- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.541
canım bizde reflü var ilk başlarda yapıyodu öyle özellikle emdikten sonra ağlarsa fışkırtoyoduKızlar bu 2.ay verem aşısı oldu dün oglum normalde kusuyodu zaten ama sbh resmen yerinden firladı agzındsn tüm emdigi fışkırdı bötle bisey yasayan varmi normalmi cok panik oldum
valla bizimki de fırsat buldukça bakıyo:) hatta geçen gaz sancısı tuttu nasıl ağlıyor anlatamam tv dede madagaskar vardı onu bi gördü yarım yamalak ağlamaya başladı resmen:) ama biz izin vermiyoruz şimdilikKizlar benim oglan tv seyrediyor izin vermelimiyim renkler dikkatini cekiyor sanirim
Yavrular yaramaz olunca ne yapalımNe kadar az yazılıyo artık.
Canım mama başlama ben geçen net karşıyıyorum şu bir ara gdo şu demiş toplanan mama milupa aptamilin birkızlar oğlum 1 ay 5 günde 750 gr almışdoktor bişey demedi ama mama başlasam mı ki?
haklısın ama her gören çok küçük falan diyo canım sıkılıyo. 3 ayı geçtik 5100 grızCanım mama başlama ben geçen net karşıyıyorum şu bir ara gdo şu demiş toplanan mama milupa aptamilin bir
Serisiymiş. Bu kadar büyüm bir firmanın adı bile karıştıysa ben höbirine güvenmiyorum, mamada benekleri kof yapan bişi var varsın zayıf olsun hayatı boyunca alabileceği en doğal en mucize şeyi Allah bize vermiş, yavrumuzu besleyelim diye bem ek gıdaya bile geçmek istemiyorm.hiç bir gıdaya güvenmiyorum.
canim merak ettim seni naaptin bebegin memeyi kabulediyomuYok cnm yemedim .bisey yemiyorumki dogru duzgun.ins.duzelir o ittikce bn uzuluyorum ama gecicsk insallh demekten baska care yok napim
Boşversene canım doktor ay aralığındaysa boşver, sağlıklı olsunda kilo ne ki, hiç sıkılma her bebek aynı olamazhaklısın ama her gören çok küçük falan diyo canım sıkılıyo. 3 ayı geçtik 5100 grız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?