• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Dostlar Selam,
Aklıma takılıyor ne zamandır Bebekleriniz dönüyor mu? Dönmeye başladı mı? Merak ediyorum. Sırtüstü yarım döner gibi yapıyor ama dönemiyor hala. Acele mi ediyorum acaba hemen her şeyi yapmasını bekliyorum ne :)
Benimde oğlum 4 aylik bitti henüz dönmüyor bi ara yan döndü yan koyunca da donuo ama kendiliğinden donmedi tamamen bende merak ediyorum dönen arkadaşlar varmi

Gündüz uykularının kısalığından şikayet edenler youtube'da "kısa gündüz uykularını uzatma felaket uykusu" diye aratsanıza orada bir yöntem anlatıyor.

Dostlar Selam,
Aklıma takılıyor ne zamandır Bebekleriniz dönüyor mu? Dönmeye başladı mı? Merak ediyorum. Sırtüstü yarım döner gibi yapıyor ama dönemiyor hala. Acele mi ediyorum acaba hemen her şeyi yapmasını bekliyorum ne :)
Ya öyle aniden başlıyor ki dönmeye biz de şaşırdık kaldık, daha üç gün önce o söylediğin yarım dönme hareketini yapıyordu popoyu yukarıya doğru dikiyordu sonra iki gün önce dönmeye başladı şu an sırt üstü koyduğum an hemen dönüyor duramıyor:) Merak etme dönmesi çok yakındır bence o yarım dönme hareketini yapıyorsa gerisi gelecek.

Arkadaslar benim oğlum unda pipisi gomuk oluyor iserken çıkıyor sonra gomuluyor acaba kilolu die midir

Kızlar çorap mevzusu olmuş ben gece gündüz çoraplı yatırıyorum ayaklarını devamlı kontrol ediyorum terlediği için soğuk oluyır çoğu zaman. Hemen sıcağa yakın su ile yıkayıp yeni çorap giydiriyorum.çok farkediyor. Anakucağında zaman geçirdiğinde de ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum sıcacık oluyor.

Ya öyle aniden başlıyor ki dönmeye biz de şaşırdık kaldık, daha üç gün önce o söylediğin yarım dönme hareketini yapıyordu popoyu yukarıya doğru dikiyordu sonra iki gün önce dönmeye başladı şu an sırt üstü koyduğum an hemen dönüyor duramıyor:) Merak etme dönmesi çok yakındır bence o yarım dönme hareketini yapıyorsa gerisi gelecek.
Hadi inşallah :) Daha dikkatli olayım o zaman. Merakla ve heyecanla bekliyorum o totişi döndüreceği zamanı :)

Canim lcwaikikide uclu satilan coraplar var biegi sikmiyor ben de sinir oluyordum bilekte corap izine ama bu coraaplar super , uyanikken uyurken ben hep bunlari kullaniyorum ayakli tulumun icine de giydiriyorum geceleri.
Hangi uclu olanlar?ustu katlananlar mi?ben lcwden 5li çorap aldim ama sıkıyolar.ben de yikadiktan sonra lastikleri utuluyorum acilsin diye.bir de lastik kisimlarini asagi bilege kadar katliyorum o zaman sıkmıyo..boyle bi yontem buldum yoksa elimda corap koleksiyonu olacaktı..ama en kaliteli aziz bebenin çorapları geldi bana.bu arada lcwden ben de alisveris yaptim sonra farkettim cok az ürünü %100 pamuk.urun aciklamasinda yaziyor nette cogunda polyester karisimi var dikkat edin

Çok dökülüyor. Dün duşta ve sonrasında avuç avuç attım nerdeyse. Moralim cok bozuldu. Mevsimsel mi hormonal mi bilemiyorum ama canım sıkılıyor...(kendi saçımı kastettim :)
Çok dökülüyor. Dün duşta ve sonrasında avuç avuç attım nerdeyse. Moralim cok bozuldu. Mevsimsel mi hormonal mi bilemiyorum ama canım sıkılıyor...(kendi saçımı kastettim :)
Benim de oyle felaket.kel kalacak olmami gectim artik da gece yatarken bile sacimi acamiyorum korkudan.heryerde hatta cocugun ustunde basinda benim saçlarım...emzirme donemi bitince dokulme bitiyormus genelde ama 2 yil bu boyle mi olucak aklim ermiyo..aile hekimim ferro sanola devam et dedi ama kabizlik yapiyo diye istemiyorum.once kan tahlilinde demir depoma baktiricam eksikse oyle kullanayim diuorum.emzirirken demir hapi kullandigi halde saci dokulen var mi?

