- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.301
TEŞEKKUR EDERİM.EVET BEBEĞİM İÇİN EN IYISINI DÜŞÜNÜYORUM.COK ARAŞTIRMA YAPTIK.DOKTORA BILE SORDUK.DOKTORUMUZDA BU MODELI BU MARKAYI SOYLUYOR.O YUZDEN BUNDA KARAAR KILDIK.Ben hangisi olduğunu bilmiyorum bişey diyemem o yüzden ama dediklerimi de önyargıyla falan demedim inan kianneler bebekleri için en iyisini ister buna şüphe yok sadece bildiğimi paylaşmak istedim belki dikkatinden kaçmıştır diye
Ben o modele şimdi ilk kez baktım bebeğin bacakları sarkıyor gördüğüm fotoğrafta ve bebek dışa dönük yerleştirilmiş ikisi de olmaması gereken şeyler ama doktor önerdiyse bilemicemTEŞEKKUR EDERİM.EVET BEBEĞİM İÇİN EN IYISINI DÜŞÜNÜYORUM.COK ARAŞTIRMA YAPTIK.DOKTORA BILE SORDUK.DOKTORUMUZDA BU MODELI BU MARKAYI SOYLUYOR.O YUZDEN BUNDA KARAAR KILDIK.
Yok cnm satın aldım.Kendin mi yaptın canım nasıl yaptın malzemeler
Kızlar bayadır uzak kaldım forumdan ama arada okuyorum yazdıklarınızı.. Biz de bayram için şehir dışındaydık on gün jiç iyi gelmedi bizemastit oldum ve bebeğim on günde sadece 200 gr almış notmalde ilk ay 1200 ikinci ay 1600 gr almıştı ama şimdi baya yavaşlamış kilo alımı. Çok üzülüyorum acaba sütüm mü yetmiyor diye çok kafaya takıyorum ama günde 2-3 kere dolu doku kakasını yapıyor başka nerden anlayabilirimki yettiğini. Birde gece 2-3 saatte uyanan çocuk dün saatte bir uyandı ama tek memeyi tam boşaltmadan geri uyudu. DüZenimiz bozuldu yani iyice , bizde 73 günlüğüz bugün..
Gercekten benimki de inanilmaz huzursuzdu gece beste kalkti bi aglama tutturdu yediye kadar sonra uyumusuz birlikte onda uyandikHava deiişimi etkilemiştir canım. Sen emzirmeye devam et düzene girer. Herkesin dönem dönem azalıyor. Benimde olmuştu bi dönem kilo alımında yavaşlama. Mastitte çok kötü çeken bilir. Bende mastit olduğum dönem kızum az kilo almıştı. Çünkü antibiyotik kullanıyordum. Defne daga az emmek istiyordu karın ağrısı oluyordu ve kusuyordu. Kilo alamamıştı. DüDün her yer soğudu. Kimle konuşsak gece bebekler huzuesuzlanmış. Havaya adapte olamadılar sanırım. Birde face grubu kurduk canım katılmak istersen
Canim ben park yatagimin alt degistirme unitesinde yapiyorum.cok rahat oluyo.ama bazen salonda oturuyosak ya da hernerde olursa alt acma bezini seriyorum altina koltukta degistiriyorum oturdugum yerden..alt acma unitesinde ben de gozetimsiz birakmiyorum cnm.sifonyrrde sakin yalniz birakmaYa kizlar alt degistirme isini nerede yapiyorsunuz? Yataginin yaninda sifonyer var onun ustunde degistiriyiruz biz ama yuksek korkuyorum benimki daha donmeyi beceremiyor ama ya donuverirse diye. Orada yalniz birakmiyoriz ama yakinda sigmamaya da baslar. Onerisi olan var mi? Ikeanin alt degistirmek icin bir urunu varmis ama kullanan var mi?
