- 15 Kasım 2015
- 108
- 84
- 18
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.041
Bizimki dijital ama sonuç buSağlık ocağındaki tartı dijital değil.güvenmiyorum ben de.
Ne kadarlık Can'ım kızın? Maaşallah onaBu arada bugün kızımı hastaneye goturdum.kilosu 7880 çıktı sağlık ocağındaki tartiyla arasında bir kilo fark var
Pazr günü tam 6,5 aylık olacak teyzesiNe kadarlık Can'ım kızın? Maaşallah ona
Oy maaşallah kuzuyaPazr günü tam 6,5 aylık olacak teyzesi
Çin takviminine göre kızım olmalıydı ama oğlum oldu. Tutmadı yani zaten inanmamıştım da hissdiyordum çünkü en başından beri oğlum olacağını2015 temmuz annelerine sorum: çin takvimine göre cinsiyeti tutan var mı? meraktan çatlıycam da
Ben dokyora gittiimde dedimki hem kabiz hemde kati yapiuor ne yapayim dedim.zeytinyag ver dedi.bu sabah ac karna bir cay kasigi verdim oglen olmadan kakasini cok rahat yapti.bundan sonra boyle yapmayi dusunuyorumBeslenme işini nasıl yapıyorsunuz kızlae. Oğlum 6,5 aylık sabahları emiyor mama takviyeside yapıyorum, öğleden sonra bir kade yoğurt içine bazen avakado rendeliyorum bazen bir çay kaşığı pekmez koyuyorum yada herhangi bir meyve. Bayılarak yiyor. Yoğurttan 3 saat sonra sebze çorbası (bunarda pişen sebzeleri teş süzegeçten geçirip ya formül süt ile seyreltiyorum yada keçi sütü ile) sebzeyle aramız yok cok zor yiyor. Bunlar haricinde birşey vermiyorum. Ama ek gıdaya başladığımzdan beri kabızçok zor yapıyor kakasını bir kaç kez fitil kullanmak zorunda kaldım. Kan damlasını bu sebeple hafta da üç kez veriyorum, d vitamini hergün 4 damla. Ve bol su. Kabızlığa çözümü olan varmı??
nı aynı canım ya bnm oğlumunda çatlıyor d vitamini veriyormusun CNm bizde eksik çıktı sanırım ondanEmiyor emmekten vazgecermi hiç üstüne bide bunları yiyor. Ama bi çok açmış gibi geliyor birde çok yemis gibi oluyor.birde benim kızın doğduğundan beri kemikleri citliyor sizinkide oylemi
Niye tehlikeliymisKızlar erkek bebeklerde fitil önerilmiyrmuş batıda , poponun uyarılması tehlşkeliymiş, ben henüz hiç vermedim sanırım vermicem de fitil
Deviti iki günde bir veriyorum.obur kan damlası varya tendirdiyot gibi birşey onu vermiyorum.perşembe günü doktora gittim ben sordum çit sesi duyuyirum diye doktor baktı anormal birşey yok dedi.Ah
nı aynı canım ya bnm oğlumunda çatlıyor d vitamini veriyormusun CNm bizde eksik çıktı sanırım ondan
canm ateşi yükselince fitilden başka çaren olmuyor fitil daha kısa sürede düşürüyor çünkü ateşi.Allah korusun da...Kızlar erkek bebeklerde fitil önerilmiyrmuş batıda , poponun uyarılması tehlşkeliymiş, ben henüz hiç vermedim sanırım vermicem de fitil
kan damlasını kestim ben hiç vermiyorum şimdi Allaha şükür geçtiBeslenme işini nasıl yapıyorsunuz kızlae. Oğlum 6,5 aylık sabahları emiyor mama takviyeside yapıyorum, öğleden sonra bir kade yoğurt içine bazen avakado rendeliyorum bazen bir çay kaşığı pekmez koyuyorum yada herhangi bir meyve. Bayılarak yiyor. Yoğurttan 3 saat sonra sebze çorbası (bunarda pişen sebzeleri teş süzegeçten geçirip ya formül süt ile seyreltiyorum yada keçi sütü ile) sebzeyle aramız yok cok zor yiyor. Bunlar haricinde birşey vermiyorum. Ama ek gıdaya başladığımzdan beri kabızçok zor yapıyor kakasını bir kaç kez fitil kullanmak zorunda kaldım. Kan damlasını bu sebeple hafta da üç kez veriyorum, d vitamini hergün 4 damla. Ve bol su. Kabızlığa çözümü olan varmı??
Bizim doktorumuz test yapmadan verdi 9 ayına kadar hergün 4 damla. Ne sorunu vardı canım bebeğininkan damlasını kestim ben hiç vermiyorum şimdi Allaha şükür geçti
ben kullanmak zorunda kaldım ne tehlikesi varmıs canımKızlar erkek bebeklerde fitil önerilmiyrmuş batıda , poponun uyarılması tehlşkeliymiş, ben henüz hiç vermedim sanırım vermicem de fitil
canım d vitaminini veriyorum kan damlasını kestim demiri.kabız yaptı biziBizim doktorumuz test yapmadan verdi 9 ayına kadar hergün 4 damla. Ne sorunu vardı canım bebeğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?