- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.181
Hay allah ya kucucuk bebekli ameliyat kolay degil insallah isin rast gider canim uzuldumKizkar hugun.samsuna gidiyoruz aksam.oyobusle ins.kizim.uyur otobuste huyszluk yapmz dun cok huysuzfu.bn aneliyt olcam safra kesemde tas varmis ins.hersey yolunda gider canlar dua edin bnada.nasil bas edicem.kizima bakanda oek yok gidince nolck bilmiyorum
Ccnm benim bebegımdede reflu var .3 dk bir uyanıksa kusuyor.her turlu kusuyor.katı sulu çökelek ne ararsan.kıyafet değiştirmekten bska bırsey yapamıyorum.motılıum bizde kullandık hıç ise yaramadı.en so gavıskon ınfant kullanmaya başladık oda kabız yapıyor ama bir nebze azalttı.kussa bile biraz katı kusuyor üstü başı batmıyor en azından.doktoruna danış istersen.
Merhaba kızlar, epeydir giremedim.
İyiyiz oğlumla çok şükür, sizler nasılsınız?
İkinci doz aşılarımız yapıldı bugün bir de demir damlası verdi sağlık ocağı.
Sütüm bayağı bi azaldı neden bilemiyorum. İyi besleiyorum iyi uyuyorum ama yine de günde iki üç kez mama takviyesi gerekiyor, emdiği zamanlarda da göğsüm dolup taşmıyor. Sütüm pek yok. Oğlum 4 aylık şu an. 2 ay daha tam emse zaten 6 aylık olacak ek gıda ile bir iki öğün savuştururum ama böyle olunca üzülüyorum.
sürekli temizlemiyorum ama arada sırada temizliyorum korkuyorum zaten çok ellemekten. Kilolu çoçukların içe kaçmış gibi durabiliyormuş. Birde baş tarafı mor renk gibi duruyor mu sizinde.Nasil ayri duruyor yani?bizimki icerde duruyor icine kacmis gibi.o beyaz kirler hep oluyo.sen napoyosun temizliyo musun surekli onlari
Mami power ı alacağım artık son çare, suyu da çok içemiyorum ondan da azalmış olabilir. İlk aylarda emzirirken çok susuyordum şimdi o da geçti:/Bazen azalıyor gibi oluyor ama sık emdikçe geliyor özellikle geceleri sık emdikçe dahada artıyor mami power içecekte baya arttırıyor deneyebilirsin bide 6-9 ay arası tattırma döndmi aslında temel olan anne sütü
Bize d vitamini hariç Demir falan vermediler Allah Allah unuttu mu ebe acaba?
Bize de 4. Ayda verdiler ama kullanmıyorum. İçindekilere bakınca insan korkuyor haliyle, paraben, sakkaroz filan var. Kontrole götürdüğümde demirine baktırıp öyle vereceğim. Şu an anne sütünden ve mamadan alıyor zaten bir miktar demir. Ya da katı gıdaya geçince dr a sorup öyle kullanacağım.
Sagol canim.insallh.ameliyyra gerek.kalmasa diyorum ama olacaksamda hemn.iyileseyim.geldimi. ust uste geliyor iste.uzuluyorum kizimda sanirim anliyo gbi bakiyo gozlerimeHay allah ya kucucuk bebekli ameliyat kolay degil insallah isin rast gider canim uzuldum
Sagol cnm sanada gecmis olsun.tas yeri.den cikarsa bnm icin.daha kotu Allah korusun.yogun bakim sonu ölüm bile oluyomus bi ark.yatti kac hfta yogun bakimda.bn aslinda bi uc ay daha emzirseydim fln dedim ana 24 saat snra emzirilebiliyomus.bn uyunamazsam fln diye korkuyom.kucuk cicukta perisan.oldu bnm yuzumden.ins.iyikesieimde raht ederzyekruye şimdiden geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bebekle zor ama taşın sıkıntıları daha zordur eminim.
Emzireme bitince ben de samsun'da polip operasyonu geçireceğim. Bakalım, oğlan ne kadar emse kârdır.
