- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.321
Internette gecici bi durum diyor ama az once gorumcemle konustuk onda kalici olmus dogum oncesi terlemezdim diyor artik biyik bolgesi vs hemen terliyormus en ufak seyde.Kizlar dogumdan sonra asiri terlemeye basladim ve kendi ter kokumdan rahatsiz oluyorum resmen.basta lohusaliktandir dedim ama gecmiyo.sizde nasil durum lar?kalici bişey mi acaba
Internette soyle demisKızlar
Rota virus aşısı olacagz.iki çeşitmiş
Rotateq ve Rotarix
Dr unuz hangisini tavsiye etti?
Asagidaki bilgiye gore uc doz olan rotateq'i yaptirmak lazim ama internette bir suru insan rotarix yaptirdik demis bu kadar doktor yanlis yonlendirmis olmamali diye dusunuyorum ama anlamadim.Kızlar
Rota virus aşısı olacagz.iki çeşitmiş
Rotateq ve Rotarix
Dr unuz hangisini tavsiye etti?
benimki de durmuyor dogru düzgün canım nereye gitsem kısacık bir yol bile olsa arabada emmek istiyooor ama bakalım hep evde de olmuyor işteeeBen gelmeyi cook isterdim canım ama benim kız dışarda çok zor duruyor Bugün alışverişe zor gittik Haftaya geliyorum evime yeni tayinimiz çıktı , kimsecikleri tanımıyorum çok iyi olurdu
Cansucum face grubunun adı ne katılmayı çok isterim burda sizlerle iyi kötü bisürü şey paylaştık face den irtibat kurmak daha kolay daha sık görüşürüz :)
Bana 4 tane geldi
Esimle idare ederiz kirginim bn.bide bmm izninde skbti cikti cuna ise baslamam lazim gozukuyi kime birakcam .ins yarinnhallederimde kizimin yaninda olurum.sorma canim arama bile aramadikr 3 hfta snra bi kere aramidilr bnde acamadim yalndan bi mesaj gecmis olsun ikra napiyo hemen onu soruyo sen.napion nasil oldun yok.tekefonda da sana ukasamiyiruz cok.mesguksun diyokr.gelmelerini istemiyorum kac kisi gelckler napim bn .Hoşgeldin canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Allah hiç birimize bugünlerimiz aratmasın
2 gün önce aklıma geldin canım. Nasıl oldun merak ettim. Çok sıkıntılar çektin. İnşallah iyisindir
Kardeşine Allah şifa versin canım. Anneblerde çok yalnız bırajamaz tabi. Eşinle aranız nasıl oldu. Sülalece niye geliyorlar. Ayıp ya. Doğuma gelmedi şimdi kendilerini mi ağarlatacaklar
Önden kv gelsin. Yapsın hazırlığı. Ağırlasın. Sen nasıl yapcan bebekleEsimle idare ederiz kirginim bn.bide bmm izninde skbti cikti cuna ise baslamam lazim gozukuyi kime birakcam .ins yarinnhallederimde kizimin yaninda olurum.sorma canim arama bile aramadikr 3 hfta snra bi kere aramidilr bnde acamadim yalndan bi mesaj gecmis olsun ikra napiyo hemen onu soruyo sen.napion nasil oldun yok.tekefonda da sana ukasamiyiruz cok.mesguksun diyokr.gelmelerini istemiyorum kac kisi gelckler napim bn .
Yok ya o koye gitcekmis oyle milleti toplayip gelckmis.annmde diyo kndini sakin yorma .iki cesit yemkbyap yeter diyo haklida.ekimden geleni yaoarim kndimide parcakiyamm napim.cocuk varÖnden kv gelsin. Yapsın hazırlığı. Ağırlasın. Sen nasıl yapcan bebekle
Aynn bnmkinin kakasida su gbi oluyo.bitanesi parcaxikli oluyosa digeri sulu oluyo.bn zaten tek oeynir yiyorum onuda agzimami sokuyim burnumsmi belki degil cocuktan.idrar bizde verdik.ins emerler ya cok uzuluyorum psikolojim bozuldu
Aminm insallhh canimmkıyamam Allah'ım bi an önce kavuştursun memeyle bebişi inşallah temiz çıkar sonuçlar da emmeye de geri döner.
Bu tarz kvler yapmıyor hazırlık falan kendiminkinden biliyorumÖnden kv gelsin. Yapsın hazırlığı. Ağırlasın. Sen nasıl yapcan bebekle
C cns_2007 daha iyiyim canım. Türkiyedeyim annemlerin yanında. Burda da kontrollere gidicem. Babamız baya özledi yoksa ben böyle gayet rahatım :) buarada face grubunda bende varım ama bişey paylaşmak istemedim sorayım sizede. Paylaştıklarımız kendi sayfamızda görünüyor mu? Arkadaş listemdekiler görür mü onları?
Anladım canm. Benimki yapar. Soylememe gerek yok. Temizliğimi de yaptı sağolsun. Ben hem bebek hem misafir yapamazdım çünkü. Duran bi çocuk değilBu tarz kvler yapmıyor hazırlık falan kendiminkinden biliyorumbenimki geldi 10 gün falan kaldı geçen ay kardeşiyle geldiler istanbula anlatıyor ona da gel burda kal dedim ama gelmedi nedense diye, kendi az geldi bi de kardeşini davet ediyor sanki kendi evi
Evt sakın yorma kendini. Bebiş sana muhtaç çünkü. Yanlarında getirsinler bari yapıpta. Ayıp yaniYok ya o koye gitcekmis oyle milleti toplayip gelckmis.annmde diyo kndini sakin yorma .iki cesit yemkbyap yeter diyo haklida.ekimden geleni yaoarim kndimide parcakiyamm napim.cocuk var
Yardım ediyorsa ne güzelAnladım canm. Benimki yapar. Soylememe gerek yok. Temizliğimi de yaptı sağolsun. Ben hem bebek hem misafir yapamazdım çünkü. Duran bi çocuk değil
Canım tiroid en önemli şeylerden biri. Herseyi tüm gelişimi etkiliyo. Sen doktorunu dinle ve sözünden çıkma. Ne güzel fark edilmiş tedaviye başlanmış. Bende de düşük yani hipotiroid var 8 senedir düzenli ilaç kullanıyorum. Bebişimde sapasağlam maşallah yanımda yatıyor. Sende doktoruna güvenHerkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?