• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Dostlarım Günaydın,

Şu an resmen insan üstü bir çaba ile ayaktayım. Gece iki kere emmek için uyanan çoçuk bu gece en az 5 kere uyandı. %ten sonrasını sayamadım zaten. Çok yorgun ve uykusuzum. Üstelik mesaimin bitmesine daha nerden baksam 12 saat var :KK43: Ve oğlum gece mışıl mışıl uyumuş da uykusunu almış bebekler gibi cin gibi bana bakıyor. Hadi dostum oyun vakti, kakamı değiştir ve beni emzir :) Bugün biter mi acaba?
Sizce bu büyüme atağımı diş huysuzluğumu? Zaten asgari düzeyde sağlamaya çalıştığım gece düzenim sona mı erdi? Artık geceleri böyle mi uyanacak? Çok korkuyorum sanırım öyle olmasından :KK43:
canım ya benimki de aynen öyle gece 3 e kadar 2 kere uyanıyor gee 3 ten sonra saat başı:( çok yoruluyorum uykusuzluk çok zor:( gündüz de emiyo kucağımda uyuyo yatağa koyuyorum hooop gözler açılıyo. günde topladan 40 dk uyumuyo buna rağmen gece de geç yatıyo bu kadar enerjiyi nerden buluyolar anlamıyorum

Kızlar merhaba!Bugün 4. ay aşımız vardı.2 aşı yapıldı bacaktan.Boy kilo fln..Bizimki biraz kısa gidiyo sanırım :) 61 cm ve 7.350 gr olmuş oğlum.Herşey yolunda çok şükür ki..Huysuzuluğumuz da yok gibi inşallah.Ateş vs olmazsa şurup vermeyi düşünmüyorum bu sefer.Bir de hemşiremizin tavsiyelerinden bahsedeyim ; yavaştan yeni tatlar olduğunu farketsin azıcık azıcık tattır dedi çorba,evde mayalanmış yoğurt meyveler vs...çaykaşığı ucuyla sadece tattır arada aççken dedi bakalım.Bir de demir damlamızı verdiler günde 4 damla.şimdilik bu kadar..

Kızlar merhaba!Bugün 4. ay aşımız vardı.2 aşı yapıldı bacaktan.Boy kilo fln..Bizimki biraz kısa gidiyo sanırım :) 61 cm ve 7.350 gr olmuş oğlum.Herşey yolunda çok şükür ki..Huysuzuluğumuz da yok gibi inşallah.Ateş vs olmazsa şurup vermeyi düşünmüyorum bu sefer.Bir de hemşiremizin tavsiyelerinden bahsedeyim ; yavaştan yeni tatlar olduğunu farketsin azıcık azıcık tattır dedi çorba,evde mayalanmış yoğurt meyveler vs...çaykaşığı ucuyla sadece tattır arada aççken dedi bakalım.Bir de demir damlamızı verdiler günde 4 damla.şimdilik bu kadar..
Asi ateş falan yaptı mi canım.bide yoğurdu günlük mu yapmak gerekiyor yoksa bi kere mayaladimiz i her gün verebiliyor muyuz

Asi ateş falan yaptı mi canım.bide yoğurdu günlük mu yapmak gerekiyor yoksa bi kere mayaladimiz i her gün verebiliyor muyuz
Henüz ateş falan olmadı canım çok şükür.Yoğurt konusunda inan hiç bi fikrim yok ama genelde küçük cam kaselere fln mayalıyorlar sanırım bebekler için taze olsa daha iyi olabilir tabi

Sanki beni anlatmışsın. Aynı şeyleri bi haftadır yaşıyoruz. Gece uyanmaları arttı. 8de uyuyan çocuk gece 12den aşağı uyumaz oldu. Gündüz uykularımız yok gibi. Toplasan 1 saat anca eder. Anlamıyorum bu kadar uykusuzluğu nasıl dayanıyor bebeğim sürekli oyun istiyor.
Geçer umarım bu hallerimiz. Yorgunum vücut olarak artık :(

canım ya benimki de aynen öyle gece 3 e kadar 2 kere uyanıyor gee 3 ten sonra saat başı:KK43: çok yoruluyorum uykusuzluk çok zor:KK43: gündüz de emiyo kucağımda uyuyo yatağa koyuyorum hooop gözler açılıyo. günde topladan 40 dk uyumuyo buna rağmen gece de geç yatıyo bu kadar enerjiyi nerden buluyolar anlamıyorum
Hayattan alacakları var sanki değil mi :) Bu acele ne anlamıyorum valla :)

Kilomuz aynı senin oğlunla. Bizim de boy 62 cm. Len oğlum güdük mü kalcan diye takılıyorum ya ben taktım oğlumun boyuna. Doktor sorun yok gayet normal dese bile sanki daha uzun olmalıydı bu zamana kadar :)

Cnm biz 45 gunlujkn yaptrdik cikiklik yok.ama kucuk old icin tam gelismenis dediler.2.5vaylikkn gittik dun cikiklik var dediler cift bez bagliyorz 3.ayinda bi daha gitcez.oyle cnm skldiki napcm.bilmiyorum :KK43: bnm yuzunden okdu diyorum ins iyilesr kizim kalcalari 3 ayllikkn bakiyoz dediler
Canım fazla giremiyorum bebis beni mahvetti birkac sayfa okuyayim dedim nasil bebekler diye hep benzer sorunlar
Uzüldum demissin de ben de cok uzülmustum kalca açıları esit degildi cift bez bagladık 1 ay
Oteki kontrolde duzeldi birebir esitlendi bezi duzenli bagla
Ben de cok sucladim kendimi cok agladım ama bizim hatamiz degil 3 aydan once görüluyomus
Biz düzeldik siz de düzelirsiniz Inşallahh

