- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.541
Kizlar merhaba. Dun ilk kez ise gittim ve dogumdan beri birbirimizden ilk kez bu kadar uzun ayri kaldik kizimla... cok uzuldum cok. Yavas yavas ayak uydurucaz artik ikimizde bu duruma. Neyse ki su an icin sut iznim var da ogleye kadar calisiyorum. Sut sagip birakiyorum ama sanirim uyumak icin bana ihtiyac duyuyor yine de, o konuda iku gundur sikintiliyiz. Gece cok memede kalinca ya da gunduz vakti kucagimda uyuyup besiginde uyaninca, yorgunluk ve evde tikilmanin stresiyle belki, sabrimin tukendigini hissediyordum. Ama ise basladigimdan beri idrak edebildim bir cok seyi. Benim kucagimda uyumak istemesinden daha guzel ne olabilir ki? Ama ben sinirleniyordum bu duruma:) sanirim su an birlikte olamayinca anladim degerini. Evde olan anneler bebeginize iyice doyun bence. Yerinizde olmayi isterdim:))
aynen bugun oglen sarilip yattim:))Bende yarım gün işe gidiyorum eve gelince bi suçluluk duygusu yaşıyorum kucagımdan indirmiyorum vs . Gık desin istemiyorum doyamıyorum..
Ben o konuyu netten arastirmistim ikea mama sandalyesinden memnunuiyet cok yuksek, teferruatli modeller hantalmis ve mutfakta cok yer kapliyormus, cok para verip cocugum hic oturmadi diyen de var, benim de aklima ikea yatti.Günaydınlar :)
Kızlar ne soracağım. Hiç mama sandalyesi araştırması yaptınız mı? Hangi model almalıyız? Portatif mi olmalı? Ne düşünüyorsunuz mama sandalyeleri hakkında? Bir marka yada modele karar verirsek eğer indirim fırsatlarını kaçırmayayım
http://blwequipment.weebly.com/high-chairs.htmlBen o konuyu netten arastirmistim ikea mama sandalyesinden memnunuiyet cok yuksek, teferruatli modeller hantalmis ve mutfakta cok yer kapliyormus, cok para verip cocugum hic oturmadi diyen de var, benim de aklima ikea yatti.
aynen bugun oglen sarilip yattim:))
Offf kizlar cok zor gercekten.ben de subatta baslayacagim ise.annem bakicak insallah ama siz boyle anlatinca icim burkuldu...eminim yasayinca daha iyi anlayacagin sizi...Bende yarım gün işe gidiyorum eve gelince bi suçluluk duygusu yaşıyorum kucagımdan indirmiyorum vs . Gık desin istemiyorum doyamıyorum..
Canimsin ekledin mi ismini soyle kabul edeyim,herkese soruyorum mesaj atiyorum ama diger kutusuna dusuyor sanirim cvp alamiyorumVar canım şimdi gördüm yaZdığını. :) özelden söyle ekleyeyim ben eklenemiyorum kapatmıştım o özelliği.
Canim bnmde ilk be egim.kv fln.yardim.etmisti.sutum de cok.degildi mecbur az mama verdik.dalsin.uykuya oyle emzireyim.diye.simdide kakasinda ince kan var neden.oldu anlmadimMeme grevi yapıyor olabilir. Sanırım bu dönemlerde oluyor. Benimki yaklaşık 1.5 ay yaptı. Yeni bitti sayılır. Ayakta, yürüyerek, sallayarak bir şekilde verdim. Mama seçeneği aklımdan bile geçmedi. Ama tabi benim zamanım vardı, tek bebeğim. Zor olsa da uğraştım. Hem uğraşırken kilo da almıyorsun :)) Sizin de bebeğiniz tekse, eşiniz anlayışlıysa bazen yemek yapmayın bazen temizlik yapmayın, tüm enerjinizi emzirmeye verin. Bu süreçte mamayı kademeli azaltın. Şükür ki geçiyor. Tez zamanda geçer inşallah.
