2015 Temmuz Anneleri

kızlar yardim edin çıldırıcam ya dunden beri oğlum surekli emmek istiyo emerken uyuyo tamam doydu deyip yatagina birakiyorum 5 dk sonra aglayarak uyaniyi tekrar gece hic durmadi yatmadan da cicibebe almistim ondan verdim 1 saat felan uyudu sabaha kadar uyumadk ya sabah yine verdim mama 1 saate yakn uyudu ama yine surekli emmek istiyo doymuyo gazi yok gazinida cikartiyo rahatlikla napcam ben yardim edinnn ayn 11 de 3 ayimiz bitiyo

Sagol cnm darisi basimiza insalah simdiye kadar ya bisey olduysa ya gec kalindiysa dusuncesi cok strese soktu beni aksam uyku uyuyamadim sersem gibiyim

Canim oncelikle cici bebe vermeyi birakmalisin uygun bir gida degil yaxik gunah bebegine bebeklerin buyume atagi yasadigi donemler oluyor ve bu donemlerde cok sik emmek isteyebiliyorlar her istediginde meme ver gecici bir durum merak etme. Ama eger emerken yutkunma sesi duymuyirsan yani yalandan emiyorsa senin kucaginda olmak istiyordur emzik ver. Bizim de ayin onunda uc ayimiz doluyor gece iki defa kalkardi normalde dun gece dort defa kalktik.

Canım öncelikle hayırlı olsun.allah sağ salim kucağına almayı nasıp etsın.bende tshdan cok cektım.benım guatırım varmış hamıleyken ogrendım.kaçtane doktoraa gıttım en sonunda cok ıyı bır profesör buldum ve tshlarımı dengeledı.ben haftaiçi 50 ml.haftasonu 75 ml kullanıyordum ılacımı.tsh cok onemlı merak etme gec kalmadın.ben 10 haftalıkken kontrol altına alındım.ıyı bır doktor bul ve ilaçlarını duzenlı kullan.ayrıca neden 10 gun kullanılıyor bu ilaç ben hamılelıgım bıtene kadar kullandım.sonraasında da devam edıyorum.aklına kotu seyler getırme.iyi düşün moraalını bozma.herşey yoluna gırecektır.

canım nıcın cıcı bebe verıyorsun.onun ıcınde seker var ve bebeklere ılk aylardaa böyle gıdalar verılmemesı gerekır.mama yedırmıyorsan pirinç unundan kendın yap anne sütüyle daha ıyı.doktorlar böyle onerıyor.

Insallah amin cokntesekkur ediyorum 10 gun kullanicams imdilik sonra test icin cagirdi yani ben yanlis anlattom galiba mg degerini yukseltecek belki ise yaramazsa mesela bakalim umarim benim de duser ve saglicakla alirim bende yavrumu kucagima

Ben kullanıyorum görünüm iyi kalite iyi ancak kenarları Ahşap olduğundan artık bebeğim hareketli Ve çok çarpıyor kenar korumalığını dikmem lazım vakit yok. Alt raflar vs iş görüyor

saglik ocagindan geldim simdi bebegim doymuyo o yuzden veriyodum doktor bebelac ver dedi gazi cok fazla ondan sancilaniyo uyumaz dedi bende bebelac aldim uykuya daldiginda sadece agzinda bekletiyo ben memeyi cekerken kendide cekiyo cikartmak istemiyo agzindan 2 kere cekiyo yine birakiyo bekletiyo sadece gazini yapiyodu ama hepsini cikaramiyomus yavrum cok uzuldum benm yuzumden sanci cekti yavrum ya

pirinc unuda gaz yaparmis ama cicibebeyi de vermicm cok gaz varmis oğlumda o yyzden durmuyomus hic dogmadigini soyledim bebelac vermemi soyledi doktor bende bebelac aldim

Insallah amin cokntesekkur ediyorum 10 gun kullanicams imdilik sonra test icin cagirdi yani ben yanlis anlattom galiba mg degerini yukseltecek belki ise yaramazsa mesela bakalim umarim benim de duser ve saglicakla alirim bende yavrumu kucagima
Insallah canim sen iyi dusun iyi olur sonu hayirlisiyla insanlar ne badireler atlatip saglikli cocuk sahibi oluyorlar insallah testin sonuci iyi cikar.

Burada bir arkadas petibor biskuvinin sut arttirdigini soylemisti ben de tesaduf dun yedim ve goguslerimde cok doluluk oldu, uc dort litre su iciyorum boyle olmuyor ihtiyaci olanlar bunu denesin.

Insallah canim sen iyi dusun iyi olur sonu hayirlisiyla insanlar ne badireler atlatip saglikli cocuk sahibi oluyorlar insallah testin sonuci iyi cikar.
Amin insallah yani ben herseye raziyim yeter ki saglikli olsun cok korktum su andada sinirlerim vosaldi galiba tutamiyorum kendimi agliyorum is yerinde

Öncelikle bebeğine cici bebe vermeyi kesmene sevindim. Çünkü ilk altı ay yalnızca anne sütü verilmeli bebeklere. Yetmiyorsa doktorunun önereceği bir mama vermelisin ama asla başka bir takviye değil. Bebeğin ağlarken ya da emerken ayaklarını karnına doğru çekerek ağlıyorsa gazı var demektir. Masaj yapabilirsin(inetenette gaz için bebeklere yapılan masajlar var), temiz bir havluyu ısıtıp (çok sıcak değil) karnına koyabilirsin, bunlar işe yaramıyorsa yine doktorunun önereceği bir gaz ilacı almalısın. Benim naçizane tavsiyem bir daha bisküvi verme bebeğine. Çok çok geçmiş olsun. Umarım şimdi huzurlu gazsız uyuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…