2015 Temmuz Anneleri

Cok dokulmesi normal, yuttugunda da sorun olmaz bana kalirsa her bebek yutuyordur eminim ama istersen sor gene de doktora.

Biz gaz ilacina hala devam ediyoruz biogaia cok da memnunuz, bir de hareketlendikten sonra gaz sorunu daha bir azaldi ama ben hala yediklerime inanilmaz dikkat ediyorum kuru baklagili unuttum artik meyve sut urunleri tuketmiyorum bu dogru bir yontem degil farkindayim ama elim varmiyor. Son bir haftadir demissin acaba yedigin bir sey dokunmaya baslamis olabilir mi? Mesela benim ogluma yogurt cok fazla dokunuyor yedigimde sancilaniyor. Veya ayaklari usuyor mu? Sisari ciktiginizda yuzune kulagina filan ruzgar yerse o da gaz yapar diyorlar.

Kızlar dış ağrısı başladı mı bebeklerinizde biz birkaç gündür huzursuz gece uykumuz yok ve elimiz devamlı ağzınızda aşırı salçası var kuzumun.
Sizler ne yapıyorsunuz?
Basladi malesef cok salya eller surekli agizda ve huzursuz, geceleri de duzen kacti, saat basi kalkiyor bazen care yok boyle boyle atlatacagiz insallah diyecegim ama onumuzdeki bir yil surekli dis sorun olacak sanirim.

Kilo alimi bizde de azaldi surekli etrafla ilgililer bundan sonra az cok boyle olacak, bi de dedigin gibi boya gitmis olabilir bizimki daha 64 santim seninki uzun boylu olacak belli ki.

Bizimki de oyle canim yalandan ayaklari yere basar gibi yapinca kikirdiyor cok hosuna gidiyor. Kucakta destekleyerek oturtuyorum ama belli bi egim vermeye calisiyorum.

Uzun sure oturur pozisyonda tutma mi dedi yoksa dik mi? Anlamadim da.

Eveet hanımlar oğlumun 4. ay aşısı vardı bugün huysuzlandı falan ama sıkıntı olmadı Allah a şükür bugünü de atlattıık sayılır

Bizimde kilomuz bu ay digee aylara gore azdi doktor bu aydan itibaren azalmasinin normal oldugunu soyledi

Basladi malesef cok salya eller surekli agizda ve huzursuz, geceleri de duzen kacti, saat basi kalkiyor bazen care yok boyle boyle atlatacagiz insallah diyecegim ama onumuzdeki bir yil surekli dis sorun olacak sanirim.

Uzun sure oturur pozisyonda tutma mi dedi yoksa dik mi? Anlamadim da.
Uzun süre ayakta kalmasın dedi. Oturur pozisyonda kalınca zaten poposunu kaydırıp yatay duruma geliyorlar.
İnşallah sıkıntı çok yaşamaz kuzular dişleri hemen çıkarırlar

Gunaydin arkadaslar:) olmayanlara da facebook hesabi aldirtcaksiniz galiba bu gidisle.. Biz bugun yana dogru donmeye basladik bir anda, bu kadar basit bir hareket bende sebepsiz bir sevince yol acti, yazayim istedim :)))

Gunaydin arkadaslar:) olmayanlara da facebook hesabi aldirtcaksiniz galiba bu gidisle.. Biz bugun yana dogru donmeye basladik bir anda, bu kadar basit bir hareket bende sebepsiz bir sevince yol acti, yazayim istedim :)))
Ne kadarlık oldu seninki biz oturmak için uğraşıyor ama ben korkuyorum az kısa kısa yaptırdım

Ne kadarlık oldu seninki biz oturmak için uğraşıyor ama ben korkuyorum az kısa kısa yaptırdım
Biz 4 temmuz dogumluyuz. Oturtuyorum kucagimda egimli filan da degil baya baya oturtuyorum artik:)) durduramiyorum ne yapayim yemek yerken filan aliyorum birlikte oturuyoruz masada. 4uncu aydan itibaren destekli oturabilir diyor kaynaklarda, sen bebegine gore davran yine de. Ben su icirirken egimli olsun yatarak icmesin diye yastiga yatirdigimda kalkiyo cocuk ne yapayim onun izinden gidiyorum:))

Bizimkide kafayı kaldırıp duruyor bu ay doktor kontrolünde sonra bizde otururuz sanırım 21temmuz bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…