• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin arkadaslar:) olmayanlara da facebook hesabi aldirtcaksiniz galiba bu gidisle.. Biz bugun yana dogru donmeye basladik bir anda, bu kadar basit bir hareket bende sebepsiz bir sevince yol acti, yazayim istedim :)))
Sebep belli canım büyüyor kücük kuzular bizde daha dönme pek yok kafayı kaldırma ve orda tutma var hep kucak hep kucak istiyor
Bir kac gündürde gece 4 gibi sanki cimciklemişler gibi ağlıyor

Sebep belli canım büyüyor kücük kuzular bizde daha dönme pek yok kafayı kaldırma ve orda tutma var hep kucak hep kucak istiyor
Bir kac gündürde gece 4 gibi sanki cimciklemişler gibi ağlıyor
Aynen yaa aglama nerden cikti anlamadim ben de:)) hic aglamazdi uyanirken simdi memeye yapisikben de gece kalkinca emzirmicem artik aliskanlik yapmasin demistim ki olanlar oldu:))

Kızlar bebek anneleri olarak siz ne durumdasınız gebelikte kaç kilo aldınız kaçını verdiniz?Kilo vermek için neler yapıyorsunuz.Sütüm azalacak diye diyet yapmadım ben.59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumda sadece 6 kilo gitti.Öylece kaldım.300-500 gram bişey verdim sadece.Açlık krizleri sizde de oluyor mu?Benim bebişim 8 aylık doğdu ve doğduğunda sadece 2700 gr idi.Şuan tam 4 aylık ve 6400gr.Sütüm olsun da kilo alsın diye ilk 1 ay ne duyduysam yedim sonrada iştahım açıldı off

Bisey degil.universitede 4 senem bunlari okumakla gecti benim.0-6 yas arası sosyal gelisim,dil gelisimi,psiko motor gelisim vs vss.....ama neye yaradi?al iste hersey teoride kalmış.simdi bi bebeyle basa cikamiyorum..neden uyumuyo?neden hemen uyaniyo?neden az emmeye,emerken bakinmaya basladi????Allahtan internet diye bisey var. :KK53:
aynen ben dee:KK54: geçen arkadaşlarım soruyor bu bölümü okumanın bebek büyütürken bir faydası oldu mu diye güldüm sadece;) tabi ki gelişimsel özellikklerini falan bilmek iyi oluyor ama gerçekten evde bir bebekle olmak çok farklı birşeymiş

Kızlar merhaba.Bizim oğlan ayakta durmaya bayılıyo.Sert bi şekilde tabanlarının üzerine basıp etrafı seyretmeyi çok seviyo.Koltukaltlarından destekliyorum ben de tabi..Sizinkilerde de var mı bu durum? Bi sakıncası yoktur heralde???Bir de bi yastık üstüne yatırdığımda sürekli kalkmaya çalışıyo oturmak istiyo ama ben de çekiniyorum açıkçası oturtmaya beline falan bi zararı olurmu acaba?
bizimki de çok seviyor ayakta dursun bassın ayaklarını onu cok zorlamadan tutuyoruz otırma da aynı şekilde. doktor bir arkadaş eğer çocuk kafasını tutabiliyorsa otırmak da istiyorsa oturtun bir sorun olmaz demişti

Aynen yaa aglama nerden cikti anlamadim ben de:)) hic aglamazdi uyanirken simdi memeye yapisikben de gece kalkinca emzirmicem artik aliskanlik yapmasin demistim ki olanlar oldu:))
gece uyanmalarında emzirmeden uyutamıyorum..belki kolayıma geliyor uyku sersemi...ilk gece 4 gibi uyanıyor normal acıkmıştır diyorum sonra 6-7 gibi yine emziriyorum.sonra saat başı uyanıyor sabah olunca 8:30a kadar...

Benim oğlum 3 gecedir çok sık uyanıyor ve ağlıyor normalde de
Uyanırdı ama emip uyurdu şimdi ağlayınca emmiyor ayağıma koyunca dalıyor ama biraz zaman geçiyor tahminen yarım saat bi saat yine aynı ağlamaya başlıyor eşinle ben aşırı uykusuz kaldık valla neden böyle olur kızlar ya

Uyanırdı ama emip uyurdu şimdi ağlayınca emmiyor ayağıma koyunca dalıyor ama biraz zaman geçiyor tahminen yarım saat bi saat yine aynı ağlamaya başlıyor eşinle ben aşırı uykusuz kaldık valla neden böyle olur kızlar ya
Kaç aylık? diş belirtileri olabilir...

