- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.681
Cnm kücükse küçük sen kimseye bakma. Geçen ay bnmde bebegim 600 gr. almış ama ben hiç mamaya başlamayı düşünmüyorum. Varsın zayıf olsun. Sağlıklı olduktan sonra. Mamada anne sütündeki koruyuculuk yok. İlk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklerde ilerdeki yaşlarda KOAH, kalp, tansiyon, diyabet gibi hastalıklar daha az görülüyor ve bağışıklık sistemleri mamayla beslenenlere göre çok daha güçlü oluyor. Sütün olmaz mecburen mama verirsin o ayrı, ama durup dururken sırf daha fazla kilo alsın şişsin diye vermek kaş yapayım derken göz çıkarmak demektir. Hem mama bebeklerde kof bir şişlik yapıyor hormonlu gibi sanki. Bnm bebegimde 75 günlük 5.200 gr. Ayrıca 35 günde 750 gr. hiçte az değilhaklısın ama her gören çok küçük falan diyo canım sıkılıyo. 3 ayı geçtik 5100 grız
Bende olmadım. Emzirdigimiz süre boyunca vücut prolaktin diye bir hormon salgılıyomuş. Buda regl olmamızı engelliyomuş. Sıkıntı yok, korunmaya devamKazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diyorum.korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı
Ben mana ve anne sütü aynı anda bile veremiyorum.sanki sütün faydasını götürecek hepsi gdo lu zayıf olsun doğalı olsun,Cnm kücükse küçük sen kimseye bakma. Geçen ay bnmde bebegim 600 gr. almış ama ben hiç mamaya başlamayı düşünmüyorum. Varsın zayıf olsun. Sağlıklı olduktan sonra. Mamada anne sütündeki koruyuculuk yok. İlk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklerde ilerdeki yaşlarda KOAH, kalp, tansiyon, diyabet gibi hastalıklar daha az görülüyor ve bağışıklık sistemleri mamayla beslenenlere göre çok daha güçlü oluyor. Sütün olmaz mecburen mama verirsin o ayrı, ama durup dururken sırf daha fazla kilo alsın şişsin diye vermek kaş yapayım derken göz çıkarmak demektir. Hem mama bebeklerde kof bir şişlik yapıyor hormonlu gibi sanki. Bnm bebegimde 75 günlük 5.200 gr. Ayrıca 35 günde 750 gr. hiçte az değil
Evet yüksekmiş zaten her ay 60 tl veriyorum vitaminlere. Sırf bebeğim iyi beslensin diye. Artık onada para veremicem.15 günlüğü 25 tl
Kaç aylık bebeginKızlar bebekleriniz tutmaya dokınmaya başladı mı bnmkisi uzaktan başladı, çok suygulanıyrm, bebeğimin büyüdüğünü görmek çok duygukandırıyor.ama bir haftadır gündüz uyumuyor ona fsiher Price uyku arkadaşı ve eğitici köpeköik aldım gelince deniycem.
Evet eşim de diyo ama mesela alt komşunun wifi ı bizde tek tırnak çekiyo yani aslında yakınlık uzaklık önemli. O nedenle ben elimden geldiğince modemi kapalı tutuyorum günde 4-5 ke açıp işimi halledip kapatıyorum.canım biz kapatsak da apartmanda herkes wifi kullanıyoyapacak bişey yok yani tabi en güzeli herşeyden uzak yetiştirmek ama günümüzde çok mümkün olmuyo
Valla öyle ama ben baby and me imin burnunu bile siliyorum güvenle. Napalım3 kuruş fazla olsun.Sipariş verdim canım, gelince bakcam ama ne yakan söyleyim o da fiyattan dolayı beni korkutuyor, ama canım eczacılar diyor ki ambalaja giren her şeyde illa kimyasal gerekiyor yoksa olmaz, illa koruyucu sabitleyici koyuyorlar ben unibaby kıllanıyrm yeni doğan diğerlerini de denedik, ama hep bırakıp banyoya koydum klozet temizliyorum, unibaby gerçekten çok gğzel
Çok haklısın ama bazı çalışmalar var 2 yaşına kadar bebeklerin yumuşak doku gelişimi devam ettiğinden radyasyondan daha çok etkileniyolarmış. Bizim doktorumuz da evet zararlı ama bilgisayar şirketleri çalışmaların sonuçlarının Yayınlanmasını engelliyor dedi. Ben de kullanıyorum tabi hiç kullanmıyo değilim ama ddiğin gibi hep içim acıyarak kullanıyorum telefonu interneti. Küçücük bebeklerde ağza alınmayacak hastalıklar çıkıyo. Napcamı bilemiyorum. Ben çok rahat bir insan değilim malesef.Ya benim de bu konuda icim hic rahat degil evde kablosuz modem var, cep telefonlari zaten malum, bebegi uyuturken bir yandan elimde teleon oluyor malesef. Tek yapabildigim oglumun basindan ve olabildigince vucudundan uzak tutmak. Modemi de kpatmiyorum. bebek telsizleri de ve evdeki elektronik cihazlarin cogu radyasyon yayiyor. Icimden bi ses bu cocuk mecburen bu ortamda buyuyecek diyor ben simdi korusam bi sene sonra koruyamayacagim. Yani icime sinmiyor ama bir sey de yapamiyorum.
