cildircam valla yaparken de zorlanıyor agliyor. Cok üzülüyorum.Annisler sizin bebisleriniz günde ne kadar kakasini yapıyor ben ek gıdaya başladık son 1 haftadır günde en az 4 5 kez siciyor sizdede ole olan varmi
Benimki uç günde bir yapiyor. Cildircam valla yaparken de zorlanıyor agliyor. Cok üzülüyorum.
Gerçekten zor.aglayışını bir gorsen.içim.parçalanıyor.ama seninki isalde olabilir.en azından bi sağlık ocağına git derimHadi ya zor gercekten
Bebeginiz ne kadarlik. Tuz icin erken daha. Bobrekleri tuzu suzemeyebilir henuz.Kızlar çorba yada püresine hiç tuz katan var mı. Ben tuz yasak diye hiç katmıyordum ancak annem normal tuzlu şehriye çorbasından içirmiş baya yemiş oğlum. Ben tuzsuz ne yapsam beğenmiyor en baştan beri. Azıcık koysam ne olur ki
Onlar beni kabul etti bağrına bastiSoruya cvp veriyom diye ziplama ordan. Senin kasim analarinin icinde ne isin var o zaman.