Blw acisindan dusunmemistim cok dogru tavsiyeler ben gozum kapali ikea alacagim:)
Canım benim bebegimde de oluyodu bakıldı bugun bisey çıkmadı baktır mutlakaCanim bnmde ilk be egim.kv fln.yardim.etmisti.sutum de cok.degildi mecbur az mama verdik.dalsin.uykuya oyle emzireyim.diye.simdide kakasinda ince kan var neden.oldu anlmadim
Ahhh ben onun temizligini dusunuyorum en cokBlw acisindan dusunmemistim cok dogru tavsiyeler ben gozum kapali ikea alacagim:)
Ben de mart sonunda ise donecegim ve yolu da hesaba kattigimda sabah yedi aksam yedi ayri olacagim bebegimden ve simdiden daraliyorum dusundukce. Bugun nasilmis bebegin uyuyabilmis mi? Alisacak insallah canim, hic olmazsa sadece yarim gun ayrisiniz buna da sukur.Kizlar merhaba. Dun ilk kez ise gittim ve dogumdan beri birbirimizden ilk kez bu kadar uzun ayri kaldik kizimla... cok uzuldum cok. Yavas yavas ayak uydurucaz artik ikimizde bu duruma. Neyse ki su an icin sut iznim var da ogleye kadar calisiyorum. Sut sagip birakiyorum ama sanirim uyumak icin bana ihtiyac duyuyor yine de, o konuda iku gundur sikintiliyiz. Gece cok memede kalinca ya da gunduz vakti kucagimda uyuyup besiginde uyaninca, yorgunluk ve evde tikilmanin stresiyle belki, sabrimin tukendigini hissediyordum. Ama ise basladigimdan beri idrak edebildim bir cok seyi. Benim kucagimda uyumak istemesinden daha guzel ne olabilir ki? Ama ben sinirleniyordum bu duruma:) sanirim su an birlikte olamayinca anladim degerini. Evde olan anneler bebeginize iyice doyun bence. Yerinizde olmayi isterdim:))
Blw' den vvazgecip temiz temiz kendimiz yedireydik ya akilsiz bas iste:) kilifsiz olsun iste temizlik bi nebze daha kolay olur..gAhhh ben onun temizligini dusunuyorum en cok
Evet ben de bir kaç bizim oğlandan büyük bebek sahibi arkadaşlarıma sordum. Onlar da ikea dan almışlar. Mesela diğer mama sandalyelerinden alanlarda ikea'ya dönmüşler. Hep hafif hem az yer kaplıyormuş. Fiyatı da uygun. Bir de minderi varmış özel onunla beraber alacağım. Bir zorlu kararı daha arkamızda bırakmanın saadetiyle :))Ben o konuyu netten arastirmistim ikea mama sandalyesinden memnunuiyet cok yuksek, teferruatli modeller hantalmis ve mutfakta cok yer kapliyormus, cok para verip cocugum hic oturmadi diyen de var, benim de aklima ikea yatti.
Allah bebeklerimizi korusun iyilerle karsilastirsin insallah aksini dusunmek bile tuylerimi diken diken ediyorSenden yazınca beni de bir keder aldıNasıl olacak bu ayrılık işleri acaba? Bakıcı bakıyor canım? Yoksa annen mi? Of bir de benim bakıcı sorunum var. Hangi ele emanet edeceğim oğlumu? Hangi vicdanlı kalbe? Öyle korkuyorum ki vicdansız birine denk gelmeyelim.
Umarım en kısa sürede yeni düzeninize alışırsınız. Kolaylıklar diliyorum hepimize şimdiden. Evet haklısın evde bebecikleriyle kalan annelik ler çok şanslısınız dostlarım...
Yok daha başlamadımAllah bebeklerimizi korusun iyilerle karsilastirsin insallah aksini dusunmek bile tuylerimi diken diken ediyorben buldum bakici insallah pisman olmam anlasabiliriz daha once cocuklarina baktigi aile cok memnun. Kesinlikle son zamana birakilmamasi gereken bi konu sen arayislarina baslayabildin mi? Nerede oturuyorsun bence bu konuda da burada yardimlasalim birilerini duyarsak birbirimize iletelim.
Bugun 1 sa uyumus iyi bence. Ama bugun de biberondan cok zor icmis. Ya su sut isini surda cozsek ya, bana bir akil verseniz biberonla besleme konusunda. Kayinvalidem biberonu yarim yarim koy cok gelir bitanesi dedi. Ilk gun toplamda 150 cc biraktim ikiye bolerek. Sadece birini vermis 70 cc. 4 5 saatte 70 cc, tabi ac kalmis cocuk. Az olur bu neden digerini de vermedin dedim, gec kalirsam diye idareli kullanmis. Buzlukta var diyorum gec kalma ihtimalime karsi ordan kullan. Bir gun onceden buzluktan cikar madem diyor. Bu sart degil bildigim kadariyla, sicak suyla cozdurebilirim diye biliyorum. Ben de ertesi gun 3 tane biberon koydum biberonlari da 100er cc yaptim. Yine birini vermis digerini de veriyordu ki geliyorum dedim. Tam gelme saatimde sutu veriyor ama ben emsim istiyorum. Sonucta biberondan kat be kat iyidir beni emmesi ben varken. Zaten iste sagma da yapmadigimdan dolu oluyorum. Bugun de geliyorum diye aradigimda yine biberonu isittigini soyledi. Kendi annem olsa belki kolay olacak anlatmak ama ne desem yok. Bana bir akil verin lutfen su sut vermeyi planlayamadim, planladigimi da anlatamadim. Cocuk 7de emiyor. 9bucukta ve 11bucukta verse olacak ama olamadi bir turlu:/Ben de mart sonunda ise donecegim ve yolu da hesaba kattigimda sabah yedi aksam yedi ayri olacagim bebegimden ve simdiden daraliyorum dusundukce. Bugun nasilmis bebegin uyuyabilmis mi? Alisacak insallah canim, hic olmazsa sadece yarim gun ayrisiniz buna da sukur.
canim oturmak icin istersen yine ikeada kilifi var minderli biseyler sanirim. Bir de cikabilen tepsisi var. Kiliftan cok o tepsinin cikip yikanmasi lazimBlw' den vvazgecip temiz temiz kendimiz yedireydik ya akilsiz bas iste:) kilifsiz olsun iste temizlik bi nebze daha kolay olur..g
anne sutu mu formul sut mu veriyorsun canim?Kizlar aklimda blw var ama tam cesarwt de edemiyorum.birbirimize destek olalim bu konuda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?