- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.821
Evet cnm hemde buyuk ihmal. Gecicek ins. Da ben artk hangi doktora gtrcm.orasi kocamn boslk guvenemyrm artkÇok üzüldüm canım geçmiş olsun. İhmale gelmişsiniz neyseki şimdi daha iyiymiş. ateş filan olmayınca insan enfeksiyon diye düşünmüyor. Biran evvel iyileşsin Berat paşa
Cnm hic bilmyrm gece hic dusunemedm sonucun ciktisini almayi ki onu bile bize verme geregi duymyrlr istemeden bu aksam igneye gittgmZde alcm ozmn yazarm cnm.gecmis olsun ablacm.insallah duzelir oğlun buan once uzuldum gerçektenbenim oglumda da idrar kültüründe ureme cikti 2000 olark ama dktor onemli degil demisti senin oğlunda ne kadar cikmisti bu abla
Amin canm ins. SagolsnCok gecmis olsun gizemcim.insallah en kisa zamanda toparlar bwbegin.Rabbim dermansiz dert vermesin
Canm bende senin gibi giydryrm ve ellerine eldivnlrini takmaya calsyrm cunku elleri seninki gibi yukarida uyuyr ve usuyr. Terlemesine bir care bulamadm henuz silyrm kurutmaya calsyrm ama nekadr etkili bilmyrmKizlar gece bebeklerinizi nasil giydiriyor ve ortuyorsunuz?ben uzun kollu badi ve patikli pantolon giydiriyorum sadece bir de icine corap.üstünü de tek penye battaniyeyle ortuyorum.2 gecedir hava biraz serinleyince gece yanaklari soguk geliyo bana 1 kat daha penye battaniye orttum.bi de kollar yana yukari acildigindan acikta kaliyo..emerken cok terliyo bebegi m basi ensesi alni acaip ter oluyo.sonra tekrar uyuyunca usuyodur silmeye calisiyom emerken ama cok uyanmasin diye cok detayli olmuyo.sizler nasi yapiyosunuz???
tamam ablacm cok gecmis olsun tekrar rabbim beratimizi iyilestirsin bian once insallahCnm hic bilmyrm gece hic dusunemedm sonucun ciktisini almayi ki onu bile bize verme geregi duymyrlr istemeden bu aksam igneye gittgmZde alcm ozmn yazarm cnm.
Kizlar gunaydin dun burayada yazmstm oglum coknhuzursz mama yemiyr die. Ayin 12 sinde yine kusma ve mama yememe sikayetiyle acil olrk hastaneye gtrdk serum baglanmasini,kan ve idrar tahlili yapilmasini istedi doktru. 200 ml yazlmsti serumu makinaya taktilqr 200 olunca sinyal verck vee durck dediler tabii biz beklyrz sonra bir baktk ki serum bityr ama sinyal falan yok hemen hemsriyo cagrdk bir bakti yaa 400 ml gitms makina neden sinyal vermedi dio esimde bende fena kizdk eger senin gorevnse gelip kntrl etcksn falan neyse doktruyla knstk bisey olmycgni idrarla atcgni soyledi ve tahlilleride temz dediler ve evimize geldik ama bizim oglan hâlâ ayni rahatszlklari devam etmeye basladi ve aksm hep agladi ve hic mama yedi ve surekli kusmaya basladi acile gotrdk acildeki cocuk doktru yatis yapalim tahlil dedi 12 simde yapldgni soyldk bisey cikmdi die ben bir bakym dedi nasl yok dio idarar kultrnde üreme var deyince basimdan kaynar sular dokuldu olamaz bize demediler diorm var dedi delirdm kizdm aglmaya basladm antbytk igne verdi 3 tane gece birini yaptrdk birde yarm fitil verdiler rahatla uyudu yavrm ama mama sikintisi hala var enfksyndn dolayi kusma olyrms. Bu gevsekligi hemen yetkiliye anlattk dun gece kendimde degldm inanki boyle bir hata nasl olur ben cocugumu hangi hastaneye kime gotrcgki sasrdm ufak biryer 2 tanr ozel hastane var sadece ilçede. Cok cok cok uzgunm kizlar simdi kime kizmalym yada nasl teselli etmlym kendimi bilmyrm bukadr ihmâlkarlk olmaz.
