- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.521
Çevremdekiler ikea mana sandalyesinden çok memnunlar. Basit birşey ama yeterli diyorlar. Bense daha hiç araştırmadım:)Günaydınlar :)
Kızlar ne soracağım. Hiç mama sandalyesi araştırması yaptınız mı? Hangi model almalıyız? Portatif mi olmalı? Ne düşünüyorsunuz mama sandalyeleri hakkında? Bir marka yada modele karar verirsek eğer indirim fırsatlarını kaçırmayayım
Kanguru bir kere kullandım pek sevmedim ya yinede oturtmamakda fayda varYaa benimkide 7500 gr. Hiç duymamıştım. Bide ben kanguruya bağlıyorum bazen evin içinde bile sırtım kollarım dinleniyor onunda çok hoşuna gidiyor
Ben çok rahat ettim kanguruda. Ana daha dışarı hiç çıkmadım. Ne marka almıştın sen? Evet biraz daha oturtmasak iyi olacakKanguru bir kere kullandım pek sevmedim ya yinede oturtmamakda fayda var
Nenny baby aldım ama bi set vardı ondan çıktı bu chicco nun kanguru modelleri güzel onu düşünüyorum şimdiBen çok rahat ettim kanguruda. Ana daha dışarı hiç çıkmadım. Ne marka almıştın sen? Evet biraz daha oturtmasak iyi olacak
sanırım bebeğin erkek seninde. Alırken dikkat et ergobomik olsun. Malum testister önemli:) birde bacakları M şeklinde durmalıymış bebişlerin kalçaları için. Bi arkadaşımın bebeğinde kalça çıkığı vardı onun doktoru söylemişNenny baby aldım ama bi set vardı ondan çıktı bu chicco nun kanguru modelleri güzel onu düşünüyorum şimdi
ben de karar veremiyorum.uygun fiyatlı bişey almak istiyorum.wellgro diye bişey var katlanan.100 civarı ama katlananlar devrilebilir diyolar.tereddütte kaldım.ikeayı önermiş herkes ama o da katlanmıyor ne yapmalı bilemedimGünaydınlar :)
Kızlar ne soracağım. Hiç mama sandalyesi araştırması yaptınız mı? Hangi model almalıyız? Portatif mi olmalı? Ne düşünüyorsunuz mama sandalyeleri hakkında? Bir marka yada modele karar verirsek eğer indirim fırsatlarını kaçırmayayım
Günaydınlar :)
Evet erkek :) senin kanguru markanın ne peki memnun musunsanırım bebeğin erkek seninde. Alırken dikkat et ergobomik olsun. Malum testister önemli:) birde bacakları M şeklinde durmalıymış bebişlerin kalçaları için. Bi arkadaşımın bebeğinde kalça çıkığı vardı onun doktoru söylemiş
Ben catbird baby aldım ama çok marka var ergobomik. Momfortbabye bakabilirsin aynı kalitede üretmişler tek farkı bebek dışa dönük takılanıyor. Evde kullanıyorum henüz ama ömer kanguruda çok mutlu oluyor bende dinlenmiş oluyorumEvet erkek :) senin kanguru markanın ne peki memnun musun
Bir kez markete giderken taktım onda da uyudu yavrum. Aslında seviyor benim tuhafıma gidiyor çocuk yamuk duruyor sankiBen catbird baby aldım ama çok marka var ergobomik. Momfortbabye bakabilirsin aynı kalitede üretmişler tek farkı bebek dışa dönük takılanıyor. Evde kullanıyorum henüz ama ömer kanguruda çok mutlu oluyor bende dinlenmiş oluyorum
Sevmiş demekki.. Rahatta etmiş... Etmezmi anne koynu orası:)Bir kez markete giderken taktım onda da uyudu yavrum. Aslında seviyor benim tuhafıma gidiyor çocuk yamuk duruyor sanki
Öyle tabii :))Sevmiş demekki.. Rahatta etmiş... Etmezmi anne koynu orası:)
Çevremdekiler ikea mana sandalyesinden çok memnunlar. Basit birşey ama yeterli diyorlar. Bense daha hiç araştırmadım:)
Cok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Dediğiniz her model tarafımdan incelenecek ve sonuçları sizinle paylaşılacaktır:) Şaka bi yana sağolsun. Her dediğiniz modele bakacağım:)ben de karar veremiyorum.uygun fiyatlı bişey almak istiyorum.wellgro diye bişey var katlanan.100 civarı ama katlananlar devrilebilir diyolar.tereddütte kaldım.ikeayı önermiş herkes ama o da katlanmıyor ne yapmalı bilemedim
Teşekkür ederim canım. Bir bakayım dediğin modele. Sagolasin :)Merhaba :)
Ben mama sandalyesi aldım ebebekten joie mimzy marka ve modeli yatay pozisyona da geçebiliyor (ama tam düz değil ) oyüzden şimdiden kullanabiliyoruz biz yemek yerken kızım bize eşlik etsin istedik. Ben memnunum bir incele istersen ebebektenportatifler evde sürekli kullanım için çok rahat olmaz diye düşünüyorum dışarda kullanmak için ekstra almak daha mantıklı bu benim fikrim tabiki :))
Senden yazınca beni de bir keder aldıKizlar merhaba. Dun ilk kez ise gittim ve dogumdan beri birbirimizden ilk kez bu kadar uzun ayri kaldik kizimla... cok uzuldum cok. Yavas yavas ayak uydurucaz artik ikimizde bu duruma. Neyse ki su an icin sut iznim var da ogleye kadar calisiyorum. Sut sagip birakiyorum ama sanirim uyumak icin bana ihtiyac duyuyor yine de, o konuda iku gundur sikintiliyiz. Gece cok memede kalinca ya da gunduz vakti kucagimda uyuyup besiginde uyaninca, yorgunluk ve evde tikilmanin stresiyle belki, sabrimin tukendigini hissediyordum. Ama ise basladigimdan beri idrak edebildim bir cok seyi. Benim kucagimda uyumak istemesinden daha guzel ne olabilir ki? Ama ben sinirleniyordum bu duruma:) sanirim su an birlikte olamayinca anladim degerini. Evde olan anneler bebeginize iyice doyun bence. Yerinizde olmayi isterdim:))
Evet bizede sancı yaptı ben bıraktım 6. Ayda tahlil yaptıracam gerekırse verıcemkızlar demir damlası kullandığımdan beri bebişim kabızne yapıyım ya cok zorlanıyo bebişim için gidiyo armut suyu zeytinyağı verdim ama işe yaramadı sizde de kabız yaptı mı bu damla
Babanesi bakiyor simdilik. Bizim evde kalmaya basladi sagolsun kizimi uyandirmadan ise gidiyorum. Ama sut olayinda tam anlasabilmis degiliz. Dun sadece 70 ml. vermis 7.30dan 1e kadar:/ ac kaldi diye cok uzuldumSenden yazınca beni de bir keder aldıNasıl olacak bu ayrılık işleri acaba? Bakıcı bakıyor canım? Yoksa annen mi? Of bir de benim bakıcı sorunum var. Hangi ele emanet edeceğim oğlumu? Hangi vicdanlı kalbe? Öyle korkuyorum ki vicdansız birine denk gelmeyelim.
Umarım en kısa sürede yeni düzeninize alışırsınız. Kolaylıklar diliyorum hepimize şimdiden. Evet haklısın evde bebecikleriyle kalan annelik ler çok şanslısınız dostlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?