Canım tabiiki anne sütü çok faydalı ve doğal ama hangimiz bu zamanda organik besleniyoruz bizim yediğimiz içtiğimizde gdo lu artık hiç birşey masum değil,hem hangimiz hamileyken zamansız besinlere aşermedi veya sakıncalı olanları yemedi, ben ikiz annesiyim mecburen mama veriyorum böyle mamalar çok kötülendiği zaman üzülüyorum...Ben mana ve anne sütü aynı anda bile veremiyorum.sanki sütün faydasını götürecek hepsi gdo lu zayıf olsun doğalı olsun,
8 Temmuz doğumlu CNm çok bambaşka bişi emzirirken Minnacık parmakları ile bana dokunuyor ya o anlarda hiç derdim kalmıyorKaç aylık bebegin
Yok canım baby me fiyatı çok uygun o korkuttu, unibaby yeni doğan en pahalısı, aslında üşenmesem hep su pamuk yapcam sonuçta bizim temizliğimiz onlarla yaptığınmuzı diüşünüurm kesin kaşıntı mantar filan olurValla öyle ama ben baby and me imin burnunu bile siliyorum güvenle. Napalım3 kuruş fazla olsun.
Evet canım çok farklı bi duygu rabbim uzun hayırlı ömür versin yavrularimiza. Senin bebek kac kilo boyu kac canım8 Temmuz doğumlu CNm çok bambaşka bişi emzirirken Minnacık parmakları ile bana dokunuyor ya o anlarda hiç derdim kalmıyor
Aynen kizlar .bunu okuyunca normal seyri oldugunu anladim ama...bakin birBenimde çok dökülüyor
İnan sadece baby and me aldığım için diğerlerinin fiyatlarını tam bilmiyorum. Baby and me yi de koliyle alıyoruz.Yok canım baby me fiyatı çok uygun o korkuttu, unibaby yeni doğan en pahalısı, aslında üşenmesem hep su pamuk yapcam sonuçta bizim temizliğimiz onlarla yaptığınmuzı diüşünüurm kesin kaşıntı mantar filan olur
Bebımde cok dökülüyor bir aydır böyleKızlar bugün inanılmaz saçım döküldü avuç avuç biraz korktum açıkçası. Emzirmeden mi kaynaklı acaba? Böyle bi sıkıntı yaşayan var mı?
Denedim canim denenedigim.yontem.klmadi.esimin kucagina verip enzirmeyi bike denedim dusun :) yok emmiyo istemiyo.kv de sen.usutuyisun bu cocuk ondn emmiyo fkn dedi kndimi cok kotu hissettim uzuldum bugun bi ton agldim. Cnm skldicanım sutunu sağıp bıberonla denıyormusun.yada başka bir pozisyonda emzırmeyı.benımkıde bır gogsumu almıyo bende bebegı yatırıp agzına katıyorum ozman emıyo.denesene
CaniNetten mi alıyorsun canım ,bencede imkan olsa prima can bebe molfiks alırım hep ama bütçeyi zorluyor malesef
Kizlar bizim marketten aliyorum sleepy 10 tl gayet memnunum sizinti falan olmuyo bence prima molfix ten farki yok bugune kadar bicok bez denedim huggieste iyiydi abisine kullanmistim onun farki arka tarfinda lastikli olmasi cocugum altina yaptiginda arkadan beline tasmiyodu simdi nasil bilmem ama sleepy fiyat olarak cok iyi sonucta cope gidiyo hepsi bu arada sleepy sensitive biraz pahali ben sensitive kullanmadim kusura bakmayin bitaz gec yazdim telim tamirdeydiMarketlerde varmu canim sizinti oluyomu memnunmusun bende numune istedim fiyati konusunda fikrim yok ama
offf canım.bence sıkıntı yapma.ne alaka üşütüyosun çocuk emmıyo.yok artık.saçmalık dınleme sen onu.hiçte üzülme.sende sağ biberonla ver.en azından anne sutu ıcmış olur.yada bıberon bıle almıyosa kaşıkla ver.bazı çocuklar memeyı almazmış.Denedim canim denenedigim.yontem.klmadi.esimin kucagina verip enzirmeyi bike denedim dusun :) yok emmiyo istemiyo.kv de sen.usutuyisun bu cocuk ondn emmiyo fkn dedi kndimi cok kotu hissettim uzuldum bugun bi ton agldim. Cnm skldi
10 tlye kaçlı geliyor canımCani
Kizlar bizim marketten aliyorum sleepy 10 tl gayet memnunum sizinti falan olmuyo bence prima molfix ten farki yok bugune kadar bicok bez denedim huggieste iyiydi abisine kullanmistim onun farki arka tarfinda lastikli olmasi cocugum altina yaptiginda arkadan beline tasmiyodu simdi nasil bilmem ama sleepy fiyat olarak cok iyi sonucta cope gidiyo hepsi bu arada sleepy sensitive biraz pahali ben sensitive kullanmadim kusura bakmayin bitaz gec yazdim telim tamirdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?