- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.121
Canım kayısı hoşafı yapıp içmeyi dene belki sütüne geçtiğinden bebeğin rahat yapabilir kakasınıGünaydın Anneler lütfen bana yardım edin.Bebeğim 3 ay 8 günlük 25 gündür kaka yapmıyor doktora götürdük ilaç falan yazdı bebekler üçün olan şamlardan yazdı onu koydukta bebeğim öyle yapıyor kakasını 2 tane doktora götürdük hiç birinin faydası yok bu konuda bilgisi olan anneler varmı bana yardım etsin bebeğim neden böyle oldu
Canim bazen gogus yumusak oluyor ama sut oluyor.gecenlerde bende korktum ama sagdim ki sut varrr.Kızlaaar eyvahlar olsun sütüm azalıyorbir fikir verin çok üzülüyorum bebeğim daha 3.5 aylık ne yapmam lazım herseyi denedim ama bol bol gelmiyor. Heleki akşamları bomboş oluyor göğsüm yumusaklığından anlıyorum çok üzügünüm
Canım ben şüphelendiğimde sağdım 20 cc cıktıCanim bazen gogus yumusak oluyor ama sut oluyor.gecenlerde bende korktum ama sagdim ki sut varrr.
Bide sagdikca cogaliyor.
E canim bebek emdikten sonra normal az cikmasi.ayayyyy43319892 .!.:Canım ben şüphelendiğimde sağdım 20 cc cıktıama yarım saat öncesinde bebeğim emmişti denk mi geldi bilmiyorum moralim bozuldu. Ekstra yaptığın bişey var mı süt arttırımı için?
Canim bende incir kuru cok fayda etmisti kuru ibciri kaynatip iciyordum bi dene istersen hem sutun kalitesini artiriyorCanım ben şüphelendiğimde sağdım 20 cc cıktıama yarım saat öncesinde bebeğim emmişti denk mi geldi bilmiyorum moralim bozuldu. Ekstra yaptığın bişey var mı süt arttırımı için?
bu bi donem sanirim herkes ayni seyi yazmis biz de gecede 2 kez uyanirken simdi 5-6kez uyaniyoruzAnneler nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasillar
biz 3 bucuk ayligiz bugune kadar uyku duzenimiz superdi simdi gece cok kalkmaya basladi ciglik ata ata uyaniyo zor daliyo
bu bi dönemmi acaba.buyume atagi falan diyorlar
yasayan varmi
Ccnm benim bebegımdede reflu var .3 dk bir uyanıksa kusuyor.her turlu kusuyor.katı sulu çökelek ne ararsan.kıyafet değiştirmekten bska bırsey yapamıyorum.motılıum bizde kullandık hıç ise yaramadı.en so gavıskon ınfant kullanmaya başladık oda kabız yapıyor ama bir nebze azalttı.kussa bile biraz katı kusuyor üstü başı batmıyor en azından.doktoruna danış istersen.Malesef benim oğlumda çok kusuyır çökelek şeklinde direk süt şeklinde yada baya su gibi açık renkli sıvı şeklinde doktor reflü dedi emdikten 1 saat içinde kıpırdatma dedi olmuyorki gözümün içine bakıyo oyun istiyo konuşma istiyo molitium verdi düzenli kullandım hiç işe yaramadı vaxgeçtim kilo alımı iyi oldugu için sabırla biteceği günü bekliyorum
Biz de öyle bir dönem geçirdik. Geceleri yalnızca 2 kez emmek için uyanan oğlum geçen hafta 5-6 kez uyandı. Cuma kontrolü vardı. Söylediğimde eski düzenine dönünceye kadar 2 - 3 gün calpol vermemi söyledi doktorumuz. O gece banyodan sonra yarım ölçek verdim. Biz de ise yaradı. Tam bu zamanlar büyüme atağı zamanları. Okuduklarım tam benim oğlanı tarif ediyor. Burada herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor bu aralar.Anneler nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasillar
biz 3 bucuk ayligiz bugune kadar uyku duzenimiz superdi simdi gece cok kalkmaya basladi ciglik ata ata uyaniyo zor daliyo
bu bi dönemmi acaba.buyume atagi falan diyorlar
yasayan varmi
Canim kemik suyu bulgur yeşil soğan bende çok süt yapıyor resmen elimi vuramiyorum gogusume dene istersen buKızlaaar eyvahlar olsun sütüm azalıyorbir fikir verin çok üzülüyorum bebeğim daha 3.5 aylık ne yapmam lazım herseyi denedim ama bol bol gelmiyor. Heleki akşamları bomboş oluyor göğsüm yumusaklığından anlıyorum çok üzügünüm
Bende yaptırmadım.Allah korusun bırsey olsa muhattap alacağımız biri yok karşıda.ondan dolayı tedırgınolduk.birde geçmiş yıllarda aşı toplatılmıs vs.dediğin gibi aşı olan çocuklarda daha çok hastalık görülme ihtimali varmış.Allah korusun Rabbıme emanet evlatlarımız.Biz yaptırmadik canım.bi arkadaş yaptırdığı halde kızı ağır ishal geçirdi.
