2015 Temmuz Anneleri

Beslenme işini nasıl yapıyorsunuz kızlae. Oğlum 6,5 aylık sabahları emiyor mama takviyeside yapıyorum, öğleden sonra bir kade yoğurt içine bazen avakado rendeliyorum bazen bir çay kaşığı pekmez koyuyorum yada herhangi bir meyve. Bayılarak yiyor. Yoğurttan 3 saat sonra sebze çorbası (bunarda pişen sebzeleri teş süzegeçten geçirip ya formül süt ile seyreltiyorum yada keçi sütü ile) sebzeyle aramız yok cok zor yiyor. Bunlar haricinde birşey vermiyorum. Ama ek gıdaya başladığımzdan beri kabız çok zor yapıyor kakasını bir kaç kez fitil kullanmak zorunda kaldım. Kan damlasını bu sebeple hafta da üç kez veriyorum, d vitamini hergün 4 damla. Ve bol su. Kabızlığa çözümü olan varmı??

2 hafta önce kilosu 8.260 çıktı doktorumuz güzel demişti ama benim gözüme cok zayıf gözüküyor. Bu arada ıhlamur çok seviyor. Ihlamur veren var mı?

Ben dokyora gittiimde dedimki hem kabiz hemde kati yapiuor ne yapayim dedim.zeytinyag ver dedi.bu sabah ac karna bir cay kasigi verdim oglen olmadan kakasini cok rahat yapti.bundan sonra boyle yapmayi dusunuyorum

Kızlar erkek bebeklerde fitil önerilmiyrmuş batıda , poponun uyarılması tehlşkeliymiş, ben henüz hiç vermedim sanırım vermicem de fitil

Ah
Emiyor emmekten vazgecermi hiç üstüne bide bunları yiyor. Ama bi çok açmış gibi geliyor birde çok yemis gibi oluyor.birde benim kızın doğduğundan beri kemikleri citliyor sizinkide oylemi
nı aynı canım ya bnm oğlumunda çatlıyor d vitamini veriyormusun CNm bizde eksik çıktı sanırım ondan

Ah

nı aynı canım ya bnm oğlumunda çatlıyor d vitamini veriyormusun CNm bizde eksik çıktı sanırım ondan
Deviti iki günde bir veriyorum.obur kan damlası varya tendirdiyot gibi birşey onu vermiyorum.perşembe günü doktora gittim ben sordum çit sesi duyuyirum diye doktor baktı anormal birşey yok dedi.

kan damlasını kestim ben hiç vermiyorum şimdi Allaha şükür geçti

Kizlar bebeginize muhallebi nasil yapiyorsunuz tarif verebilirmisiniz formul sutlemi yapiyorsunuz

Ben haftada iki kere falan veriyordu onuda tukuruyordu sevmiyor çocuk napim.bende hiç vermedim.doktor sordu veriyormusun diye veriyorum dedim ver ver dedi zeka gelişimi için önemli dedi.aman biz icmedikte zekamiz azmi oldu.günlük biraz pekmez veriyorum.iyi beslensin yeter.bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…