Belki gazı vardır onun dışında oda sıcaklığına dikkat et.Altına bak kıyafetleri rahat mı kontrol et hiçbirşeyden sonuç alamıyorsan doktora götür hasta olabilir

Benimki de geceleri iki saatte bir kalkmaya basladi aglayarak uyaniyir emzirmeyince ortaligi yikiyor deli, aciktigindan degil kucak istiyor gibi ama emin olamadigim icin emziriyorum ya buyime atagiysa daha fazla sute ihtiyaci varsa diye.. ne bitmez buyume atagiymis..

Bi de emzirmeden agzina emzik verip kucakta durdurmayi denesene acaba benimki gibi anne kucagi mi istiyor? Eger oyle de degilse belki bi sikintisi vardir kuzunun dis sancisi belki..

Gunaydin arkadaslar:) olmayanlara da facebook hesabi aldirtcaksiniz galiba bu gidisle.. Biz bugun yana dogru donmeye basladik bir anda, bu kadar basit bir hareket bende sebepsiz bir sevince yol acti, yazayim istedim :)))
Super gozun aydin:) ben de gecen uyutmak icin yataga yattik yan yana, agzinda emzik eliyle benim yuzumu oksar gibi hareketler yapiyor bi de sessiz sessiz gozumun icine bakiyor oyle icime isledi ki agladim dayanamadim:) tabi o bilincsiz yapti buyuk ihtimal ama olsunn..

Super gozun aydin:) ben de gecen uyutmak icin yataga yattik yan yana, agzinda emzik eliyle benim yuzumu oksar gibi hareketler yapiyor bi de sessiz sessiz gozumun icine bakiyor oyle icime isledi ki agladim dayanamadim:) tabi o bilincsiz yapti buyuk ihtimal ama olsunn..
Cok manali degil mi ya o bakislar.. nasil da biliyorlar da goz goze kaliyorlar oyle.

Kızlar bin bebeğin 8 Temmuz doğumlu hala kafasını öok dik tutamıyor :( birde maya şeyma Cansu gizem filan nerde Seda :(

Merhabalar.
Oğlum 3 Temmuz'da doğdu.
Yaklaşık bir aydır her gece en fazla 1 saat arayla ağlayarak uyanıyor. Bazen susturmak imkansız. Bikaç gündür de burun akıntısı var. Neyse bugün kontrolümüz vardı. Meğerse dişimiz çıkıyormuş. Huysuzluğu, gece sık sık uyanması, hatta burun akıntısı bile bu yüzdenmiş. Eğer sizin de sebepsiz yere birden böyle sorunlarınız başladıysa sebebi diş olabilir.

Bebekbakimyapimonarim'da demir takviyesi konusunda cok guzel bir yazi var google'a Aysuda'nın Çocuk Gelişim Notları — Demir Hakkında Bilmek İstediğiniz Ama Sormaya Korktuğunuz Her Sey yazarak bulabilirsiniz.

Merhabalar.
Oğlum 3 Temmuz'da doğdu.
Yaklaşık bir aydır her gece en fazla 1 saat arayla ağlayarak uyanıyor. Bazen susturmak imkansız. Bikaç gündür de burun akıntısı var. Neyse bugün kontrolümüz vardı. Meğerse dişimiz çıkıyormuş. Huysuzluğu, gece sık sık uyanması, hatta burun akıntısı bile bu yüzdenmiş. Eğer sizin de sebepsiz yere birden böyle sorunlarınız başladıysa sebebi diş olabilir.
4 temmuz dogumluyuz bırın akıntısı gece ağlayarak uyanmalar salyalar bizdede cok var
Size kim dedi diş diye dokto mu

Kızlar bebek anneleri olarak siz ne durumdasınız gebelikte kaç kilo aldınız kaçını verdiniz?Kilo vermek için neler yapıyorsunuz.Sütüm azalacak diye diyet yapmadım ben.59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumda sadece 6 kilo gitti.Öylece kaldım.300-500 gram bişey verdim sadece.Açlık krizleri sizde de oluyor mu?Benim bebişim 8 aylık doğdu ve doğduğunda sadece 2700 gr idi.Şuan tam 4 aylık ve 6400gr.Sütüm olsun da kilo alsın diye ilk 1 ay ne duyduysam yedim sonrada iştahım açıldı off

Bende 12 kilo aldim hamilelikte 54 ile hamile kalmıştım dogumdan sonra benimde 6 kilo gitmisti sonra sut olsun diye bende ne bulduysam yedim ve kilo almaya basladim zaten hala gobegimde kocaman diyet yapmıyorum süt azalie diye kahvalti haric ekmek yemiyorum bide firsat bulabilirsem laslie ile 3 mil diye hareketler var onu yapnaya calisiyorum suresi 46 dakika ama hepsi olmasa da yapabildigim kadarını yapıyorum 1bucuk haftada 1 kilo gitti

Bende bekliyorum donmesini ama daha tam yan dönmüyor azcik donuyo sonra poposunun ustune geri geliyo

Back