2015 Temmuz Anneleri

Kan ilacını. Vermiyorum ben pekmez veriyorum günlük bir iki çay kaşığı devutide iki günde bir.sabahları bir çay kaşığı yoğurt biraz peynir bi yumurta sarısı veriyorum öğlen yoğurt çorba veriyorum varsa kabak ezip veriyorum akşam çorba princ plavuni yogurtlayip veriyorum günlük bir iki tane bebe bisküvi si yiyor.işte bir sınırı varmıdır acaba yoksa cokmu yediriyorum diye düşünüyorum.benimki princ ünlü muhallebiymis sevmedi meyve kattim sevmedi şeker kattim yine sevmedi meyveyi yemiyor. Ama kavaniz manasını homul homul yiyor

Aynen.bizimki de sarı yapıyo.kakası fena kokulu :))) ama kabız değil genellikle hep cıvık.bazen mukuslu yapıyo.ama sürekli değil çok nadir

Benimki civikta değil katida değil zorlanıyor biraz yaparken.ben yarın normal muayene için doktora goturcem birazda doktorun başı agrisin.

Gündüz uyku rutini oluşturamadım ama.emzirme olayını da tam ayarlayamıyorum. Ne zaman huzursuzlansa emziriyorum. Bu da geceleri sıkıntı yapıyo bana.her uyandığında emmek istiyo mesela

Emiyor emmekten vazgecermi hiç üstüne bide bunları yiyor. Ama bi çok açmış gibi geliyor birde çok yemis gibi oluyor.birde benim kızın doğduğundan beri kemikleri citliyor sizinkide oylemi

Gündüz uyku rutini oluşturamadım ama.emzirme olayını da tam ayarlayamıyorum. Ne zaman huzursuzlansa emziriyorum. Bu da geceleri sıkıntı yapıyo bana.her uyandığında emmek istiyo mesela
Valla bunun aynısı bizdede var.gündü iki kere uyur ama saatleri belli değil gecede ne zaman uyansa meme.artık alıştı memeyi almadan sakinlesmiyor

Yaklaşık 3 ay önce götürmüştüm ben.bi anormallik görmediğim müddetçe de götürmeyi düşünmüyorum. Salgın var hastaneler dolu

İnternette baktım herkezde varmış ama hangi aya kadar var o belli değil. Ben daha ilk defa doktora goturcem.kafamdakileri birde ona sorayim dedim aklımda kalacağına.ma dediğin gibi hastanelerde mikrop yuvası suanda

oyy maşallah bunları hepsini yiyor mu? bizimki kahvaltıda çeyrek yumurta sarısı 1 çay kaşığı peynri. bazen itirmiyo. öğlen sebze püresi yaklaşık 2 yemek kaşığı yoğurt sevmiyor amakşama doğru meyveyle karıştırıp vermee çalışıyorum yaklaşık 2 yemek kaşığı bu kadar başka bişey yemiyo.benimki mi az senin ki mi çok anlamadım ben şimdi:)

Benimki çok sanırım ama bende sabahları yediremiyordum sabah kalktığında emzirmiyoum artık o zaman yiyor.

Bu arada bugün kızımı hastaneye goturdum.kilosu 7880 çıktı sağlık ocağındaki tartiyla arasında bir kilo fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…