• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhaba Dostlar,
Nasılsınız? 3 gündür hastaydım yeni kendime geldim. Tek başına olunca hastalık da dert. Oğlana nasıl baktım birr ben bilirim. Allah güç kuvvet sağlık versin tüm annelere. Çok zorlandım kolum kanadim kalkmiyordu bir de bebekle neyse atlattık çok şükür. Aman kızlar kendi sağlığınıza çok dikkat edin. Hem bebeğiniz hem kendiniz için.
Veeeee dostlar biz artık dönüyoruz :) Oyun halısı na koydum dün mutfağa gidip geldim ki ne göreyim. Yüzüstü durmus bana gülüyorum koca popisim:) Oğlum diyorum 2 güne emekleyip 5 güne de yürürsen bu iş tamam :) Burdan ver elini okul :)
Cok gecmis olsun canim ve afferim koca popisine:)

Ben 53le hamile kaldim hamileligin son haftasinda 75 olmustum simdi 60'im ama boyum da kisa hic guzel hissetmiyorum kendimi:( eskiden pilav nedir bilmezdim simdipilav olmadan doymuyorum her daim midem kaziniyor yatmadan once son is agzima bi petibor tikistiriyorum:) neymis sut olacakmis..

Kızlar bu kan damlası için neden terddüt yaşıyorsunuz ??
Sağlık ocağındaki hemşire 4 ayı doldurunca başlayacaksın demişti. Tedirgin oldum yazdıklarınızdan sonra
Ya hem cocukta kabizlik, pisik, huzursuzluk vs zaten yapiyormus, ama bir de denilene gore fazlasi da gelisim geriligine yol aciyormus, demir zehirlenmesi laflari geciyor, bu meretin eksigi de fazlasi da riskli o yuzden tereddutteyim ama kullanmayacagim en azindan bu ay da.. bebek yapim bakim onarimdaki o yaziya bi bak istersen canim saibeli bi konu.

Canım benim oğlanda gecen hafta öyleydi meme vermezsem cığlık atıyordu resmen gecenin bi vakti ama altlattık çok şükür sizde atlatırsınız inş
Insallah ya bi haftasi bi haftasini tutmuyor ki iki gundur de memeden kacis var. Boyle boyle orta yolu bulucaz insallah.

Arkadslar bende iki paket sleepy uc numara var parfumlu gibi oldugu icin kullanmayacagim bu bezi begenen kullanmak isteyen varsa ozel mesaj atarsa gonderirim ucretsiz.

Kızlar kakada mukus ve kan sorunu olan varmı?
Bugün aynı şeyi yaşadım. Sizlere sormak için girmiştim denk geldi. Bu akşam ilk kez oğlumun kakasında kan gördüm hemen fotosunu doktorumuza gönderdim öenmli birşey olmadığını makatta çatlak olabileceğini söyledi. Cidden de olabilir bugün 3 kez ıkınarak kakasını yaptı çünkü :( ama çok üzüldüm tekrarlarsa tahlile gidicez sizde de mi var aynı durum?

Bugün aynı şeyi yaşadım. Sizlere sormak için girmiştim denk geldi. Bu akşam ilk kez oğlumun kakasında kan gördüm hemen fotosunu doktorumuza gönderdim öenmli birşey olmadığını makatta çatlak olabileceğini söyledi. Cidden de olabilir bugün 3 kez ıkınarak kakasını yaptı çünkü :KK43: ama çok üzüldüm tekrarlarsa tahlile gidicez sizde de mi var aynı durum?
Geçmiş olsun canım. Ikinmaktan olabilir. Umarım önemli birşey değildir. Gözlemlemekte fayda var böyle durumları.

Seni tebrik ediyorum ben de karar verdim artık diyete.Kahvaltıda dereotu yiyorum tok tutuyor ve iştahımı azalttı diyebilirim sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer öğünlerde yok.Abur cubur kızartma falan sevmem zaten ama tatlı canım çekiyor :-( haftada 1 kez gofret yerim artık.Geçen ay misafirim çok vardı mecbur yaptım yedim :-(
tatliya benimde zaafim var arada kacamaklarim oluyor tabikide .ama artik kafaya koydum incecik olucam eşim bu goruntumden hic memnun degil soylemese bile hissediuorum .aclik krizlerini az kalorili biseylerle yatistirmaya calisiyorum

Ben 53le hamile kaldim hamileligin son haftasinda 75 olmustum simdi 60'im ama boyum da kisa hic guzel hissetmiyorum kendimi:( eskiden pilav nedir bilmezdim simdipilav olmadan doymuyorum her daim midem kaziniyor yatmadan once son is agzima bi petibor tikistiriyorum:) neymis sut olacakmis..
ben aksam 8den sonra hicbirsey yemiyorum canim midem kazinaa bile oyalanacak biseyler buluyorum yedikde yiyesim geliyor cunku

Canım inş ıkınmaktandır :KK43: diğer türlüsü mikrop vs :KK43: evlat bambaşkaymış içim gidiyor inş tekrarlamaz teşekkür ederim

Süt alerjisi olabilir. Emziriyorsan dikkat et sen süt ürünü yedikten sonra artış oluyor mu diye

Kızlar bin bebeğin 8 Temmuz doğumlu hala kafasını öok dik tutamıyor :KK43: birde maya şeyma Cansu gizem filan nerde Seda :KK43:

Hiç mi dik tutamıyor canım. Yoksa yoruluyor mu? Doktor illa aylık kontrolünde bakıyordur. Bi sıkıntı olsa söylerdi. Ben evde bilgisayar yok telefondan giriyorum. Face daha rahat takip ediliyor. Buraya arada geliyorum ama sende eskisi kadar yazmıyorsun

M mhy0634 Az kalmis o zaman:) ben de yanina yattigimda bana dogru donmeye calisiyodu bazen donuyordu da. Ama dun oyun halisinda bir baktim direklerden birini tutmus kendini cektirerek donup duruyor. Ortaya dogru aldim baktim kendi kendine de donmeye basladi:)) kendisi akil etmis hanim:)

Masallah kuzuya ins darisi bize dört gözle bekliyorum bende donmesini :)

Kızlar d vitamini ve demir ilacını kullanıyormusunuz. Ben güneşli günlerde dışarı çıkardığım için o Günlerde d vitamini vermiyorum. Diğer Günler evde olunca veriyorum. Demiri sağlık ocağı verdi ama hiç açmadım henüz. 6.ayda tahlil yapıp başlarız diyorum. Siz ne yaptınız bu vitaminleri?

Ben d vitaminini kullaniyorum saglik ocagi monovit vermisti o cok gaz yapinca devite basladim .Demir ilacini doktor 6. ayda tahlil yaptiktan sonra gerekirse baslariz dedigi icin kullanmıyorum

Back