Bugun 1 sa uyumus iyi bence. Ama bugun de biberondan cok zor icmis. Ya su sut isini surda cozsek ya, bana bir akil verseniz biberonla besleme konusunda. Kayinvalidem biberonu yarim yarim koy cok gelir bitanesi dedi. Ilk gun toplamda 150 cc biraktim ikiye bolerek. Sadece birini vermis 70 cc. 4 5 saatte 70 cc, tabi ac kalmis cocuk. Az olur bu neden digerini de vermedin dedim, gec kalirsam diye idareli kullanmis. Buzlukta var diyorum gec kalma ihtimalime karsi ordan kullan. Bir gun onceden buzluktan cikar madem diyor. Bu sart degil bildigim kadariyla, sicak suyla cozdurebilirim diye biliyorum. Ben de ertesi gun 3 tane biberon koydum biberonlari da 100er cc yaptim. Yine birini vermis digerini de veriyordu ki geliyorum dedim. Tam gelme saatimde sutu veriyor ama ben emsim istiyorum. Sonucta biberondan kat be kat iyidir beni emmesi ben varken. Zaten iste sagma da yapmadigimdan dolu oluyorum. Bugun de geliyorum diye aradigimda yine biberonu isittigini soyledi. Kendi annem olsa belki kolay olacak anlatmak ama ne desem yok. Bana bir akil verin lutfen su sut vermeyi planlayamadim, planladigimi da anlatamadim. Cocuk 7de emiyor. 9bucukta ve 11bucukta verse olacak ama olamadi bir turlu:/