Biz de öyle bir dönem geçirdik. Geceleri yalnızca 2 kez emmek için uyanan oğlum geçen hafta 5-6 kez uyandı. Cuma kontrolü vardı. Söylediğimde eski düzenine dönünceye kadar 2 - 3 gün calpol vermemi söyledi doktorumuz. O gece banyodan sonra yarım ölçek verdim. Biz de ise yaradı. Tam bu zamanlar büyüme atağı zamanları. Okuduklarım tam benim oğlanı tarif ediyor. Burada herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor bu aralar.
Bize de 4. Ayda verdiler ama kullanmıyorum. İçindekilere bakınca insan korkuyor haliyle, paraben, sakkaroz filan var. Kontrole götürdüğümde demirine baktırıp öyle vereceğim. Şu an anne sütünden ve mamadan alıyor zaten bir miktar demir. Ya da katı gıdaya geçince dr a sorup öyle kullanacağım.
Ben yeni dogdugunda 3 gunlukken gittigimzi hastaneyle saglik ocagi arasinda 600 gr fark vardi:)) yeni dogmus bebegi dusunursek hayli fark yaratir 600 gr ya vucudunun 6da1i:))Bir de özel de gittiğimiz doktor boynumuzu 62 cm ölçtu. Asm deki hemşire 65 cm. Çok fark var. Acep ikisinin ortamalamasini mi alsam :)
Canim bizimkinde de oluyo.banyodan sonra zeytinyagiyla vucudunu yaglarken oraya ds suruyorum parmakucumla.iyi geliyor
aklına kötü şeyler getirme, benim abimin kayınvalidesi oldu birkaç ene önce, gayet de rahat geçti ameliyatı ve sonrası.Sagol cnm sanada gecmis olsun.tas yeri.den cikarsa bnm icin.daha kotu Allah korusun.yogun bakim sonu ölüm bile oluyomus bi ark.yatti kac hfta yogun bakimda.bn aslinda bi uc ay daha emzirseydim fln dedim ana 24 saat snra emzirilebiliyomus.bn uyunamazsam fln diye korkuyom.kucuk cicukta perisan.oldu bnm yuzumden.ins.iyikesieimde raht ederz
Canim bizimki de sunnetli sadece banyidan sonra pipi iceri kaciyor onun haricinde ucu disarida. Beyaz birikinti eger iki gun banyo yapmamissa ucuncu gun oluyor bana gire temizlikle ilgili bir sey o. Tombul cocuklarda pipi gomuk olabiliyor diye ben de okumustum istersen bebegi giturdugunuz hastanenin varsa cocuk cerrahina da bi goster belki o bisey soyler insallah sorun yoktur.Baksimdi senin yazini gorunce iyice kurt dustu icime.acaba kullanmasam mi ben de...canim bisey daha var.siz de sunnetliydiniz.benim oğlanın pipi icine kacmis gibi duruyo acaba yeniogan sunnetlileri boyle mi yoksa gomuk pipi olabilir mi?bir de icinde beyaz birikintiler oluyo surekli.sunnetli sonucta coksiyirmak istemiyorum.2. Ayda cocuk dr.u onemsemedi surekli siyirmayin banyoda temizleyin sadece dedi ama hala boyle...urologa mi gostersek acaba
baya yoruyorum ama derin uykuya cok zor geciyo. uykusu cok hafif bazi geceler 1 kez kalkarken bazen 4-5 kez kalkiyorBiraz yorman lazım canm bebeğini,mesela emzirdikten sonra hemen uyutma kucağına al gezdir odada evin içinde vs.. bizimkiler beslendikten hemen sonra uyutmaya çalışıyorduk zor uyuyordu ve çabuk uyanıyordu sonradan anladım ki yanlış yapıyoruz uykusu gelince zaten belli ediyor ve daha çabuk uyuyor ve uzun uyuyor ama her bebek aynı olur mu bilmem denemekte yarar var...
cok hafif uyuyo canim benimki yatagina yatirdigim an gozler fal tasi gibi derin uykusu yok :/Canım dönem dönem oluyor bizdde mesela evvelsi gece beşiğine koyuyorum uyanıyo yanıma alıyorum uyuyo hatta emmese bile uyuyakalıyordu bende dedim ki heralde beni öZlemiş benimle olmak istiyor henüz kücük ayın 4 unde 4. Ay bitecek aldım yanıma sbaha kadar uyudu hatta ilk defa o aksam 11 de yattı bu cok gec bızım için sabah 9 da kalktık
Dediğim gibi bazen oluyot bizede sabır ve sevgiyle ilgilenecez başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?