- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.021
Bende yemekten korkuyorum.bide bngildaginiz ne durumdaAyy yerim ben onu
Kısıtlama yesin diyorsun yanı.bide birini bulmusken aklımda ne varsa sorayim artık idrarını sarı yapıyor sizinkidemi öyle.Annesi zaten istemese kilitler ağzınıgayet de iyi diyomuş maşallah.en güzeli pekmez.bol su için üstüne ohh miss
Valla bunun aynısı bizdede var.gündü iki kere uyur ama saatleri belli değil gecede ne zaman uyansa meme.artık alıştı memeyi almadan sakinlesmiyorGündüz uyku rutini oluşturamadım ama.emzirme olayını da tam ayarlayamıyorum. Ne zaman huzursuzlansa emziriyorum. Bu da geceleri sıkıntı yapıyo bana.her uyandığında emmek istiyo mesela
Benimki doğduğundan beri çit sesi gelirYok.kemikleri çıtlamıyor.çok sık masaj yapıyorum,hareket ettiriyorum ama hiç öyle bişey farketmedim
oyy maşallah bunları hepsini yiyor mu? bizimki kahvaltıda çeyrek yumurta sarısı 1 çay kaşığı peynri. bazen itirmiyo. öğlen sebze püresi yaklaşık 2 yemek kaşığı yoğurt sevmiyor amakşama doğru meyveyle karıştırıp vermee çalışıyorum yaklaşık 2 yemek kaşığı bu kadar başka bişey yemiyo.benimki mi az senin ki mi çok anlamadım ben şimdi:)Kan ilacını. Vermiyorum ben pekmez veriyorum günlük bir iki çay kaşığı devutide iki günde bir.sabahları bir çay kaşığı yoğurt biraz peynir bi yumurta sarısı veriyorum öğlen yoğurt çorba veriyorum varsa kabak ezip veriyorum akşam çorba princ plavuni yogurtlayip veriyorum günlük bir iki tane bebe bisküvi si yiyor.işte bir sınırı varmıdır acaba yoksa cokmu yediriyorum diye düşünüyorum.benimki princ ünlü muhallebiymis sevmedi meyve kattim sevmedi şeker kattim yine sevmedi meyveyi yemiyor. Ama kavaniz manasını homul homul yiyor
Benimki çok sanırım ama bende sabahları yediremiyordum sabah kalktığında emzirmiyoum artık o zaman yiyor.oyy maşallah bunları hepsini yiyor mu? bizimki kahvaltıda çeyrek yumurta sarısı 1 çay kaşığı peynri. bazen itirmiyo. öğlen sebze püresi yaklaşık 2 yemek kaşığı yoğurt sevmiyor amakşama doğru meyveyle karıştırıp vermee çalışıyorum yaklaşık 2 yemek kaşığı bu kadar başka bişey yemiyo.benimki mi az senin ki mi çok anlamadım ben şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?