• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bebekbakimyapimonarim'da demir takviyesi konusunda cok guzel bir yazi var google'a Aysuda'nın Çocuk Gelişim Notları — Demir Hakkında Bilmek İstediğiniz Ama Sormaya Korktuğunuz Her Sey yazarak bulabilirsiniz.

Dün akşam denk geldim bende o yazıya okudum ama kardeşimde çok ısrar ediyor kullan diye ege tıpda bu konuda uzman hocasınada danışmış 8 aya kadar kullanımı öneriyormuş çok kafam karıştı baya bişey anlattı

gunaydin kizllar nasil oldu bilmiyorum ama masallah bebegimin uykulari cok duzenli olmaya baasladi artik aksam 10 gibi uyuyo gece 4-5 gibi uyanip emip uyuyo tekrar bide sabah 8-8:30 gibi uyaniyor.bana uyuyo vallahi :) aksam yatmadan once rutin olusturdum ben rezene cayi altacma hafif masaj pijamalarini giydirme oyun emzirme gibi.cabuk alisti

Kızlar bin bebeğin 8 Temmuz doğumlu hala kafasını öok dik tutamıyor :( birde maya şeyma Cansu gizem filan nerde Seda :(
benin kizim 6 agustos dogumlu 1 aydir dik tutuyor kafasini.eger bebegin kiloluysa tutamiyor olabilir canim kimi bebekler 5 ayina kadar tutarlar

Kızlar bebek anneleri olarak siz ne durumdasınız gebelikte kaç kilo aldınız kaçını verdiniz?Kilo vermek için neler yapıyorsunuz.Sütüm azalacak diye diyet yapmadım ben.59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumda sadece 6 kilo gitti.Öylece kaldım.300-500 gram bişey verdim sadece.Açlık krizleri sizde de oluyor mu?Benim bebişim 8 aylık doğdu ve doğduğunda sadece 2700 gr idi.Şuan tam 4 aylık ve 6400gr.Sütüm olsun da kilo alsın diye ilk 1 ay ne duyduysam yedim sonrada iştahım açıldı off
canim bebegim 3.5 aylik.63le gebe kaldim 85le doguma girdim 9 kilo hemen gitti .kkaldi bana 76 1 aydirda rejim yapiyorum sutum azalmadi aksine artti.aburcuburlari kizartmalari tatliyi beyaz unu hepten kestim ve 1 ayda tam 5.5 kilo verdim suan 70.5 kizimda 1 ayda 750 gram almis dktr gayet iyi dedi yani sutumu etkilememis yapabilirsin sende boyle

Kızlar d vitamini ve demir ilacını kullanıyormusunuz. Ben güneşli günlerde dışarı çıkardığım için o Günlerde d vitamini vermiyorum. Diğer Günler evde olunca veriyorum. Demiri sağlık ocağı verdi ama hiç açmadım henüz. 6.ayda tahlil yapıp başlarız diyorum. Siz ne yaptınız bu vitaminleri?

Merhaba Dostlar,
Nasılsınız? 3 gündür hastaydım yeni kendime geldim. Tek başına olunca hastalık da dert. Oğlana nasıl baktım birr ben bilirim. Allah güç kuvvet sağlık versin tüm annelere. Çok zorlandım kolum kanadim kalkmiyordu bir de bebekle neyse atlattık çok şükür. Aman kızlar kendi sağlığınıza çok dikkat edin. Hem bebeğiniz hem kendiniz için.
Veeeee dostlar biz artık dönüyoruz :) Oyun halısı na koydum dün mutfağa gidip geldim ki ne göreyim. Yüzüstü durmus bana gülüyorum koca popisim:) Oğlum diyorum 2 güne emekleyip 5 güne de yürürsen bu iş tamam :) Burdan ver elini okul :)

canim bebegim 3.5 aylik.63le gebe kaldim 85le doguma girdim 9 kilo hemen gitti .kkaldi bana 76 1 aydirda rejim yapiyorum sutum azalmadi aksine artti.aburcuburlari kizartmalari tatliyi beyaz unu hepten kestim ve 1 ayda tam 5.5 kilo verdim suan 70.5 kizimda 1 ayda 750 gram almis dktr gayet iyi dedi yani sutumu etkilememis yapabilirsin sende boyle
Seni tebrik ediyorum ben de karar verdim artık diyete.Kahvaltıda dereotu yiyorum tok tutuyor ve iştahımı azalttı diyebilirim sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer öğünlerde yok.Abur cubur kızartma falan sevmem zaten ama tatlı canım çekiyor :-( haftada 1 kez gofret yerim artık.Geçen ay misafirim çok vardı mecbur yaptım yedim :-(

Kızlar bu kan damlası için neden terddüt yaşıyorsunuz ??
Sağlık ocağındaki hemşire 4 ayı doldurunca başlayacaksın demişti. Tedirgin oldum yazdıklarınızdan sonra

M mhy0634 Az kalmis o zaman:) ben de yanina yattigimda bana dogru donmeye calisiyodu bazen donuyordu da. Ama dun oyun halisinda bir baktim direklerden birini tutmus kendini cektirerek donup duruyor. Ortaya dogru aldim baktim kendi kendine de donmeye basladi:)) kendisi akil etmis hanim:)
Maşallah canım :) bizim küçük bey henüz daha yan dönebiliyor ama artık elleriyle bişeylere uzanmaya başladı elimde ne varsa saldırıya geçiyor :)

Benimki de geceleri iki saatte bir kalkmaya basladi aglayarak uyaniyir emzirmeyince ortaligi yikiyor deli, aciktigindan degil kucak istiyor gibi ama emin olamadigim icin emziriyorum ya buyime atagiysa daha fazla sute ihtiyaci varsa diye.. ne bitmez buyume atagiymis..
Canım benim oğlanda gecen hafta öyleydi meme vermezsem cığlık atıyordu resmen gecenin bi vakti ama altlattık çok şükür sizde atlatırsınız inş

Kızlar bebek anneleri olarak siz ne durumdasınız gebelikte kaç kilo aldınız kaçını verdiniz?Kilo vermek için neler yapıyorsunuz.Sütüm azalacak diye diyet yapmadım ben.59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumda sadece 6 kilo gitti.Öylece kaldım.300-500 gram bişey verdim sadece.Açlık krizleri sizde de oluyor mu?Benim bebişim 8 aylık doğdu ve doğduğunda sadece 2700 gr idi.Şuan tam 4 aylık ve 6400gr.Sütüm olsun da kilo alsın diye ilk 1 ay ne duyduysam yedim sonrada iştahım açıldı off
61 ile hamile kalıp 80 kilo ile doğum yapmıstım şimdi 69 um yapıstı remen kilolar gitmiyor :(

Bnm kizimda isyanlrda artik.yoruldum.mana vermk.istenesemde ac jaldigi icin veriyorum biraz.meneyi gorunce cildiriyo.agzina alma bile almiyo.3.5 aylik olduk boylemi sizinkiler nasil.kizlr .

Back