canım ya çoook geçmiş olsunKizlar gunaydin dun burayada yazmstm oglum coknhuzursz mama yemiyr die. Ayin 12 sinde yine kusma ve mama yememe sikayetiyle acil olrk hastaneye gtrdk serum baglanmasini,kan ve idrar tahlili yapilmasini istedi doktru. 200 ml yazlmsti serumu makinaya taktilqr 200 olunca sinyal verck vee durck dediler tabii biz beklyrz sonra bir baktk ki serum bityr ama sinyal falan yok hemen hemsriyo cagrdk bir bakti yaa 400 ml gitms makina neden sinyal vermedi dio esimde bende fena kizdk eger senin gorevnse gelip kntrl etcksn falan neyse doktruyla knstk bisey olmycgni idrarla atcgni soyledi ve tahlilleride temz dediler ve evimize geldik ama bizim oglan hâlâ ayni rahatszlklari devam etmeye basladi ve aksm hep agladi ve hic mama yedi ve surekli kusmaya basladi acile gotrdk acildeki cocuk doktru yatis yapalim tahlil dedi 12 simde yapldgni soyldk bisey cikmdi die ben bir bakym dedi nasl yok dio idarar kultrnde üreme var deyince basimdan kaynar sular dokuldu olamaz bize demediler diorm var dedi delirdm kizdm aglmaya basladm antbytk igne verdi 3 tane gece birini yaptrdk birde yarm fitil verdiler rahatla uyudu yavrm ama mama sikintisi hala var enfksyndn dolayi kusma olyrms. Bu gevsekligi hemen yetkiliye anlattk dun gece kendimde degldm inanki boyle bir hata nasl olur ben cocugumu hangi hastaneye kime gotrcgki sasrdm ufak biryer 2 tanr ozel hastane var sadece ilçede. Cok cok cok uzgunm kizlar simdi kime kizmalym yada nasl teselli etmlym kendimi bilmyrm bukadr ihmâlkarlk olmaz.
ben cesaret edemedim daha. biximki biraz huysuz çünkü. ama uslu bi bebeğin varsa yakın mesafe gidilebilir benceKızlaar günaydıın :)
Bebeğinizle hiç yalnız başınıza araba kullandnız mı ? Dahaerken mi ? Acaba ağlar mı , sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama bi taraftan da çıksak ikimiz biraz gezinsek diyorum. Bizimki arabaya binince hemen uyuyo aslında ama kesin bu sefer uyumayacağı tutar
Sagolsn cnm benmtamam ablacm cok gecmis olsun tekrar rabbim beratimizi iyilestirsin bian once insallah
Sagolsn canmcanım ya çoook geçmiş olsun
Canm doktora gotr derm beratta enfksyn varms hatta kultrde ureme cikti ve bir belrtside kusma dedi doktoru idrarve idrar kulturu,kan tahlili istekizlar acil yardim 1.5 aylik bebegim sabahdan ara ara kusuyor.ishal deyil ateside yok.ne yerse 5 dak gecmemis kusuyo su gibi neolabilir cok korkuyorum
dun geceden boyle.birikinti gibi agzina toplaniuo oyle cikariyo.fiskirir gibi deyiı sizdede boylemiydi cok uzgunimCanm doktora gotr derm beratta enfksyn varms hatta kultrde ureme cikti ve bir belrtside kusma dedi doktoru idrarve idrar kulturu,kan tahlili iste
Kızlar bebekler uyurken nasıl emebiliyor. Ben yapamadım onu veya kızım ememedi. Ben uyandırmaya çalışıyorum gece öyle uykulu oluyor ki uyanamiyor sağıp biberonla veriyorum öyle hem benim çok vaktim gidiyo hem Biberona alissn istemiyorum. Kızı kendi haline biraksam hiç ben açım demiyor zatenBende öyle yapamıyorum ağız sesleri çıkarıyo yalanmaya başlıyo emzirip geri yatağına bırakıyorum yoksa çok uzun süre aç kalmış oluyor benim gögüslerimde ağrıyor emzirmezsem
Bende 3 saat oldu uyandırayım filan diye kaldırmıyorum hiç ama öyle yapınca iyice uyanıp uykusu açılmasın diye alıp emziriyorum. Zaten acıkmadan alınca emmiyor. Ellerini emerken alınca uyurken bile nasıl emiyor hemen. Kaldırmazsan zaten ağlayaeak uyanır birazdan böylesi daha iyi
Kızlar bebekler uyurken nasıl emebiliyor. Ben yapamadım onu veya kızım ememedi. Ben uyandırmaya çalışıyorum gece öyle uykulu oluyor ki uyanamiyor sağıp biberonla veriyorum öyle hem benim çok vaktim gidiyo hem Biberona alissn istemiyorum. Kızı kendi haline biraksam hiç ben açım demiyor zaten
canım chıcco nun kauçuk emzıgı var onu cok sevıyor kızımKızlar bebeğim emmeyi çok sevdi dediğiniz bi emzik var mı. Ben vermek istemiyordum emzik ama bebek emerken daha iyi uyuyor.