Guvenemedik bizde yaptirmadik.
Ama tercih meselesi.
Kızlar merhaba!Bugün 4. ay aşımız vardı.2 aşı yapıldı bacaktan.Boy kilo fln..Bizimki biraz kısa gidiyo sanırım :) 61 cm ve 7.350 gr olmuş oğlum.Herşey yolunda çok şükür ki..Huysuzuluğumuz da yok gibi inşallah.Ateş vs olmazsa şurup vermeyi düşünmüyorum bu sefer.Bir de hemşiremizin tavsiyelerinden bahsedeyim ; yavaştan yeni tatlar olduğunu farketsin azıcık azıcık tattır dedi çorba,evde mayalanmış yoğurt meyveler vs...çaykaşığı ucuyla sadece tattır arada aççken dedi bakalım.Bir de demir damlamızı verdiler günde 4 damla.şimdilik bu kadar..
Arkadasım sen bilirsin ama öyle katkılı ürünler yerine evinde kendi yaptıgın yogurttan versen meyve ezsen içine olmazmıArkadaşlar bebeğim 4 ay doldu dün. Bebelac kavanoz mama ver cem meyve puresi. Kaç kaşık vermeliyim.kullanan var mi
Canım kan damlası bizde karın ağrısı yaptı huysuzluk yaptı oglum bi takip et ben kestim damla vermeyiKızlar merhaba!Bugün 4. ay aşımız vardı.2 aşı yapıldı bacaktan.Boy kilo fln..Bizimki biraz kısa gidiyo sanırım :) 61 cm ve 7.350 gr olmuş oğlum.Herşey yolunda çok şükür ki..Huysuzuluğumuz da yok gibi inşallah.Ateş vs olmazsa şurup vermeyi düşünmüyorum bu sefer.Bir de hemşiremizin tavsiyelerinden bahsedeyim ; yavaştan yeni tatlar olduğunu farketsin azıcık azıcık tattır dedi çorba,evde mayalanmış yoğurt meyveler vs...çaykaşığı ucuyla sadece tattır arada aççken dedi bakalım.Bir de demir damlamızı verdiler günde 4 damla.şimdilik bu kadar..
Ben parol veriyorum.ayrica zorda kalmadıkça vermiyorumturturo .!.:calpolun yan etkisi allerjik astim yapiyormis kizlar haberiniz olsun, benim etrafimda tanidiklarimin cocuklari hep astimli on yas alti cocuklar bilmem payi var midir ben vermek istemiyirum insallah mecbur kalmam cok ateslenirse fitil vermeyi dusunuyorum.
Anne sütü alıyor. Mananın üzerinde 4 aydan itibaren yazıyor. Ben de aldim daha vermedim amaArkadasım sen bilirsin ama öyle katkılı ürünler yerine evinde kendi yaptıgın yogurttan versen meyve ezsen içine olmazmı
Ve dort ay cok kucuk daha bız 4 temmuz dogumluyuz ben sütüm yeterse inşallah altı aya kadar birşey bermeyi düşünmüyorum
Siz nasıl besleniyorsunuz şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?