Kızlar bebekleri rutine alıstirmak icin duymussunuzdur Tracy hoggdan Bebek Bakımında mucize Çözümler kitabini alin okuyun gecen hafta aldım okumaya uygulamaya basladım
Ama cok sabir lazım birde kararlılık
Uygulamaya basladım ama cok zorlandım
Benim kolikli,reflülü ne ararsaniz olan bi oglusum var 3ayi bitirdik
Ne zaman uyanir emer belli degildi biraz düzene girdik
Ama bikac gundur krizmidir yine basladık butun yazdiklarijiz var ay dönumu mu neyse artik :(

Kızlar bebekleri rutine alıstirmak icin duymussunuzdur Tracy hoggdan Bebek Bakımında mucize Çözümler kitabini alin okuyun gecen hafta aldım okumaya uygulamaya basladım
Ama cok sabir lazım birde kararlılık
Uygulamaya basladım ama cok zorlandım
Benim kolikli,reflülü ne ararsaniz olan bi oglusum var 3ayi bitirdik
Ne zaman uyanir emer belli degildi biraz düzene girdik
Ama bikac gundur krizmidir yine basladık butun yazdiklarijiz var ay dönumu mu neyse artik :KK43:
aynisinda bi tane de bende var:) ama ben oglumu uzecek hic bi egitim yapmayacagim zaten simdiye kadar cok agladi hala da gaz sancisindan aglamalardevam ediyo:( uyku duzeni falan hepsi gecici buyuyunce kendiliginden oluyo zaten 10 yil sonra oldu onu uzmek istemiyorum

aynisinda bi tane de bende var:) ama ben oglumu uzecek hic bi egitim yapmayacagim zaten simdiye kadar cok agladi hala da gaz sancisindan aglamalardevam ediyo:KK43: uyku duzeni falan hepsi gecici buyuyunce kendiliginden oluyo zaten 10 yil sonra oldu onu uzmek istemiyorum

Ben de asla uzmek istemem melegimi ama gece hic uyumuyodu ben de tabi. kitapta butün sebepler vs yaziyo.birebir uygulamak imkansiz ama en azından gece uyansada biraz uyuyo iyi oldu
Ayrıca bugun kimyon olayını denedim biraz iyi geldi gibi

selam annişler biz 85 gunluk olduk kizim uykusu geldiginde agliyor bide cok huysuzlasiyor.hergun yeni bisey buluyor kendi kendine konusuyor bazende bagiriyor ama gulerek :) cok tatli o halleri ama bagirmasina nasl engel ola bilirim

Canım fazla giremiyorum bebis beni mahvetti birkac sayfa okuyayim dedim nasil bebekler diye hep benzer sorunlar
Uzüldum demissin de ben de cok uzülmustum kalca açıları esit degildi cift bez bagladık 1 ay
Oteki kontrolde duzeldi birebir esitlendi bezi duzenli bagla
Ben de cok sucladim kendimi cok agladım ama bizim hatamiz degil 3 aydan once görüluyomus
Biz düzeldik siz de düzelirsiniz Inşallahh
Insallh cnm icten 3 numara ustune 4 numara takiyorum haftaya kontrolumuz var ins.duzelmis derler.bn kndimde rahtszim usuttummu nedr midem sirtim cok kotu.dojtra gitmm lazim safrada tas olabilirmis :( yoruldum bnde cok yardim etmiyo esim hic gece gundz bn basindayim sewmeye sewiyor ama bi saat tutayim sen uyu yok :( kndimden gectum diyolrya dogumdan snra kadinlr saliyor kndini.diye anlafim neden oldugunu .tuvakete gidemiyimki ne bakimi

selam annişler biz 85 gunluk olduk kizim uykusu geldiginde agliyor bide cok huysuzlasiyor.hergun yeni bisey buluyor kendi kendine konusuyor bazende bagiriyor ama gulerek :) cok tatli o halleri ama bagirmasina nasl engel ola bilirim
Bagirmasi norml cnm bnde bi kitap varda ciglik atmasi konusuyor gbi yapmasi normlmis bnmkinin gece uyaninca cenesi dusuyo tepki verirsem :) bnmde gulesim geliyo oda basliyo oylececsabahi ediyoruz .kucagima alinca bazen ayyy der gbi ses cikariyo cok komik :)

Kilomuz aynı senin oğlunla. Bizim de boy 62 cm. Len oğlum güdük mü kalcan diye takılıyorum ya ben taktım oğlumun boyuna. Doktor sorun yok gayet normal dese bile sanki daha uzun olmalıydı bu zamana kadar :)
cnm ben persentilini hesapladım.kilosu %79 boyu ise %34 çıktı. %3 ve 97 arasındaki değerler normal kabul edilmekle standart değer 50..yanı benim oğlum yaşıtlarının %34ünden uzun % 66sından ise kısa

http://www.gurmebebek.com/persentil-hesapla-45

cnm ben persentilini hesapladım.kilosu %79 boyu ise %34 çıktı. %3 ve 97 arasındaki değerler normal kabul edilmekle standart değer 50..yanı benim oğlum yaşıtlarının %34ünden uzun % 66sından ise kısa

http://www.gurmebebek.com/persentil-hesapla-45
Aynı yerden hesaplamışız canım. Kilo aynı boy %46 çıktı bizim de. Aman sağlıklı olsun da diyor insan bir taraftanda kısa mı bebeğim acaba diye düşünüyorum. :)

Back