- 17 Mart 2015
- 159
- 53
- 28
- 31
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.521
Bizde salya akitma cok oldu baslayali da bir haftadir eli hep agzinda uykuda bile memeyi atiyo parmaklarini emiyo ve agliyor ne yapacgimi sasirdim dogru duzgun uyuyamiyor bile artikBizde salya akıtma var onbes gundur falan
Ben de pes ettim canım. Zaten sevmezdim ütü yapmayı. 2 aylık olunca bıraktım. Günde iki kez en az kusmuk derdinden üst değişiyoruz. Utulemek elbet faydalirdir lakin utulememenin de simdilik zararini görmedim. :)Kiyafetlero utuluyor musunuz? Bem utuluyorum ama artik usenmeye basladim hem de yetisemiyorum pek ne zamana kadar utulemek lazim acaba? Ablama sordum ben hala utulerim dedi yegenim ondokuz yasinda pes dedim.
Erken değil mi diş çıkarma için? Hayır bizim de salyalarımiz maşallah artık evin her yerinde. Acaba dis için hazırlık mi? Bir de bunun huysuzlugu var. Daha yeni düzene giriyoruz derken sil baştan yapacağız eğer öyleyseBizde salya akitma cok oldu baslayali da bir haftadir eli hep agzinda uykuda bile memeyi atiyo parmaklarini emiyo ve agliyor ne yapacgimi sasirdim dogru duzgun uyuyamiyor bile artik
Bu sabh nefes aksmiyodu bi uyandik hemn actim.yawrum rahtladi ama uykumuz yok tabiBızımde sabaha karsı tıkanıyo genelde öylece uyanıyor malesef
Benim de cok birakasim var valla simdilik kendime hedef olarak dirduncu ayi koydum bu ayi da cikaralim sonra birakicam cocugimun bunyesi mikrobu artik kaldirir ve ihtiyaci da vardir gibi geliyor.Ben de pes ettim canım. Zaten sevmezdim ütü yapmayı. 2 aylık olunca bıraktım. Günde iki kez en az kusmuk derdinden üst değişiyoruz. Utulemek elbet faydalirdir lakin utulememenin de simdilik zararini görmedim. :)
Benimkilerde bakıyorlar ben izin vermiyorum,lambaya bile bakıyorlar ona da izin yok bence sakıncalı...Kizlar benim oglan tv seyrediyor izin vermelimiyim renkler dikkatini cekiyor sanirim
Evet lambaya cok bakiyo tv sakuncali diyorlar lamba neden sakuncali onu duymamustimBenimkilerde bakıyorlar ben izin vermiyorum,lambaya bile bakıyorlar ona da izin yok bence sakıncalı...
Kizlar benim oglan tv seyrediyor izin vermelimiyim renkler dikkatini cekiyor sanirim
Biz bile bakınca gözlerimiz ne hale geliyor,onların gözleri hala gelişme aşamasında bence çok sakıncalı...Evet lambaya cok bakiyo tv sakuncali diyorlar lamba neden sakuncali onu duymamustim
Evt onceden okuyamazdim simdi bakiyorum gunde bir sayfa ilerliyor bende anca okuyorumNe kadar az yazılıyo artık.
Yönünü çeviriyoruz biz lamba arkasında kalıyor,zaten her zaman bakmıyolar baktıklarında konuşup dikkatlerini dağıtıyoruzLambaya bakmasina engel olamayiz ki tv kapatilir da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?