• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin Dostlarım
Bugün 4. Ay anılarımızı olduk. Ateş yaptı mı aşı yaptıranlar bir sorayım istedim. Bir de demir ilacı vermediler bize. Asm deki hemşire anne sütü alıyorsa 6. Ayda başlayalım dedi. Kabız yahut isal yapıyormuş. Of herkesin ekolü farklı. Doktorumuz ise demirilacindan bahsetmedi bile : ( Kafam çok karışıyor böyle zamanlar...

Bir de özel de gittiğimiz doktor boynumuzu 62 cm ölçtu. Asm deki hemşire 65 cm. Çok fark var. Acep ikisinin ortamalamasini mi alsam :)

Gunaydin Dostlarım
Bugün 4. Ay anılarımızı olduk. Ateş yaptı mı aşı yaptıranlar bir sorayım istedim. Bir de demir ilacı vermediler bize. Asm deki hemşire anne sütü alıyorsa 6. Ayda başlayalım dedi. Kabız yahut isal yapıyormuş. Of herkesin ekolü farklı. Doktorumuz ise demirilacindan bahsetmedi bile : ( Kafam çok karışıyor böyle zamanlar...
Ben iki kızımdadademir ilacı hiç kullanmadım
Bundada daha gitmedim
Yani ikisindede doktorumuz vermedi bişeyde olmadı gayet sağlıklılar ;)

Kizkar hugun.samsuna gidiyoruz aksam.oyobusle ins.kizim.uyur otobuste huyszluk yapmz dun cok huysuzfu.bn aneliyt olcam safra kesemde tas varmis ins.hersey yolunda gider canlar dua edin bnada.nasil bas edicem.kizima bakanda oek yok gidince nolck bilmiyorum :(

Kizkar hugun.samsuna gidiyoruz aksam.oyobusle ins.kizim.uyur otobuste huyszluk yapmz dun cok huysuzfu.bn aneliyt olcam safra kesemde tas varmis ins.hersey yolunda gider canlar dua edin bnada.nasil bas edicem.kizima bakanda oek yok gidince nolck bilmiyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım. Umarım sağlıcakla dönersin. Bebekler hareket halindeki araçlarda uyur ama uzun değildir umarum yol. Bir de tek başına gitmeyeceksin değil mi?

Canım kan damlası bizde karın ağrısı yaptı huysuzluk yaptı oglum bi takip et ben kestim damla vermeyi
Aslinda ben de bu ilacin standart herkese verilmesini desteklemiyorum.belki oglumun kaninda demir deposu yeterli.bakilsin eksiklik varsa tmm ama bakilmadan direkveriyolar.bu tahlili istesem yapalar mi acaba sonuca gore kullAnsam...zaten acaip gicik bisey

Bundada daha gitmedim
Yani ikisindede doktorumuz vermedi bişeyde olmadı gayet sağlıklılar :KK66:
Baksimdi senin yazini gorunce iyice kurt dustu icime.acaba kullanmasam mi ben de...canim bisey daha var.siz de sunnetliydiniz.benim oğlanın pipi icine kacmis gibi duruyo acaba yeniogan sunnetlileri boyle mi yoksa gomuk pipi olabilir mi?bir de icinde beyaz birikintiler oluyo surekli.sunnetli sonucta coksiyirmak istemiyorum.2. Ayda cocuk dr.u onemsemedi surekli siyirmayin banyoda temizleyin sadece dedi ama hala boyle...urologa mi gostersek acaba

Baksimdi senin yazini gorunce iyice kurt dustu icime.acaba kullanmasam mi ben de...canim bisey daha var.siz de sunnetliydiniz.benim oğlanın pipi icine kacmis gibi duruyo acaba yeniogan sunnetlileri boyle mi yoksa gomuk pipi olabilir mi?bir de icinde beyaz birikintiler oluyo surekli.sunnetli sonucta coksiyirmak istemiyorum.2. Ayda cocuk dr.u onemsemedi surekli siyirmayin banyoda temizleyin sadece dedi ama hala boyle...urologa mi gostersek acaba
Doktorunu dinle canım ;)
Hadiya bizimki öyle durmuyor baya dışarda sıyırma felan gerekmiyor beyaz bişeylerde hiç olmadı çok şükür. Göster istersen için rahat eder. Başka sünnetli olanlar varsa onlarada sor bizde öyle bişey yok ama canım

Benimkininde sünnetten beri aklıma taklılıyor. Baş tarafı ayrı duruyor arası da hep beyaz beyaz kir topluyor. Ameliyatı yapan normal dedi tabide bende dikişsiz oldu diye mi acep diyorum.

Bulgur bende işe yaramıyor canım ama kemik suyunu ve yeşil soğanı denizem. Birde farkettim ki gece ne kadar çok uyanırsam o gün sütüm azalıyor. Birde ben hep zannediyorum ki herkeslerin sütü şakır şakır akıyor emsede bebek emmesede. Bende emince bomboş kalıuor dolması da hiç emzirmezsem 3 saati buluyor
Dene canım ise yarar inşallah. Emin e azalıyor tabi csnim ilk günlerde ki gibi olmiyit ki azalıyor süt

Kızlar bizde dün doktora gittik kontrol için tattırmaya başla dedi bir çorba kaşığı kadar altıncı ata kalınca yedirmek zor oluyor dedi ilaç yada mama kullandırmak istemiyor kilosu biraz az dedi ama öğün yap demedi bizde böyle üç buçuk aylık 64 Cm boy Kilo 7 hayırlısı bakalım
Kaç günlük canım bebek

Benimkininde sünnetten beri aklıma taklılıyor. Baş tarafı ayrı duruyor arası da hep beyaz beyaz kir topluyor. Ameliyatı yapan normal dedi tabide bende dikişsiz oldu diye mi acep diyorum.
Nasil ayri duruyor yani?bizimki icerde duruyor icine kacmis gibi.o beyaz kirler hep oluyo.sen napoyosun temizliyo musun surekli onlari

Kızlar kızımın kulak arkası kabuk kabuk olmuş.oysa banyodan sonra hep kurularim niye böyle oldu acaba ya.saç içindeki kepek gibi olmuş kulak arkası.ne iyi gelir acaba ya.egzama falan değildir dimi

Kızlar kızımın kulak arkası kabuk kabuk olmuş.oysa banyodan sonra hep kurularim niye böyle oldu acaba ya.saç içindeki kepek gibi olmuş kulak arkası.ne iyi gelir acaba ya.egzama falan değildir dimi
Bizde de oluyor arada devamlı silip temizlemek gerekiyormuş

Canim bizimkinde de oluyo.banyodan sonra zeytinyagiyla vucudunu yaglarken oraya ds suruyorum parmakucumla.iyi geliyor

Bundada daha gitmedim
Yani ikisindede doktorumuz vermedi bişeyde olmadı gayet sağlıklılar :KK66:
biz daha kontrole gitmedik ama demir verirse benim de kullanma niyetim yok tahlil yaptiririm, demirin eksik olmasi bile demir takviyesi almayi gerektirmez ayni zamanda anemikse takviye uygundur diye okudum saglik bakanliginin bir uygulamasi bu uygulamak zorynda degiluz.

Back