cok gecmıs olsun canım.Kizlar gunaydin dun burayada yazmstm oglum coknhuzursz mama yemiyr die. Ayin 12 sinde yine kusma ve mama yememe sikayetiyle acil olrk hastaneye gtrdk serum baglanmasini,kan ve idrar tahlili yapilmasini istedi doktru. 200 ml yazlmsti serumu makinaya taktilqr 200 olunca sinyal verck vee durck dediler tabii biz beklyrz sonra bir baktk ki serum bityr ama sinyal falan yok hemen hemsriyo cagrdk bir bakti yaa 400 ml gitms makina neden sinyal vermedi dio esimde bende fena kizdk eger senin gorevnse gelip kntrl etcksn falan neyse doktruyla knstk bisey olmycgni idrarla atcgni soyledi ve tahlilleride temz dediler ve evimize geldik ama bizim oglan hâlâ ayni rahatszlklari devam etmeye basladi ve aksm hep agladi ve hic mama yedi ve surekli kusmaya basladi acile gotrdk acildeki cocuk doktru yatis yapalim tahlil dedi 12 simde yapldgni soyldk bisey cikmdi die ben bir bakym dedi nasl yok dio idarar kultrnde üreme var deyince basimdan kaynar sular dokuldu olamaz bize demediler diorm var dedi delirdm kizdm aglmaya basladm antbytk igne verdi 3 tane gece birini yaptrdk birde yarm fitil verdiler rahatla uyudu yavrm ama mama sikintisi hala var enfksyndn dolayi kusma olyrms. Bu gevsekligi hemen yetkiliye anlattk dun gece kendimde degldm inanki boyle bir hata nasl olur ben cocugumu hangi hastaneye kime gotrcgki sasrdm ufak biryer 2 tanr ozel hastane var sadece ilçede. Cok cok cok uzgunm kizlar simdi kime kizmalym yada nasl teselli etmlym kendimi bilmyrm bukadr ihmâlkarlk olmaz.
Canım ben eğer aranmadan kaldırırsam bu defa da tam ememiyor, ama eğer aranmaya başladıysaki genelde bu 3 saatte bir oluyor bikaç kez 4 olmuştur. Ozman iyi emiyor memeyi boşaltıyor. Kilo alımı da iyi olunca böyle devam edeyim dedim. Zaten 64 günlük artık kan şekeri düşme olayı olmaz demişlerdi.Bende öyle yapamıyorum ağız sesleri çıkarıyo yalanmaya başlıyo emzirip geri yatağına bırakıyorum yoksa çok uzun süre aç kalmış oluyor benim gögüslerimde ağrıyor emzirmezsem
Canım ben eğer aranmadan kaldırırsam bu defa da tam ememiyor, ama eğer aranmaya başladıysaki genelde bu 3 saatte bir oluyor bikaç kez 4 olmuştur. Ozman iyi emiyor memeyi boşaltıyor. Kilo alımı da iyi olunca böyle devam edeyim dedim. Zaten 64 günlük artık kan şekeri düşme olayı olmaz demişlerdi.
Cok uzuldum ben de cok gecmis olsun insallah bebegin bir an once iyilesir aslinda oyle hastaliklar eninde sonunda hepimizin bebeklerinin basina gelecek ama doktorun hemsirenin sorumsuzlugu cok can sikici iyi bi doktor bulmak ne kadar zor zaten saglik ticaret konusu hadi onu gectim bari islerini biraz ozenli yapsalar.. bence sikayet edin o insanlari sen ugrasma ama esin ugrassin.Kizlar gunaydin dun burayada yazmstm oglum coknhuzursz mama yemiyr die. Ayin 12 sinde yine kusma ve mama yememe sikayetiyle acil olrk hastaneye gtrdk serum baglanmasini,kan ve idrar tahlili yapilmasini istedi doktru. 200 ml yazlmsti serumu makinaya taktilqr 200 olunca sinyal verck vee durck dediler tabii biz beklyrz sonra bir baktk ki serum bityr ama sinyal falan yok hemen hemsriyo cagrdk bir bakti yaa 400 ml gitms makina neden sinyal vermedi dio esimde bende fena kizdk eger senin gorevnse gelip kntrl etcksn falan neyse doktruyla knstk bisey olmycgni idrarla atcgni soyledi ve tahlilleride temz dediler ve evimize geldik ama bizim oglan hâlâ ayni rahatszlklari devam etmeye basladi ve aksm hep agladi ve hic mama yedi ve surekli kusmaya basladi acile gotrdk acildeki cocuk doktru yatis yapalim tahlil dedi 12 simde yapldgni soyldk bisey cikmdi die ben bir bakym dedi nasl yok dio idarar kultrnde üreme var deyince basimdan kaynar sular dokuldu olamaz bize demediler diorm var dedi delirdm kizdm aglmaya basladm antbytk igne verdi 3 tane gece birini yaptrdk birde yarm fitil verdiler rahatla uyudu yavrm ama mama sikintisi hala var enfksyndn dolayi kusma olyrms. Bu gevsekligi hemen yetkiliye anlattk dun gece kendimde degldm inanki boyle bir hata nasl olur ben cocugumu hangi hastaneye kime gotrcgki sasrdm ufak biryer 2 tanr ozel hastane var sadece ilçede. Cok cok cok uzgunm kizlar simdi kime kizmalym yada nasl teselli etmlym kendimi bilmyrm bukadr ihmâlkarlk olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?