• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canim ben aventin manuel pompasini aldim.bibron basligi da var.naturelden farklinidir ki?
Bende de elektrikli pompası var onun içinden de natural çıktı. Manueli bilemem ama büyük ihtimal naturaldir canım. Böyle geniş bir başlığı var ve emme yastıkları var yaprak şeklide kenarlarında. İnternetten bak istersen.

Kullanıyorum canım %100 organik çok memnunum. Sadece yumuşatıcı alma. Yumuşatıcılar organik yapılamıyo malesef ve zararlı maddeler içeriyo.
Deterjanı hacışakir kullanıyodum bundan sonra onuda babyne kullanırım. Babyne deterjan sıvımı tozmu?

Bebeğinizin kiloları nasıl benim ki 90 günlükken 62 cm 6200 du. Doğum kilo si 2500 48 cm kız bebek

Kızlar benim önemli bi sorum var. Şimdi hepimiz internet bilgisayar telefon kullanıp duruyoruz belli ki burayada düzenli yazdığımıza göre... Bunların bebeklerimize zararı yok mu? Ben gün içinde 10 kez modemi kapatıyorum. Bir şey bakacağım zaman açıyorum. Sizin fikriniz ne aman ne olacak mı diyosunuz yoksa benim gibi sıkıntıda mısınız?

Avent natural e bir bakın. Anne memesi ile aynı mekanizma. Ben çok memnunum başka biberon asla almam. Hamileyken bir sürü almıştım hepsi duruyo hiç birini kullanmıyorum.
Benim kız da 10 haftalık, ben de ilk günden beri Avent in biberonunu kullanıyorum. Çok memnunum, hiç memeden uzaklaştırmıyor bebeği.

Kızlar benim önemli bi sorum var. Şimdi hepimiz internet bilgisayar telefon kullanıp duruyoruz belli ki burayada düzenli yazdığımıza göre... Bunların bebeklerimize zararı yok mu? Ben gün içinde 10 kez modemi kapatıyorum. Bir şey bakacağım zaman açıyorum. Sizin fikriniz ne aman ne olacak mı diyosunuz yoksa benim gibi sıkıntıda mısınız?
Ben hiç kapatmıyorum Can'ım, aman aman bi zararı olacağını düşünmüyorum. Eğer o kadar ince düşünürsek, bence bayağı zorlanırız tatlım.

Evet ben zorlanıyorum işte :/
Ya benim de bu konuda icim hic rahat degil evde kablosuz modem var, cep telefonlari zaten malum, bebegi uyuturken bir yandan elimde teleon oluyor malesef. Tek yapabildigim oglumun basindan ve olabildigince vucudundan uzak tutmak. Modemi de kpatmiyorum. bebek telsizleri de ve evdeki elektronik cihazlarin cogu radyasyon yayiyor. Icimden bi ses bu cocuk mecburen bu ortamda buyuyecek diyor ben simdi korusam bi sene sonra koruyamayacagim. Yani icime sinmiyor ama bir sey de yapamiyorum.

Canım baby and me marka al. İçinde sadece saf su ve pamuk var. Uni baby dahil bir sürü madde var hepsinin içinde hele primanın yeni doğan mendilleri acayip kötü içi kimyasal dolu. Hepsi kokusuz bakınca iyi bu diyosun ama arkasını çevirip okumak gerek.
Sipariş verdim canım, gelince bakcam ama ne yakan söyleyim o da fiyattan dolayı beni korkutuyor, ama canım eczacılar diyor ki ambalaja giren her şeyde illa kimyasal gerekiyor yoksa olmaz, illa koruyucu sabitleyici koyuyorlar ben unibaby kıllanıyrm yeni doğan diğerlerini de denedik, ama hep bırakıp banyoya koydum klozet temizliyorum, unibaby gerçekten çok gğzel

Bende ücretsiz izne ayrildim bu sefer ilk bebegimde hemen baslamistim işe baslayan herkesin Allah yardımcısı olsun cabucak gecti 13 hafta keske daha uzun olsa da bebeklerimizle daha cok birlikte olabilsek.
ayy ne güzel.maalesef ucretsız ızne ayrılamıyorum.zaten doğum ıznınde de evde çalıştım.maalesef ızın vermıyorlar.

canım biz kapatsak da apartmanda herkes wifi kullanıyo:( yapacak bişey yok yani:( tabi en güzeli herşeyden uzak yetiştirmek ama günümüzde çok mümkün olmuyo:(

Back