Ba
kizlar kizim 92 gunluk uyku egitimine baslamak istiyorum erkenmi sizce? emerek uyuyor başka turlu hicbirsekilde uyumuyor
Bazi yerlerde dort aydan sonra diye yaziyor ama biz de dort ayi tamamlamadik daha sadece ayakta sallanarak uyuyordu bir haftadir emzik verip yanina uzanarak uyutuyorum. Yani bu bi uyku egitimi degil bir bagimluligin yerine baskasini koyduk ama hic yoktan iyidir istersen boyle asamali gecis dene.

Kızlar çorap mevzusu olmuş ben gece gündüz çoraplı yatırıyorum ayaklarını devamlı kontrol ediyorum terlediği için soğuk oluyır çoğu zaman. Hemen sıcağa yakın su ile yıkayıp yeni çorap giydiriyorum.çok farkediyor. Anakucağında zaman geçirdiğinde de ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum sıcacık oluyor.
Sicak suyla yikamak iyi fikir ben havlu utuleyip koyuyordum ama tam da isitmiyor. Bugun disari cijarken kulotlu corap ustu corap ustu yun patik ustu battaniye vardi eve geldik gene soguk deli olucam:(

Hangi uclu olanlar?ustu katlananlar mi?ben lcwden 5li çorap aldim ama sıkıyolar.ben de yikadiktan sonra lastikleri utuluyorum acilsin diye.bir de lastik kisimlarini asagi bilege kadar katliyorum o zaman sıkmıyo..boyle bi yontem buldum yoksa elimda corap koleksiyonu olacaktı..ama en kaliteli aziz bebenin çorapları geldi bana.bu arada lcwden ben de alisveris yaptim sonra farkettim cok az ürünü %100 pamuk.urun aciklamasinda yaziyor nette cogunda polyester karisimi var dikkat edin

Evet aynen katlamali olanlar sikmiyor, besli olanlardan bende de var da kesik attim lastigine bir yerinden. Polyesterli oluyor evet dikkat etmek lazim ama bodyler genelde yuzde yuz pamuk ben begeniyorum urunleri. Gecen gun hamile bir arkadasim metrobusczeytinburnu duragi sanirim cadde boyunca bebek magazalari oldugunu soyledi inanilmaz ucuzmus bes liraya bodyler almis oradan toplu alisveris yapilabir.

Benim de oyle felaket.kel kalacak olmami gectim artik da gece yatarken bile sacimi acamiyorum korkudan.heryerde hatta cocugun ustunde basinda benim saçlarım...emzirme donemi bitince dokulme bitiyormus genelde ama 2 yil bu boyle mi olucak aklim ermiyo..aile hekimim ferro sanola devam et dedi ama kabizlik yapiyo diye istemiyorum.once kan tahlilinde demir depoma baktiricam eksikse oyle kullanayim diuorum.emzirirken demir hapi kullandigi halde saci dokulen var mi?
Ya benim kan degerlerim cok iyiydi dogum sonrasi, kadin dogumcum da demiri de birakabilirsin dedi ama sonraoyle bi dokulme basladi ki hayatimda gormemistim bu kadar. Cesaret edebilsem erkek saci kestiricem gidp.

Dostlar Selam,
Bizimki dönmedi daha biz dedtek vrtiyoruz babasıyla o zamn yapıyo ama kendılıgınden tam olmuyo ama kafayı kaldırıp ayaklarını falan yakalamaya calısıyo yatıtdıgım da kalkmak icin kafasını kaldırıyo falan

Hanımlar üç gecedir oğlum cıglık atarak aglıyor ılk dogdugunda agladıgı gıbı aglıyor hemde yanımdayken yaptı hemen aldım sarıldım actı gözlerını ama devam ettı mızırdanma seklınde aglamaya sonra yavas yavas uyudu emerken niye böyle ağlar anlamıyorum daha önce hiç olmamaısyı ğç gdcedir böyle

Back