- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.701
Eksi cnm bnmde bir ıslak mendil birde pamuk geldi ben bilemediğimden pamuk almışım neyse artık onunda muslukta ıslar kullanırımİnan sadece baby and me aldığım için diğerlerinin fiyatlarını tam bilmiyorum. Baby and me yi de koliyle alıyoruz.
Suan 4 numara kullanıyorum 36 li10 tlye kaçlı geliyor canım
Aynen kizlar .bunu okuyunca normal seyri oldugunu anladim ama...bakin bir
http://www.milliyet.com.tr/dogum-sonrasi-sac-dokulmesi-normal-pembenar-detay-aile-1499145/
Ben gece uykumda kendi karınıma pışpış yaparken buldum kendimi gülsemmi ağlasammı bilemedimBilmiyorum valla ams benim vücudum iflas edecek bu gidişle:) 3. Aydan sonra uyku düzeni değişti oğlumun. Zaman kavramım kayboldu, mesela telefonda biriyle konuştum ya; dünmü konuştum bıgün mü konuştum ayırt edemiyorum gece gündüzüm birbirine girdi
Canım ben yaptırdım ikinci ayında. Doktorumuz yaptırmasınızda olur ama ben yaptırmanızı öneririm hastalıklardan ciddi anlamda uzaklaştırıyor dediKızlar rota virüs aşısı ysptırdınızmı? 3. Ayda yapalım dedi doktorum ama internette yan etkilerini okuyunca korktum. Bide çok eski bi aşı değil yeni sayılır acaba güvenilirliği ne???
Sirf kabızlık yaptigi icin benim de kullanasim gelmiyor vallaDemir ilacını hala kullanıyorum ama çok düzensiz alıyorum daha çok önem vereyim bundan sonra
Biz de yaptırdık canım. Doktor tavsiyesi ile. Hastaneye bebeklerin en çok şikayetler geldikleri hastalıklardan koruyor dedi. İnternet'e yorumlara pek kulak asmadim açıkçası.Kızlar rota virüs aşısı ysptırdınızmı? 3. Ayda yapalım dedi doktorum ama internette yan etkilerini okuyunca korktum. Bide çok eski bi aşı değil yeni sayılır acaba güvenilirliği ne???
Bence hiç kimseye akılcı eleştirileri dışında kulak asma canım derim. Bazen eşim de bana söyle mi yapsan acaba böyle daha iyi değil mi diye bidirlaniyor. Benim cevap hazir: Öyle daha iyi olduğunu düşünüyorsan eyleme geç bana söyleme :) Kv de he de geç bence.Denedim canim denenedigim.yontem.klmadi.esimin kucagina verip enzirmeyi bike denedim dusun :) yok emmiyo istemiyo.kv de sen.usutuyisun bu cocuk ondn emmiyo fkn dedi kndimi cok kotu hissettim uzuldum bugun bi ton agldim. Cnm skldi
Aslinda alistim oyle korkuyodum napcm diye ana biraz netten.bakiyom.bazen.annme danisiyom geciyo gunler ama iste uyumuyo pek emmiyo o yizden skntili oluyorum.tek basima olunca emneyince korkuyorum.Allah saglik versin.insallh guzel bi sekilde buyuturuz yawrulrimizi onun korkusu oluyo tabi.bi insan yetstrcem diyorum.heycnlaniyorum yawrum bnm ins.hayirli ewlat olur heoimizin ki :)Bence hiç kimseye akılcı eleştirileri dışında kulak asma canım derim. Bazen eşim de bana söyle mi yapsan acaba böyle daha iyi değil mi diye bidirlaniyor. Benim cevap hazir: Öyle daha iyi olduğunu düşünüyorsan eyleme geç bana söyleme :) Kv de he de geç bence.
Bu arada evine döndün değil mi? Nasıl gidiyor kızımla hayatın? Harika değil mi ? Hem kendi evindeki hem kafan rahat :) Yalnızlık zorlar biraz ilk başta ama alışınca bir rutininiz olur. :)
Kasikla veriyom.biraz mama birez sut emmesi icinde ugrasiyom.ins.yoluna girer hersey canim sagolasinnofff canım.bence sıkıntı yapma.ne alaka üşütüyosun çocuk emmıyo.yok artık.saçmalık dınleme sen onu.hiçte üzülme.sende sağ biberonla ver.en azından anne sutu ıcmış olur.yada bıberon bıle almıyosa kaşıkla ver.bazı çocuklar memeyı almazmış.
Senden daha iyi kimse bakamaz kızına annesi :) Akılcı eleştirileri ve yönlendirmeler dışında esin dahi olsa kimselere kulak asma derim. Elbet büyüyecek ler sağlıklı sıhhatli olsun dediğin gibi. Gerisi boş :)Aslinda alistim oyle korkuyodum napcm diye ana biraz netten.bakiyom.bazen.annme danisiyom geciyo gunler ama iste uyumuyo pek emmiyo o yizden skntili oluyorum.tek basima olunca emneyince korkuyorum.Allah saglik versin.insallh guzel bi sekilde buyuturuz yawrulrimizi onun korkusu oluyo tabi.bi insan yetstrcem diyorum.heycnlaniyorum yawrum bnm ins.hayirli ewlat olur heoimizin ki :)
Ben varımCalisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi
ben varım evdeyim ve gece eşime dedimki annelikten istifa ediyorumCalisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi
Haklisin cnm.elimden gekdigince iyi bakmaya calisiyorym emerse uyursa cok mutlu olcm gerisi bosSenden daha iyi kimse bakamaz kızına annesi :) Akılcı eleştirileri ve yönlendirmeler dışında esin dahi olsa kimselere kulak asma derim. Elbet büyüyecek ler sağlıklı sıhhatli olsun dediğin gibi. Gerisi boş :)
Bnde varim.canim oye alistim.okula git ewe gel yemk yap is tap fln ge iyodu aksam.esimle film izliyodyk.simdi hic biri yok.cani sagolsun bnm kiz uyumuyo emmiyo hic biseye firsat kalmiyo yemk bile yemege firsat yok bazen gofretlw gunu ge iriyom.cikmk gezmk istiyom.hava kapali tam depeesyon modundayimCalisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?