2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bu 2.ay verem aşısı oldu dün oglum normalde kusuyodu zaten ama sbh resmen yerinden firladı agzındsn tüm emdigi fışkırdı bötle bisey yasayan varmi normalmi cok panik oldum
canım bizde reflü var ilk başlarda yapıyodu öyle özellikle emdikten sonra ağlarsa fışkırtoyodu

v
Kizlar benim oglan tv seyrediyor izin vermelimiyim renkler dikkatini cekiyor sanirim
valla bizimki de fırsat buldukça bakıyo:) hatta geçen gaz sancısı tuttu nasıl ağlıyor anlatamam tv dede madagaskar vardı onu bi gördü yarım yamalak ağlamaya başladı resmen:) ama biz izin vermiyoruz şimdilik

Kızlar ben de geçen sene aylarca çektim.Sürekli yaraydı.Kanıyordu.Ayaklarımı yere vura vura hıçkıra hıçkıra ağlayarak emziriyordum.Doktor ağrı kesici ve antibiyotik kullan dedi.Mastitlerim de hala devam ediyor.Denemediğim hiç ama hiç birşey kalmamıştı.Sonra Aloe Vera içerikli bir sprey aldım.Hem ağrı kesici,hem antibakteriyel hem de aloe vera özlü olduğu için cildi hızla onaran bir sprey.Şimdi de mastit olduğumda kullanıyorum hemenki sıtmaya çevirmesin diye.Şiddetle öneririm,Allah kimseye çektirmesin o acıyı.

Kızlar ben de geçen sene aylarca çektim.Sürekli yaraydı.Kanıyordu.Ayaklarımı yere vura vura hıçkıra hıçkıra ağlayarak emziriyordum.Doktor ağrı kesici ve antibiyotik kullan dedi.Mastitlerim de hala devam ediyor.Denemediğim hiç ama hiç birşey kalmamıştı.Sonra Aloe Vera içerikli bir sprey aldım.Hem ağrı kesici,hem antibakteriyel hem de aloe vera özlü olduğu için cildi hızla onaran bir sprey.Şimdi de mastit olduğumda kullanıyorum hemenki sıtmaya çevirmesin diye.Şiddetle öneririm,Allah kimseye çektirmesin o acıyı.

Ben Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum.Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Ben dermokozmetik ürünleri olan Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum(Diğer bakım ürünleri de var).Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Kizlar merhaba.insallah subata kadar bebegimin yaninda olacagim.subatta okula baslayacagim ama sadece yarim gun calisicam ve 1 saay erken cikmayi planliyorum sut iznim icin .okula mesafe 10dk yürüme.yani 4 saat ayri kalmis olacagiz.o zaman ek gidaya baslamis olacagiz ve sagmaya ihtiyac olmayacak arada ek gida verir annem.yani pompa almayi dusunmuyordum ama sirf gecen ay adet dönemimde sut azaldigi icin ve adetime 1 hafta kaldigi icin sutum yine azalir ve yetmezse diye manuel avent pompa siparisi verdim.sorum şu;ne zaman sagmaliyim?gece bebek emip uyuduktan 2 saat sonra diye dusundum.11 de yatip sabah 5e kadar uyuyordu normalde ama son bikac gecedir sık uyanmaya basladi.ben de tereddüte kaldim..sagdiktan ne zaman sonra göğüsler tekrar sut dolar?ve 2 göğsü birden mi sagmaliyim?tecrubeli annelerden tavsiyelere ihtiyacim var

Kızlar önlem bebek beİ kullanan var mı ? Bezler çok pahalı en iyisi prima ama çok gidiyor bu ucuz olanlar kanserıjen filan değildir demi? Her kafadan bir ses çıkıyo kafam karıştı

kızlar oğlum 1 ay 5 günde 750 gr almış doktor bişey demedi ama mama başlasam mı ki?
Canım mama başlama ben geçen net karşıyıyorum şu bir ara gdo şu demiş toplanan mama milupa aptamilin bir
Serisiymiş. Bu kadar büyüm bir firmanın adı bile karıştıysa ben höbirine güvenmiyorum, mamada benekleri kof yapan bişi var varsın zayıf olsun hayatı boyunca alabileceği en doğal en mucize şeyi Allah bize vermiş, yavrumuzu besleyelim diye bem ek gıdaya bile geçmek istemiyorm.hiç bir gıdaya güvenmiyorum.

Kızlar bende 2015 temmuz facebooktaki temmuz anneleri kapalı gruba katılmak istiyorum kabul edermisiniz ?

kızlar ya oğlum sabah 8 den beri hiç uyumadı ne yapsam uyumuyo tam dalıyo yatırıyorum hoppp uyanıyo. uyutma yönteminiz var mı işe yarayan? bizimki emzikle uyuyodu artık emzik de almıyo nasıl uyutacağım ya

haklısın ama her gören çok küçük falan diyo canım sıkılıyo. 3 ayı geçtik 5100 grız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…