Kizlar dogumdan sonra asiri terlemeye basladim ve kendi ter kokumdan rahatsiz oluyorum resmen.basta lohusaliktandir dedim ama gecmiyo.sizde nasil durum lar?kalici bişey mi acaba
Ya kizlar alt degistirme isini nerede yapiyorsunuz? Yataginin yaninda sifonyer var onun ustunde degistiriyiruz biz ama yuksek korkuyorum benimki daha donmeyi beceremiyor ama ya donuverirse diye. Orada yalniz birakmiyoriz ama yakinda sigmamaya da baslar. Onerisi olan var mi? Ikeanin alt degistirmek icin bir urunu varmis ama kullanan var mi?
Canım çok geçmiş olsunselam annişler bebekler gaz sıkıntısı , süt sıkıntısı derken şükür mevlama büyüyorlar :) biz mama olarak similac kullanıyoruz , anne sütüne en yakın mama similacmış, baştan mama ya başlattılar süt yeterli değil diye , şimdide mama verme diyorlar ama özellikle akşamları veriyorum tok tuttugu için uyusun diye, bugün kalça usg si ve işitme testimiz vardı şükür güzel geçti. yoğun bakımda kaldığımız için çocuk norolojisi görmesi gerekiyormuş bugün muayene olduk , perşembe beyinden ultrason randevumuz var, 20 ekimdede kardiyoloji randevumuz var kalbimizde delik çıktı ve 3 aylık olunca kontrol olunması gerekiyor dendi , inşallah bu tetkiklerde güzel geçer, taze annişlere nacizane tavsiyem rahat olmaya çalışınki bebeğinizde rahat olsun , gazı sütü fazla dert etmeyin . Rabbim büyük sıkıntılar dert vermesin , zaten onlar bir şekilde büyüyorlar :) bebişine cicibebe veren varmış az önce okudum , bebeğin biberon almıyorsa çay kaşığıyla ver cnm devam sütünü , cicibebenin ona faydası olmaz beslenemez ,
Cansucum face grubunun adı ne katılmayı çok isterim burda sizlerle iyi kötü bisürü şey paylaştık face den irtibat kurmak daha kolay daha sık görüşürüz :)Hava deiişimi etkilemiştir canım. Sen emzirmeye devam et düzene girer. Herkesin dönem dönem azalıyor. Benimde olmuştu bi dönem kilo alımında yavaşlama. Mastitte çok kötü çeken bilir. Bende mastit olduğum dönem kızum az kilo almıştı. Çünkü antibiyotik kullanıyordum. Defne daga az emmek istiyordu karın ağrısı oluyordu ve kusuyordu. Kilo alamamıştı. DüDün her yer soğudu. Kimle konuşsak gece bebekler huzuesuzlanmış. Havaya adapte olamadılar sanırım. Birde face grubu kurduk canım katılmak istersen
temmuz anneleriii özellikler istanbulda olanlar ataşehir de "baby sensory" diye bir merkez varmış. bebekler ile etkinlikler yapıyorlar, 0-13 yaş arası yüzme saatleri falan var. ben dw merak ediyordum, haftaya da bizim bebekler için tanışma dersi varmış, ben arayıp kayıt yaptırdım. siz de gelsenize hem tanışırız orada:) ayın 11 in de de uyku eğitimi semineri var aileler için ona da mı gitsek
Biz de daha olmadik ama iki doz olan varmis bir de uc doz olan varmis acaba rotateq ve rotarix dediklerin bunlar mi? Doz olarak hangisini yaptirmak lazim?Kızlar
Rota virus aşısı olacagz.iki çeşitmiş
Rotateq ve Rotarix
Dr unuz hangisini tavsiye etti?
Ya evet ayni durumdayim, sut icin ictigim bi karisik bitki cayi var o mu yapiyor diye supheleniyordum, terlemem eskiye nazaran azaldi ama bi ara sakir sakir eridim aktim resmen simdi o kadar degil, ama terimin kokusu degismis.Kizlar dogumdan sonra asiri terlemeye basladim ve kendi ter kokumdan rahatsiz oluyorum resmen.basta lohusaliktandir dedim ama gecmiyo.sizde nasil durum lar?kalici bişey mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?