2015 Temmuz Anneleri

Benim adetime 1 hafta kaldi.simdiden dert ettim sutum adet donemlerimde azaliyo.gecenkinde zor idare ettik 3-4 gun baya bi azaldi.2 kez sagip buzluga attim.bikac kez dsha sagmayi dusunuyorum.en azindan gece uyumadan once vereyim diyorum sagdiklarimi.medela calm aklimda ama sirf bi ihtimal icin almaya deger mi bilmiyorum.elimde dr. Brown dogal akış cam biberon var.aslinda kasik da deneyrbilirim.gecen annem ek besine gecince kasiga zor alistigini soyledi.hem yavastan alistirma yapmis oluruz

Aynen bem de dogumdan once neolur ne olmaz diye dr browns dogal akis almistim, simdilik mama vermiyorsun nasil olsa dedigin gibi medelaya gerek yok insallah ihtiyacin da olmaz geceleri iyi uyur da sagarsin. Senin sutunu sagdiktan sonra kasikla icirmek doyurur mu acaba bilemedim. mama gibi daha dolgun biseyi bes on kasik versen tokluk hissi alir ama sut zor gibi. Ama alissin tabi kullanacagiz mecbur. Su alti ayi bi cikarsaydik baska bisey istemiyorum.

kızlar merhaba nasılsınız.nasıl gıdıyor bebişlerle.offf ızın bıtıyor az kaldı benı stres bastı.

Bende ücretsiz izne ayrildim bu sefer ilk bebegimde hemen baslamistim işe baslayan herkesin Allah yardımcısı olsun cabucak gecti 13 hafta keske daha uzun olsa da bebeklerimizle daha cok birlikte olabilsek.

asıl avent natural var anne memesini taklit ediyor ucu. Ben ondan sanırım hiç sorun yaşamadım. Meme ile aynı mekanizma. Bir de tam tersi bebeğim çoğu zaman mamayı istemiyo. Bir bebek memeyi sırf günde bi kez biberon aldı diye bırakmaz ki zaten. Meme sadece beslenmek için değil onlara güven veriyo, sıcaklık veriyo, sakinleştiriyo. O kadar korkmamak lazım mamadan. Annenin sütü az olabilir, bir şey olur sütü azalabilir, bebeğin beslenip büyümesi önemli böyle durumlar için diyorum zaten yoksa keyfiyetten mama vermeye bende karşıyım.

Avent natural e bir bakın. Anne memesi ile aynı mekanizma. Ben çok memnunum başka biberon asla almam. Hamileyken bir sürü almıştım hepsi duruyo hiç birini kullanmıyorum.

Evet bende korkuyorum uyurken yüzünü kapatır diye. Yapacak bir şey yok akşamları çıkartıcaz. Artık gündüz takmak bile iyi bence en az bir üst değiştirme erteler. Halimiz duman

Kızlar bugün inanılmaz saçım döküldü avuç avuç biraz korktum açıkçası. Emzirmeden mi kaynaklı acaba? Böyle bi sıkıntı yaşayan var mı?

Evet bende korkuyorum uyurken yüzünü kapatır diye. Yapacak bir şey yok akşamları çıkartıcaz. Artık gündüz takmak bile iyi bence en az bir üst değiştirme erteler. Halimiz duman
Evet evet gerçekten üst kirletme olayımız bitti o önlükler sayesinde.

Aynı fikirdeyim canım hepsi satış için sektör sonuçta, Allah dışardan durup dururken el kadar bebeğe bişi sürülmesini gerektirecek şekilde yaratmamıştır bebekleri, bende hiç sürmüyorum , ıslak mendilde unibaby yeni dopN ona koyorum pRaya su pamuk üşenince

Canım baby and me marka al. İçinde sadece saf su ve pamuk var. Uni baby dahil bir sürü madde var hepsinin içinde hele primanın yeni doğan mendilleri acayip kötü içi kimyasal dolu. Hepsi kokusuz bakınca iyi bu diyosun ama arkasını çevirip okumak gerek.

Avent natural e bir bakın. Anne memesi ile aynı mekanizma. Ben çok memnunum başka biberon asla almam. Hamileyken bir sürü almıştım hepsi duruyo hiç birini kullanmıyorum.
Canim ben aventin manuel pompasini aldim.bibron basligi da var.naturelden farklinidir ki?

Babyme kullanıyorum bende. Geçen hafta annemdeydim, orda kalma planım yoktu yanıma yedek ıslak mendil almadım.bitince marketten unibaby yenidoğan aldım 2. Alt değiştirmemizde kızardı oğlumun popişi.. Gerçekten baby me yenidoğan mendili çok güzel. Acaba deterjanları felan nasıl kullandınmı hiç?

Kullanıyorum canım %100 organik çok memnunum. Sadece yumuşatıcı alma. Yumuşatıcılar organik yapılamıyo malesef ve zararlı maddeler içeriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…