2015 Temmuz Anneleri

TEŞEKKUR EDERİM.EVET BEBEĞİM İÇİN EN IYISINI DÜŞÜNÜYORUM.COK ARAŞTIRMA YAPTIK.DOKTORA BILE SORDUK.DOKTORUMUZDA BU MODELI BU MARKAYI SOYLUYOR.O YUZDEN BUNDA KARAAR KILDIK.

TEŞEKKUR EDERİM.EVET BEBEĞİM İÇİN EN IYISINI DÜŞÜNÜYORUM.COK ARAŞTIRMA YAPTIK.DOKTORA BILE SORDUK.DOKTORUMUZDA BU MODELI BU MARKAYI SOYLUYOR.O YUZDEN BUNDA KARAAR KILDIK.
Ben o modele şimdi ilk kez baktım bebeğin bacakları sarkıyor gördüğüm fotoğrafta ve bebek dışa dönük yerleştirilmiş ikisi de olmaması gereken şeyler ama doktor önerdiyse bilemicem

Kızlar bayadır uzak kaldım forumdan ama arada okuyorum yazdıklarınızı.. Biz de bayram için şehir dışındaydık on gün jiç iyi gelmedi bize mastit oldum ve bebeğim on günde sadece 200 gr almış notmalde ilk ay 1200 ikinci ay 1600 gr almıştı ama şimdi baya yavaşlamış kilo alımı. Çok üzülüyorum acaba sütüm mü yetmiyor diye çok kafaya takıyorum ama günde 2-3 kere dolu doku kakasını yapıyor başka nerden anlayabilirimki yettiğini. Birde gece 2-3 saatte uyanan çocuk dün saatte bir uyandı ama tek memeyi tam boşaltmadan geri uyudu. DüZenimiz bozuldu yani iyice , bizde 73 günlüğüz bugün..

Hava deiişimi etkilemiştir canım. Sen emzirmeye devam et düzene girer. Herkesin dönem dönem azalıyor. Benimde olmuştu bi dönem kilo alımında yavaşlama. Mastitte çok kötü çeken bilir. Bende mastit olduğum dönem kızum az kilo almıştı. Çünkü antibiyotik kullanıyordum. Defne daga az emmek istiyordu karın ağrısı oluyordu ve kusuyordu. Kilo alamamıştı. DüDün her yer soğudu. Kimle konuşsak gece bebekler huzuesuzlanmış. Havaya adapte olamadılar sanırım. Birde face grubu kurduk canım katılmak istersen

Gercekten benimki de inanilmaz huzursuzdu gece beste kalkti bi aglama tutturdu yediye kadar sonra uyumusuz birlikte onda uyandik

Ya kizlar alt degistirme isini nerede yapiyorsunuz? Yataginin yaninda sifonyer var onun ustunde degistiriyiruz biz ama yuksek korkuyorum benimki daha donmeyi beceremiyor ama ya donuverirse diye. Orada yalniz birakmiyoriz ama yakinda sigmamaya da baslar. Onerisi olan var mi? Ikeanin alt degistirmek icin bir urunu varmis ama kullanan var mi?

Sutum yetiyor mu azaldi mi sorusundan ne zaman kurtulucaz cok merak ediyorum gece ruyamda bile sutum bitmis diye huzursuzlaniyorum boyle diye diye bitiricez sonunda

Kızlar
Rota virus aşısı olacagz.iki çeşitmiş
Rotateq ve Rotarix
Dr unuz hangisini tavsiye etti?

Canim ben park yatagimin alt degistirme unitesinde yapiyorum.cok rahat oluyo.ama bazen salonda oturuyosak ya da hernerde olursa alt acma bezini seriyorum altina koltukta degistiriyorum oturdugum yerden..alt acma unitesinde ben de gozetimsiz birakmiyorum cnm.sifonyrrde sakin yalniz birakma

Kizlar dogumdan sonra asiri terlemeye basladim ve kendi ter kokumdan rahatsiz oluyorum resmen.basta lohusaliktandir dedim ama gecmiyo.sizde nasil durum lar?kalici bişey mi acaba

Kizlar dogumdan sonra asiri terlemeye basladim ve kendi ter kokumdan rahatsiz oluyorum resmen.basta lohusaliktandir dedim ama gecmiyo.sizde nasil durum lar?kalici bişey mi acaba

Ay benimde terim hiç kokmazdı. Şimdi her gun duş alıyorum. Ertesi gün ter kokuyorum kendime. Bende emzirmekten diyorum. Süt kokusu filan herhalde dedim.

Özel bi yerim yok. Alt açmayşa koktuk yatsk neresi olursa artık :)

Canım çok geçmiş olsun

Cansucum face grubunun adı ne katılmayı çok isterim burda sizlerle iyi kötü bisürü şey paylaştık face den irtibat kurmak daha kolay daha sık görüşürüz :)

Ben gelmeyi cook isterdim canım ama benim kız dışarda çok zor duruyor Bugün alışverişe zor gittik Haftaya geliyorum evime yeni tayinimiz çıktı , kimsecikleri tanımıyorum çok iyi olurdu

Ya evet ayni durumdayim, sut icin ictigim bi karisik bitki cayi var o mu yapiyor diye supheleniyordum, terlemem eskiye nazaran azaldi ama bi ara sakir sakir eridim aktim resmen simdi o kadar degil, ama terimin kokusu degismis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…