2015 Temmuz Anneleri

İnan sadece baby and me aldığım için diğerlerinin fiyatlarını tam bilmiyorum. Baby and me yi de koliyle alıyoruz.
Eksi cnm bnmde bir ıslak mendil birde pamuk geldi ben bilemediğimden pamuk almışım neyse artık onunda muslukta ıslar kullanırım

Kızlar rota virüs aşısı ysptırdınızmı? 3. Ayda yapalım dedi doktorum ama internette yan etkilerini okuyunca korktum. Bide çok eski bi aşı değil yeni sayılır acaba güvenilirliği ne???

Ben gece uykumda kendi karınıma pışpış yaparken buldum kendimi gülsemmi ağlasammı bilemedim

Kızlar rota virüs aşısı ysptırdınızmı? 3. Ayda yapalım dedi doktorum ama internette yan etkilerini okuyunca korktum. Bide çok eski bi aşı değil yeni sayılır acaba güvenilirliği ne???
Canım ben yaptırdım ikinci ayında. Doktorumuz yaptırmasınızda olur ama ben yaptırmanızı öneririm hastalıklardan ciddi anlamda uzaklaştırıyor dedi

Biz de yaptırdık canım. Doktor tavsiyesi ile. Hastaneye bebeklerin en çok şikayetler geldikleri hastalıklardan koruyor dedi. İnternet'e yorumlara pek kulak asmadim açıkçası.

Denedim canim denenedigim.yontem.klmadi.esimin kucagina verip enzirmeyi bike denedim dusun :) yok emmiyo istemiyo.kv de sen.usutuyisun bu cocuk ondn emmiyo fkn dedi kndimi cok kotu hissettim uzuldum bugun bi ton agldim. Cnm skldi
Bence hiç kimseye akılcı eleştirileri dışında kulak asma canım derim. Bazen eşim de bana söyle mi yapsan acaba böyle daha iyi değil mi diye bidirlaniyor. Benim cevap hazir: Öyle daha iyi olduğunu düşünüyorsan eyleme geç bana söyleme :) Kv de he de geç bence.
Bu arada evine döndün değil mi? Nasıl gidiyor kızımla hayatın? Harika değil mi ? Hem kendi evindeki hem kafan rahat :) Yalnızlık zorlar biraz ilk başta ama alışınca bir rutininiz olur. :)

Aslinda alistim oyle korkuyodum napcm diye ana biraz netten.bakiyom.bazen.annme danisiyom geciyo gunler ama iste uyumuyo pek emmiyo o yizden skntili oluyorum.tek basima olunca emneyince korkuyorum.Allah saglik versin.insallh guzel bi sekilde buyuturuz yawrulrimizi onun korkusu oluyo tabi.bi insan yetstrcem diyorum.heycnlaniyorum yawrum bnm ins.hayirli ewlat olur heoimizin ki :)

Kasikla veriyom.biraz mama birez sut emmesi icinde ugrasiyom.ins.yoluna girer hersey canim sagolasinn

Calisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi

Calisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi

Senden daha iyi kimse bakamaz kızına annesi :) Akılcı eleştirileri ve yönlendirmeler dışında esin dahi olsa kimselere kulak asma derim. Elbet büyüyecek ler sağlıklı sıhhatli olsun dediğin gibi. Gerisi boş :)

Ben varım Bazen delirecek gibi oluyorum evde sürekli bebekle. Tek başıma bir şeyler yapmayı özledim. Eski günlerimi özlüyorum sanırım. Eş durumu bizde de parlak değil. Düşünüyorum 7/24 mesaideyim şuan ve eşimin bebek üzerinde 1 gram hakkı yok bana göre. Eve gelince 10 dk kucakta eglemek bana göre haktan sayılmıyor. Of çok dertliyim sanırım ben de

ben varım evdeyim ve gece eşime dedimki annelikten istifa ediyorum her gece saat başı uyanıyo evde tek başımayım biraz zor geliyo. ama bana bakıp da gülünce hepsini unutuyorum:)

Haklisin cnm.elimden gekdigince iyi bakmaya calisiyorym emerse uyursa cok mutlu olcm gerisi bos

Bnde varim.canim oye alistim.okula git ewe gel yemk yap is tap fln ge iyodu aksam.esimle film izliyodyk.simdi hic biri yok.cani sagolsun bnm kiz uyumuyo emmiyo hic biseye firsat kalmiyo yemk bile yemege firsat yok bazen gofretlw gunu ge iriyom.cikmk gezmk istiyom.hava kapali tam depeesyon modundayim

Aynen öyle.ailem de yok yakinimda degiller.komsu da yok.arkadaslarim calisiyo.aksama kadar evde tek basina.strese girince esimle de en ufak seyden tartisma cikiyo.kuzum gulunce herseyi unutuyorum ama ben de eski gunlerimi ozledim.depresyona girecem diye korkuyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…