2015 Temmuz Anneleri

benim de kilo 46 boy 48 cikti ama biz 1 ay erken dogduk ondan olabilir mi ki
Canım 3 ila 97 arası bebekler zaten normal kabul ediliyor. Bebeğinin değerleri 50 ye yakın bence normal. Bak persentil bu demek: Erken doğumu bilemiyorum ama...

Persentil hesaplamada %3 ve %97 arası değerler normal kabul edilir.
%50 ortalama çocuk ölçüsünü gösterirken, %3 en kısa veya en zayıf çocuğu, %97 en uzun ve en kilolu çocuğu gösterir.
Örneğin 9 aylık erkek bebeğinizin boyu 45 persentilde çıktıysa, o yaştaki erkek bebeklerin %45 inden uzun, %55 inden kısa demektir.

Malesef benim oğlumda çok kusuyır çökelek şeklinde direk süt şeklinde yada baya su gibi açık renkli sıvı şeklinde doktor reflü dedi emdikten 1 saat içinde kıpırdatma dedi olmuyorki gözümün içine bakıyo oyun istiyo konuşma istiyo molitium verdi düzenli kullandım hiç işe yaramadı vaxgeçtim kilo alımı iyi oldugu için sabırla biteceği günü bekliyorum

Facede emzirme grubu var o hemşireyi duysalar afaroz ederler

Bugün bizim de kontrolumuz vardı. Reflü dedi ilaç verdi ama kullanmayacağım. Bu doktorların ebeveynleri rahatlatıp göndermek için ilaç yazma huylarından hoşlanmıyorum. Daha çok ilerlemez umarım. Gözlemleyip bekleyeceğim ben de.

kızlar yardımmm oğlum gece 9.30 gibi yatıyo ve sabah 7 ye kadar 6 kere uyanıyo en az hem ben çok yoruluyorum hem de gece uykusu önemli büyümez ki böyle ne yapıyım ne yapmalıyım? ağlasın kendi kendine diyorum ama bizimkinin çenesi acayip çok herkesi rahatsız ediyo. gündüz de uyumuyo gece de

Canim benim boy 97 kilo 86 iyimi kotumu anlamadim
bence cok iyi doktorumla konuştum persemtilde önemli olan normal sınırlarda cıkıp cıkan sonuçların benzerlik göstermesiymşl. yani biri 36 diğeri 90 çıksa sorunmuş uyumauzluk var demekmiş gelişiminde ya obez meyillisi yada aşırı zayıf dermiş. bizimkine minyon olacak dedi. senin değerlerin de yakın birbirind
e demekki seninki de hem iri hem boylu poslu olacak maşallah

Kızlarr bebeklerinizin uykuları nasıl azda olsa düzene girdimi? Biz hala aynıyız. Gün içinde yarımşar saat uyuyor 4-5 kez. Bir birleştiremedik bu bölük pörçük uykuları nezaman düzene gireceğiz tam düzeldi derken yenidn bozluyor herşey sil baştan

canım bizimki toplasan yarım saat bile uyumuyo gündüz gece de çok uyanıyo

hanimlar acil yardim .... delirmek uzereyim.bebegim 87 gunluk son bi kac gundur cok az uyuyor zor daliyor bide yatagina yatirfigim an gozlerini aciyor ne gece uykumuz belli ne gunduz cok uykusuz ve bitkinim cok huysuzlaniyor uykusu gelince neyapa bilirim gece uyumasi 11 12i buluyor bazen daha gec yorgunluktan uykusuzluktan sutum bile azaldi cok uZgunum

Biraz yorman lazım canm bebeğini,mesela emzirdikten sonra hemen uyutma kucağına al gezdir odada evin içinde vs.. bizimkiler beslendikten hemen sonra uyutmaya çalışıyorduk zor uyuyordu ve çabuk uyanıyordu sonradan anladım ki yanlış yapıyoruz uykusu gelince zaten belli ediyor ve daha çabuk uyuyor ve uzun uyuyor ama her bebek aynı olur mu bilmem denemekte yarar var...

Canım dönem dönem oluyor bizdde mesela evvelsi gece beşiğine koyuyorum uyanıyo yanıma alıyorum uyuyo hatta emmese bile uyuyakalıyordu bende dedim ki heralde beni öZlemiş benimle olmak istiyor henüz kücük ayın 4 unde 4. Ay bitecek aldım yanıma sbaha kadar uyudu hatta ilk defa o aksam 11 de yattı bu cok gec bızım için sabah 9 da kalktık
Dediğim gibi bazen oluyot bizede sabır ve sevgiyle ilgilenecez başka yolu yok

Hanımlar
Kan damlasına başladınız mı
Bize vermişti hemşirem üç gün günde 7 damla ver dedi verdim üç gün ağladı tekrar sordum hemşireye karnı ağrımış olabilir dedi bende kestim düzeldi
İçmemesi zararlı olur mu acaba

Günaydın Anneler lütfen bana yardım edin.Bebeğim 3 ay 8 günlük 25 gündür kaka yapmıyor doktora götürdük ilaç falan yazdı bebekler üçün olan şamlardan yazdı onu koydukta bebeğim öyle yapıyor kakasını 2 tane doktora götürdük hiç birinin faydası yok bu konuda bilgisi olan anneler varmı bana yardım etsin bebeğim neden böyle oldu

Kızlaaar eyvahlar olsun sütüm azalıyor bir fikir verin çok üzülüyorum bebeğim daha 3.5 aylık ne yapmam lazım herseyi denedim ama bol bol gelmiyor. Heleki akşamları bomboş oluyor göğsüm yumusaklığından anlıyorum çok üzügünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…