2015 Temmuz Anneleri

haklısın ama her gören çok küçük falan diyo canım sıkılıyo. 3 ayı geçtik 5100 grız
Cnm kücükse küçük sen kimseye bakma. Geçen ay bnmde bebegim 600 gr. almış ama ben hiç mamaya başlamayı düşünmüyorum. Varsın zayıf olsun. Sağlıklı olduktan sonra. Mamada anne sütündeki koruyuculuk yok. İlk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklerde ilerdeki yaşlarda KOAH, kalp, tansiyon, diyabet gibi hastalıklar daha az görülüyor ve bağışıklık sistemleri mamayla beslenenlere göre çok daha güçlü oluyor. Sütün olmaz mecburen mama verirsin o ayrı, ama durup dururken sırf daha fazla kilo alsın şişsin diye vermek kaş yapayım derken göz çıkarmak demektir. Hem mama bebeklerde kof bir şişlik yapıyor hormonlu gibi sanki. Bnm bebegimde 75 günlük 5.200 gr. Ayrıca 35 günde 750 gr. hiçte az değil

Kazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diyorum.korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı
Bende olmadım. Emzirdigimiz süre boyunca vücut prolaktin diye bir hormon salgılıyomuş. Buda regl olmamızı engelliyomuş. Sıkıntı yok, korunmaya devam

Ben mana ve anne sütü aynı anda bile veremiyorum.sanki sütün faydasını götürecek hepsi gdo lu zayıf olsun doğalı olsun,

Kızlar bebekleriniz tutmaya dokınmaya başladı mı bnmkisi uzaktan başladı, çok suygulanıyrm, bebeğimin büyüdüğünü görmek çok duygukandırıyor.ama bir haftadır gündüz uyumuyor ona fsiher Price uyku arkadaşı ve eğitici köpeköik aldım gelince deniycem.

Kaç aylık bebegin

canım biz kapatsak da apartmanda herkes wifi kullanıyo yapacak bişey yok yani tabi en güzeli herşeyden uzak yetiştirmek ama günümüzde çok mümkün olmuyo
Evet eşim de diyo ama mesela alt komşunun wifi ı bizde tek tırnak çekiyo yani aslında yakınlık uzaklık önemli. O nedenle ben elimden geldiğince modemi kapalı tutuyorum günde 4-5 ke açıp işimi halledip kapatıyorum.

Valla öyle ama ben baby and me imin burnunu bile siliyorum güvenle. Napalım3 kuruş fazla olsun.

Çok haklısın ama bazı çalışmalar var 2 yaşına kadar bebeklerin yumuşak doku gelişimi devam ettiğinden radyasyondan daha çok etkileniyolarmış. Bizim doktorumuz da evet zararlı ama bilgisayar şirketleri çalışmaların sonuçlarının Yayınlanmasını engelliyor dedi. Ben de kullanıyorum tabi hiç kullanmıyo değilim ama ddiğin gibi hep içim acıyarak kullanıyorum telefonu interneti. Küçücük bebeklerde ağza alınmayacak hastalıklar çıkıyo. Napcamı bilemiyorum. Ben çok rahat bir insan değilim malesef.

Ben mana ve anne sütü aynı anda bile veremiyorum.sanki sütün faydasını götürecek hepsi gdo lu zayıf olsun doğalı olsun,
Canım tabiiki anne sütü çok faydalı ve doğal ama hangimiz bu zamanda organik besleniyoruz bizim yediğimiz içtiğimizde gdo lu artık hiç birşey masum değil,hem hangimiz hamileyken zamansız besinlere aşermedi veya sakıncalı olanları yemedi, ben ikiz annesiyim mecburen mama veriyorum böyle mamalar çok kötülendiği zaman üzülüyorum...

Valla öyle ama ben baby and me imin burnunu bile siliyorum güvenle. Napalım3 kuruş fazla olsun.
Yok canım baby me fiyatı çok uygun o korkuttu, unibaby yeni doğan en pahalısı, aslında üşenmesem hep su pamuk yapcam sonuçta bizim temizliğimiz onlarla yaptığınmuzı diüşünüurm kesin kaşıntı mantar filan olur

8 Temmuz doğumlu CNm çok bambaşka bişi emzirirken Minnacık parmakları ile bana dokunuyor ya o anlarda hiç derdim kalmıyor
Evet canım çok farklı bi duygu rabbim uzun hayırlı ömür versin yavrularimiza. Senin bebek kac kilo boyu kac canım

İnan sadece baby and me aldığım için diğerlerinin fiyatlarını tam bilmiyorum. Baby and me yi de koliyle alıyoruz.

canım sutunu sağıp bıberonla denıyormusun.yada başka bir pozisyonda emzırmeyı.benımkıde bır gogsumu almıyo bende bebegı yatırıp agzına katıyorum ozman emıyo.denesene
Denedim canim denenedigim.yontem.klmadi.esimin kucagina verip enzirmeyi bike denedim dusun :) yok emmiyo istemiyo.kv de sen.usutuyisun bu cocuk ondn emmiyo fkn dedi kndimi cok kotu hissettim uzuldum bugun bi ton agldim. Cnm skldi

Netten mi alıyorsun canım ,bencede imkan olsa prima can bebe molfiks alırım hep ama bütçeyi zorluyor malesef
Cani
Marketlerde varmu canim sizinti oluyomu memnunmusun bende numune istedim fiyati konusunda fikrim yok ama
Kizlar bizim marketten aliyorum sleepy 10 tl gayet memnunum sizinti falan olmuyo bence prima molfix ten farki yok bugune kadar bicok bez denedim huggieste iyiydi abisine kullanmistim onun farki arka tarfinda lastikli olmasi cocugum altina yaptiginda arkadan beline tasmiyodu simdi nasil bilmem ama sleepy fiyat olarak cok iyi sonucta cope gidiyo hepsi bu arada sleepy sensitive biraz pahali ben sensitive kullanmadim kusura bakmayin bitaz gec yazdim telim tamirdeydi

Denedim canim denenedigim.yontem.klmadi.esimin kucagina verip enzirmeyi bike denedim dusun :) yok emmiyo istemiyo.kv de sen.usutuyisun bu cocuk ondn emmiyo fkn dedi kndimi cok kotu hissettim uzuldum bugun bi ton agldim. Cnm skldi
offf canım.bence sıkıntı yapma.ne alaka üşütüyosun çocuk emmıyo.yok artık.saçmalık dınleme sen onu.hiçte üzülme.sende sağ biberonla ver.en azından anne sutu ıcmış olur.yada bıberon bıle almıyosa kaşıkla ver.bazı çocuklar memeyı almazmış.

10 tlye kaçlı geliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…