2015 Temmuz Anneleri

Hay allah ya kucucuk bebekli ameliyat kolay degil insallah isin rast gider canim uzuldum

Aynı şeyleri yaşıyormuşuz reflü çok zor her koşulda kusuyor zaten kakasını artık çok geç yapıyor bide kabız olursa daha zor olur ya sorayım doktora

Bazen azalıyor gibi oluyor ama sık emdikçe geliyor özellikle geceleri sık emdikçe dahada artıyor mami power içecekte baya arttırıyor deneyebilirsin bide 6-9 ay arası tattırma döndmi aslında temel olan anne sütü

Nasil ayri duruyor yani?bizimki icerde duruyor icine kacmis gibi.o beyaz kirler hep oluyo.sen napoyosun temizliyo musun surekli onlari
sürekli temizlemiyorum ama arada sırada temizliyorum korkuyorum zaten çok ellemekten. Kilolu çoçukların içe kaçmış gibi durabiliyormuş. Birde baş tarafı mor renk gibi duruyor mu sizinde.

Son düzenleme:
Mami power ı alacağım artık son çare, suyu da çok içemiyorum ondan da azalmış olabilir. İlk aylarda emzirirken çok susuyordum şimdi o da geçti:/

Bize d vitamini hariç Demir falan vermediler Allah Allah unuttu mu ebe acaba?

Bize de 4. Ayda verdiler ama kullanmıyorum. İçindekilere bakınca insan korkuyor haliyle, paraben, sakkaroz filan var. Kontrole götürdüğümde demirine baktırıp öyle vereceğim. Şu an anne sütünden ve mamadan alıyor zaten bir miktar demir. Ya da katı gıdaya geçince dr a sorup öyle kullanacağım.

yekruye şimdiden geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bebekle zor ama taşın sıkıntıları daha zordur eminim.
Emzireme bitince ben de samsun'da polip operasyonu geçireceğim. Bakalım, oğlan ne kadar emse kârdır.

Bizim 4. Ayımız 14 kasımda doluyor belki bu ay verir. Ben de tahlil yaptırmadan vermek istemem.

Hay allah ya kucucuk bebekli ameliyat kolay degil insallah isin rast gider canim uzuldum
Sagol canim.insallh.ameliyyra gerek.kalmasa diyorum ama olacaksamda hemn.iyileseyim.geldimi. ust uste geliyor iste.uzuluyorum kizimda sanirim anliyo gbi bakiyo gozlerime

Sagol cnm sanada gecmis olsun.tas yeri.den cikarsa bnm icin.daha kotu Allah korusun.yogun bakim sonu ölüm bile oluyomus bi ark.yatti kac hfta yogun bakimda.bn aslinda bi uc ay daha emzirseydim fln dedim ana 24 saat snra emzirilebiliyomus.bn uyunamazsam fln diye korkuyom.kucuk cicukta perisan.oldu bnm yuzumden.ins.iyikesieimde raht ederz

Benimde oğlumun uyku dğzeni bozuldu ya sünnet yaptırdıkondanmı acaba diyorum 1 defa kalkardı emmeye 3 defa kalkıyor şimdi zor dalıyor gunduz uykusunada umarım geçici bir durumdur

Doktorumuz bize de 4.ayda başlamayın henüz gerek yok dedi sağlık ocağı başlayın diyor ama bizde başlamadık.

Arkadaslar bugun 4 ay kontrolumuz vardi. Gelisimi iyi gidiyor ama calistigim icin doktor kati gidalari yavas yavas tattiralim diyor ben yokken onu oyalar dusuncesiyle. Yarim fincanla basliyorum yogurt meyve puresi corba ve gece kasik mamasi veya muhallebi. Tabi bunlari yapmak benim inisiyatifimde, memeyi biraktirmicak ve doymucak kadar azar azar olucak. Hipp'in kasik mamasini aldim ben tabi hic bir fikrim yok sizden oneri ve yorum bekliyorum bununla ilgili:)) cocugunu ek gidaya geciren varsa bu konuyu bi genisletelim birbirmizi aydinlatalim.

Bir de özel de gittiğimiz doktor boynumuzu 62 cm ölçtu. Asm deki hemşire 65 cm. Çok fark var. Acep ikisinin ortamalamasini mi alsam :)
Ben yeni dogdugunda 3 gunlukken gittigimzi hastaneyle saglik ocagi arasinda 600 gr fark vardi:)) yeni dogmus bebegi dusunursek hayli fark yaratir 600 gr ya vucudunun 6da1i:))

bugun 4 ay asısını olduk. kılo 6900 boy 63 cm olctu.kan damlası verdı. ve yemeklerden tatdır dedi.

aklına kötü şeyler getirme, benim abimin kayınvalidesi oldu birkaç ene önce, gayet de rahat geçti ameliyatı ve sonrası.
Allahım yardımcın olur inşallah. bir şey olacaksa zaten durup dururken de olur, iyi düşün iyi olsun canım.

Canim bizimki de sunnetli sadece banyidan sonra pipi iceri kaciyor onun haricinde ucu disarida. Beyaz birikinti eger iki gun banyo yapmamissa ucuncu gun oluyor bana gire temizlikle ilgili bir sey o. Tombul cocuklarda pipi gomuk olabiliyor diye ben de okumustum istersen bebegi giturdugunuz hastanenin varsa cocuk cerrahina da bi goster belki o bisey soyler insallah sorun yoktur.

baya yoruyorum ama derin uykuya cok zor geciyo. uykusu cok hafif bazi geceler 1 kez kalkarken bazen 4-5 kez kalkiyor

cok hafif uyuyo canim benimki yatagina yatirdigim an gozler fal tasi gibi derin uykusu yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…