2015 Temmuz Anneleri

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. İhmale gelmişsiniz neyseki şimdi daha iyiymiş. ateş filan olmayınca insan enfeksiyon diye düşünmüyor. Biran evvel iyileşsin Berat paşa
Evet cnm hemde buyuk ihmal. Gecicek ins. Da ben artk hangi doktora gtrcm.orasi kocamn boslk guvenemyrm artk

gecmis olsun ablacm.insallah duzelir oğlun buan once uzuldum gerçekten benim oglumda da idrar kültüründe ureme cikti 2000 olark ama dktor onemli degil demisti senin oğlunda ne kadar cikmisti bu abla
Cnm hic bilmyrm gece hic dusunemedm sonucun ciktisini almayi ki onu bile bize verme geregi duymyrlr istemeden bu aksam igneye gittgmZde alcm ozmn yazarm cnm.

Canm bende senin gibi giydryrm ve ellerine eldivnlrini takmaya calsyrm cunku elleri seninki gibi yukarida uyuyr ve usuyr. Terlemesine bir care bulamadm henuz silyrm kurutmaya calsyrm ama nekadr etkili bilmyrm

canım ya çoook geçmiş olsun

ben cesaret edemedim daha. biximki biraz huysuz çünkü. ama uslu bi bebeğin varsa yakın mesafe gidilebilir bence

kizlar acil yardim 1.5 aylik bebegim sabahdan ara ara kusuyor.ishal deyil ateside yok.ne yerse 5 dak gecmemis kusuyo su gibi neolabilir cok korkuyorum

kizlar acil yardim 1.5 aylik bebegim sabahdan ara ara kusuyor.ishal deyil ateside yok.ne yerse 5 dak gecmemis kusuyo su gibi neolabilir cok korkuyorum
Canm doktora gotr derm beratta enfksyn varms hatta kultrde ureme cikti ve bir belrtside kusma dedi doktoru idrarve idrar kulturu,kan tahlili iste

Canm doktora gotr derm beratta enfksyn varms hatta kultrde ureme cikti ve bir belrtside kusma dedi doktoru idrarve idrar kulturu,kan tahlili iste
dun geceden boyle.birikinti gibi agzina toplaniuo oyle cikariyo.fiskirir gibi deyiı sizdede boylemiydi cok uzgunim

Bende öyle yapamıyorum ağız sesleri çıkarıyo yalanmaya başlıyo emzirip geri yatağına bırakıyorum yoksa çok uzun süre aç kalmış oluyor benim gögüslerimde ağrıyor emzirmezsem
Kızlar bebekler uyurken nasıl emebiliyor. Ben yapamadım onu veya kızım ememedi. Ben uyandırmaya çalışıyorum gece öyle uykulu oluyor ki uyanamiyor sağıp biberonla veriyorum öyle hem benim çok vaktim gidiyo hem Biberona alissn istemiyorum. Kızı kendi haline biraksam hiç ben açım demiyor zaten

Kızlar bebeğim emmeyi çok sevdi dediğiniz bi emzik var mı. Ben vermek istemiyordum emzik ama bebek emerken daha iyi uyuyor.

Bazen hiç uyanmıyor uzun süre bende uyuyakalıyorum tabi ses çıkarmayınca gmgüslerim çok ağrıyo hafif kıpırdanma sesi duyunca biraz beşiğinde saçını felan okşuyorum dudagına parmagımla dokunuyorum hemen aranmaya başlıyor o zaman emziriyorum zaten 5saatten fazla geçmiş oluyor acıktıgı için emiyor tabi her bebek aynı olmuyor bizde durum böyle geceleri

cok gecmıs olsun canım.

Bende öyle yapamıyorum ağız sesleri çıkarıyo yalanmaya başlıyo emzirip geri yatağına bırakıyorum yoksa çok uzun süre aç kalmış oluyor benim gögüslerimde ağrıyor emzirmezsem
Canım ben eğer aranmadan kaldırırsam bu defa da tam ememiyor, ama eğer aranmaya başladıysaki genelde bu 3 saatte bir oluyor bikaç kez 4 olmuştur. Ozman iyi emiyor memeyi boşaltıyor. Kilo alımı da iyi olunca böyle devam edeyim dedim. Zaten 64 günlük artık kan şekeri düşme olayı olmaz demişlerdi.

Bende çok uzun süre uyuyorsa kaldırıyorum sadece çünkü gögüslerim çok agrıyor gece gecede sağma işine çok üşeniyorum ondan kaldırıyorum

Cok uzuldum ben de cok gecmis olsun insallah bebegin bir an once iyilesir aslinda oyle hastaliklar eninde sonunda hepimizin bebeklerinin basina gelecek ama doktorun hemsirenin sorumsuzlugu cok can sikici iyi bi doktor bulmak ne kadar zor zaten saglik ticaret konusu hadi onu gectim bari islerini biraz ozenli yapsalar.. bence sikayet edin o insanlari sen ugrasma ama esin ugrassin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…