• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bebegimun ayagina sicak tutacak ne giydirebilirim onerisi olan var mi? Pusetle yuruyuse ciktigimizda corap ustune orgu patikgiydiriyorum ama bakiyorum sopsoguk ayaklar.
Bizimki dehic isinmiyor, ben kulotlu corap ustune bir kisa corsp daha giydiriyorum, disari cikarken ayakkabi ya da patik giydiriyorum, evde de ayakli tukum ancak oyle isniyor.

Ben de bugun kilotlu corap ustu kisa corao ustu patik deniyorum bakkalim nolucak.
Ben evde corap ustu patikli pantolon giydiriyorum hep.gece yatarken de.tabi uste bi de patiksiz pantolon..benim oglanin da ayaklar hep soguk.coraplari cikarip baktigimda corap hafif terli gibi oluyo sanki ter sogudugu icin oyle oluyo gibi geliyo.tek kat giydirip mi denesem bi de diyorum

Iyi de bu yetiskinler icin...bebegi yalinayak mi yatiriyorsun???
patiksizse kiyafeti uzerindeki corabini cikariyorum bu genelde ogle uykularinda boyle. Gece yatirirken patikli pijamalarindan giydiriyorum. Gun icerisinde bile birkac saatte o corabin lastikleri nasil sıkıyor bacagini gece oyle yatirma bence minigi. Ama yazin hep yalinayak yatirdim kalkinca corabini vs. hep giydirdim.

Kizlar bakin uyku egitimi ile ilgili bir yazi okudum.cok farkli bi bakış acisi.uyku egitimine başlamaya birturlu cesaret edemeyen bana teselli oldu biraz:)http://m.milliyet.com.tr/pembenar/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/

Değişik bi bakış açısı bugunlerde uyku eğitimine başlasammı diyordum ama benim tek istediğim beşiğine koyunca kendi dalsın bir hafta öncesine kadar uyku hazırlığını yapıp yatırıyordum güzelce uyuyordu ama değişti
Gece emmesi çok normal zaten emsinde bence

Ben evde corap ustu patikli pantolon giydiriyorum hep.gece yatarken de.tabi uste bi de patiksiz pantolon..benim oglanin da ayaklar hep soguk.coraplari cikarip baktigimda corap hafif terli gibi oluyo sanki ter sogudugu icin oyle oluyo gibi geliyo.tek kat giydirip mi denesem bi de diyorum
O ter bizde de oluyor ya, bazen soguk ayakta da oluyor ter, ope ope bitiriyorum tabi:)) ayaklari tombiklestikce dayanamiyorum.

kizlar kizim 92 gunluk uyku egitimine baslamak istiyorum erkenmi sizce? emerek uyuyor başka turlu hicbirsekilde uyumuyor

convolaria convolaria Kucaginda biraz mayistir. Gozlerini kapatmadan hemen once koy yatagina. Iyice uykusu derinlesene kadar sirtina ritmik hareketlerle vur artik nasil alistirdin ninnisi falan var mi ya da ssshhhh mi yaparsin onu sen bilirsin:)) ben de bu aralar alistirmaya calisiyorum bir de burun tikanikligi basladi bu hafta napcaz bakalim

patiksizse kiyafeti uzerindeki corabini cikariyorum bu genelde ogle uykularinda boyle. Gece yatirirken patikli pijamalarindan giydiriyorum. Gun icerisinde bile birkac saatte o corabin lastikleri nasil sıkıyor bacagini gece oyle yatirma bence minigi. Ama yazin hep yalinayak yatirdim kalkinca corabini vs. hep giydirdim.
Canim lcwaikikide uclu satilan coraplar var biegi sikmiyor ben de sinir oluyordum bilekte corap izine ama bu coraaplar super , uyanikken uyurken ben hep bunlari kullaniyorum ayakli tulumun icine de giydiriyorum geceleri.

Kizlar bakin uyku egitimi ile ilgili bir yazi okudum.cok farkli bi bakış acisi.uyku egitimine başlamaya birturlu cesaret edemeyen bana teselli oldu biraz:)http://m.milliyet.com.tr/pembenar/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
Guzel bi yazi her yerde uyku egitimi taraftari yazilar var aksi gorus deokumak gerek. Uyku egitimi benim de kafami kurcaliyor benimle yatmasina bayiliyorum ve bir yasina kadar filan buna devam da edebilirim ama mesele cocuk buyudukce boyle degisikliklere direniyor. Bir de gunduz uykularindan aglayarak uyanmasi beni cok uzuyor. Yoksa bence uyku sureleri zamanla zaten egitim versek de veermesek de uzayacak, gurultu hadsasiyetlrri de bitecek insallah.

convolaria convolaria Kucaginda biraz mayistir. Gozlerini kapatmadan hemen once koy yatagina. Iyice uykusu derinlesene kadar sirtina ritmik hareketlerle vur artik nasil alistirdin ninnisi falan var mi ya da ssshhhh mi yaparsin onu sen bilirsin:)) ben de bu aralar alistirmaya calisiyorum bir de burun tikanikligi basladi bu hafta napcaz bakalim

Önceden beri dediğin şekilde yapıyordum da bu hafta bi agresiflik var bazen sinirinden emmiyo bile büyüme atağına bağlıyorum geçer inş

Dostlar Selam,
Aklıma takılıyor ne zamandır Bebekleriniz dönüyor mu? Dönmeye başladı mı? Merak ediyorum. Sırtüstü yarım döner gibi yapıyor ama dönemiyor hala. Acele mi ediyorum acaba hemen her şeyi yapmasını bekliyorum ne :)

Back