2015 Temmuz Anneleri

Bende çok uzun süre uyuyorsa kaldırıyorum sadece çünkü gögüslerim çok agrıyor gece gecede sağma işine çok üşeniyorum ondan kaldırıyorum
Hahah iyi yapiyosun canimen iyi sagma makinasi bile bebek kadar bosaltamiyomus sutu biliyo musun?benim sut cok doldugunda agri sizim olmuyo da sukur bebegimbikac gece deliksiz uyudugunda catlamis gogusler

Cnimm cok gecmis olsun.ins.bebisinde hemn uyilesr..ne bicim.insanlr niye iskerini.onmsemezker anlmiyorum bir can.ordaki.Allahin izniyle iyilesr insallh hmncik manasinida yer zor gunler gecer hmn canimm

Bende başbaşa arabayla gitmek istiyorum aslında arabada uyuyor hemen ama kusarsa felan diye korkuyorum bide arkada görmeden aklım kalıcak nasıl koyuyorsunuz arabada
Tersine koyuyorum arka tarafta kalıyor. Kustuğu zaman öksürüyor bizimki. Kendi kendini idare ediyor az biraz. Uzun mesafe gitmiyorum bende.

kanguruyu aldm kizlar ve cok rahat gercektn benm bel kemerini acip yan bile yatırabiliyorum otobusde cikardm ama oglm rahat etsn diye

Kızlar tedirginim yaaa kızım 65 günlük son iki gundur acayip elini parmaklarını hatta elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor AC olsa AC değil çünkü emzirir emzirmez hemen aliyo.ne yapacagimi şaşırdım ne yapmalıyım zararlı bi durum mu sizin de Basininiza geldi mi

benim kızımda aynısı yapıyor, gören çocuğu aç bıraktığımı zanneder.

Ayy bnm kizda oyle 45 gunluk yemin ederim.bn noyle istahli parmk el emis gormedim cukur cukur :) enziriyorum ggene ayni dojtr emzik bmver buna dedi veriyoz almiyoda.napcksam

Bebekler 2. Aydan itibaren oral döneme giriyorlar 2 yaşına kadar böyle devam edecekmiş okuduğuma göre benim oğlumda da aynı şey var ve aç olsa da olmasa da yapıyor normal bişey engellememem gerekiyormuş

Canım bebekler herşeyi agzına alıp tanırmıs teyzem dediki önce ellerini sonrada ayagını bile agzına alıyor bizimki dedi
Aslında bu iyiymiş komsumun oglu hiç almıyo agzına doktor bu cocukda gerilik var motor yavas calısıyor demiş öğrenmekte güçlük ceker demiş
FiZik tedavi alıyor yavas yavas düzeliyor

Ay bnde cekiyodyn elini agzindan cekmim bari

kanguruyu aldm kizlar ve cok rahat gercektn benm bel kemerini acip yan bile yatırabiliyorum otobusde cikardm ama oglm rahat etsn diye

Güle güle kullan canım ne marka aldın Dik vaziyette iken rahat mı nasıl peki bacakları çok mu ayrılıyor Bende almayi düşünüyorum

Bizde otleyiz canim 74 gunluguz yaklasik 1 haftadir boyle acken de emiyor tokken de bende emzik veriyorum elini emmesin diye onu da atiyor durumlar boyle yani :)

Slm kizlar gnydn biogaia aldm da nekadr ve kac kes kullancgmi sormyi unuttm eczaneye siz nasl kullanyrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…