- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.401
Cok dokulmesi normal, yuttugunda da sorun olmaz bana kalirsa her bebek yutuyordur eminim ama istersen sor gene de doktora.benim kızımın saçları çok dökülüyor ve elleri sürekli ağzında saçları ağzına gidiyor kakasında 5-6te lsaç teli görüyoum her seferinde bu durumda ne yapsam acaba? birde siz destekli oturtmaya başladınız mı hanımlar?
Biz gaz ilacina hala devam ediyoruz biogaia cok da memnunuz, bir de hareketlendikten sonra gaz sorunu daha bir azaldi ama ben hala yediklerime inanilmaz dikkat ediyorum kuru baklagili unuttum artik meyve sut urunleri tuketmiyorum bu dogru bir yontem degil farkindayim ama elim varmiyor. Son bir haftadir demissin acaba yedigin bir sey dokunmaya baslamis olabilir mi? Mesela benim ogluma yogurt cok fazla dokunuyor yedigimde sancilaniyor. Veya ayaklari usuyor mu? Sisari ciktiginizda yuzune kulagina filan ruzgar yerse o da gaz yapar diyorlar.Merhaba kızlar oğlum 20temmuz doğumlu.gaz sorunumuz 2.ayına girdiğimizde bittiği için bende kullandığımız gaz damlası zinco yu bırakmştm.4.ayımıza giriyoruz ve şimdi yeniden başladı hemde ne başlamak.tam 1haftadır kabus gbi geçiyor resmen.4 ayrı doktora götürdüm hepsi ayrı ayrı gaz damlası verrdi.zinco,maflor,sıcak havlu,zeytnyağıyla masaj,rezene çayı,süt ürünleri diyeti.bir haftadan beri bunları uyguluyoruz ama hiç sonuç alamadık.ağzından rahat çıkarıyor fakat alttan hiçç yok.siz neler yaptınız nasıl atlattınız bu gaz sorununu.oğlumun ağlamaya hali kalmadı artık.
Basladi malesef cok salya eller surekli agizda ve huzursuz, geceleri de duzen kacti, saat basi kalkiyor bazenKızlar dış ağrısı başladı mı bebeklerinizde biz birkaç gündür huzursuz gece uykumuz yok ve elimiz devamlı ağzınızda aşırı salçası var kuzumun.
Sizler ne yapıyorsunuz?
Kilo alimi bizde de azaldi surekli etrafla ilgililer bundan sonra az cok boyle olacak, bi de dedigin gibi boya gitmis olabilir bizimki daha 64 santim seninki uzun boylu olacak belli ki.Kızlar merhaba oğlum bu ay Eda 200 gram almış gecen ay 6200 olan oğlum bu ay 6400olmuş saglk ocagnda bakildi aşımz vardı 4aymz doldu cok canm skldı ağlayp duruyorum doktora getrcem mama ve anne sütü aldığı halde neden az kilo almş anlamadm boyu uzun işte 67 cm olmus boyu 4santm uzamş acaba boya mı verdi off bana icim rahatlatcak biseler söleyin ltfen
Bizimki de oyle canim yalandan ayaklari yere basar gibi yapinca kikirdiyor cok hosuna gidiyor. Kucakta destekleyerek oturtuyorum ama belli bi egim vermeye calisiyorum.Kızlar merhaba.Bizim oğlan ayakta durmaya bayılıyo.Sert bi şekilde tabanlarının üzerine basıp etrafı seyretmeyi çok seviyo.Koltukaltlarından destekliyorum ben de tabi..Sizinkilerde de var mı bu durum? Bi sakıncası yoktur heralde???Bir de bi yastık üstüne yatırdığımda sürekli kalkmaya çalışıyo oturmak istiyo ama ben de çekiniyorum açıkçası oturtmaya beline falan bi zararı olurmu acaba?
Uzun sure oturur pozisyonda tutma mi dedi yoksa dik mi? Anlamadim da.Kızlar Ömerde ayakta durmayı seviyordu. Doktoruna söyledim kalça çıktığından korkuyorum diye kendi isteyen bebeklerde sorun olmaz. Endişelenme demişti. Bu kalça filmi için gittiğimizde sakın uzun süre tutma birde bebeği ayakta durmak için zorlama dedi.
H&m c&a mothercare de var canm. Oralara bakİncelemesini bulamadım ki ben ya
Face hesabiniz yok mu sizin kizlar :)Mantikli o da aslinda. Hem de Daha pratik, onu da alabilirim. rendeyi carrefour da cok ucuza buldum aldim hemen:)
Grup kapali kizlar istek yollayinEvet gizli grup oldugu icin bulamiyoruz.grup yoneticisi kimse kapali grup yapmasini soylermisiniz kizlar
Kızlar merhaba oğlum bu ay Eda 200 gram almış gecen ay 6200 olan oğlum bu ay 6400olmuş saglk ocagnda bakildi aşımz vardı 4aymz doldu cok canm skldı ağlayp duruyorum doktora getrcem mama ve anne sütü aldığı halde neden az kilo almş anlamadm boyu uzun işte 67 cm olmus boyu 4santm uzamş acaba boya mı verdi off bana icim rahatlatcak biseler söleyin ltfen
Malesef canim
Basladi malesef cok salya eller surekli agizda ve huzursuz, geceleri de duzen kacti, saat basi kalkiyor bazencare yok boyle boyle atlatacagiz insallah diyecegim ama onumuzdeki bir yil surekli dis sorun olacak sanirim.
Uzun süre ayakta kalmasın dedi. Oturur pozisyonda kalınca zaten poposunu kaydırıp yatay duruma geliyorlar.Uzun sure oturur pozisyonda tutma mi dedi yoksa dik mi? Anlamadim da.
Ne kadarlık oldu seninki biz oturmak için uğraşıyor ama ben korkuyorum az kısa kısa yaptırdımGunaydin arkadaslar:) olmayanlara da facebook hesabi aldirtcaksiniz galiba bu gidisle.. Biz bugun yana dogru donmeye basladik bir anda, bu kadar basit bir hareket bende sebepsiz bir sevince yol acti, yazayim istedim :)))
Biz 4 temmuz dogumluyuz. Oturtuyorum kucagimda egimli filan da degil baya baya oturtuyorum artik:)) durduramiyorum ne yapayim yemek yerken filan aliyorum birlikte oturuyoruz masada. 4uncu aydan itibaren destekli oturabilir diyor kaynaklarda, sen bebegine gore davran yine de. Ben su icirirken egimli olsun yatarak icmesin diye yastiga yatirdigimda kalkiyo cocuk ne yapayim onun izinden gidiyorum:))Ne kadarlık oldu seninki biz oturmak için uğraşıyor ama ben korkuyorum az kısa kısa yaptırdım
Bizimkide kafayı kaldırıp duruyor bu ay doktor kontrolünde sonra bizde otururuz sanırım 21temmuz bizde :)Biz 4 temmuz dogumluyuz. Oturtuyorum kucagimda egimli filan da degil baya baya oturtuyorum artik:)) durduramiyorum ne yapayim yemek yerken filan aliyorum birlikte oturuyoruz masada. 4uncu aydan itibaren destekli oturabilir diyor kaynaklarda, sen bebegine gore davran yine de. Ben su icirirken egimli olsun yatarak icmesin diye yastiga yatirdigimda kalkiyo cocuk ne yapayim onun izinden gidiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?